- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
- Konu Sahibi yasemindeniz
-
Sirkeli su etkilidir ancak ev yapımı ve yüzde yüz doğal elma sirkesi olmalı. Aktara git ve tamamen doğal olanı al. Katkısız doğal asitsiz elma sirkesi almalısın. Market tipi elma sirkesi zararlı.
kızlar bu dokuzlu cayın ıcındedekılerı netten yazdım aktara gıttım bulduklarım kadarıyla karıstırdık bıde aktar onlar yaprak halındeydı toz halıne getrdı bı makınada cektı.sabah aksam ac karınına bardaga sıcak su koyuyorum bı tatklı kasıgı atıp 5 dk bekletıyorum suzup ıcıyorum ..bagırsakta calıstırıyor ama rahatsız edıcı derecede degıl ama gunde ıkı bardak ıcıyorum daha fazlasını denemedım hıc.
1- Barut Ağacı Kabuğu
2- Mate
3- Cinnema
4-Yeşil Çay
5- Funda Yaprağı
6- Çoban Çökerten
7- Bilya Kekik
8- Sinirli Ot
9- Biberiye
1,6,8 i bulamadım dıgerlerını karıstrdık.tavsıye ederım iştahıda kesıyor.10-15 tl ye alabılıyorsunuz.
kızlar bu dokuzlu cayın ıcındedekılerı netten yazdım aktara gıttım bulduklarım kadarıyla karıstırdık bıde aktar onlar yaprak halındeydı toz halıne getrdı bı makınada cektı.sabah aksam ac karınına bardaga sıcak su koyuyorum bı tatklı kasıgı atıp 5 dk bekletıyorum suzup ıcıyorum ..bagırsakta calıstırıyor ama rahatsız edıcı derecede degıl ama gunde ıkı bardak ıcıyorum daha fazlasını denemedım hıc.
1- Barut Ağacı Kabuğu
2- Mate
3- Cinnema
4-Yeşil Çay
5- Funda Yaprağı
6- Çoban Çökerten
7- Bilya Kekik
8- Sinirli Ot
9- Biberiye
1,6,8 i bulamadım dıgerlerını karıstrdık.tavsıye ederım iştahıda kesıyor.10-15 tl ye alabılıyorsunuz.
sağol canım yaa senin başarı öykünüde okudum bana bu serüvenimde umarım çok yardımcı olursun ve beraber eritiriz şu yağları ozaman pek ben sirke bulmaya girişmesem iyi olcak limonlu su içerim artık
sağol canım bende gördüm bunu yapmayı düşünüyorum çok aklıma yattı birde biberiye yağı çok inceltiyormuş vucudunuza sürüp streç film sarıp yatın çok incetiyormuş öyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?