- Konu Sahibi yasemindeniz
-
on kilo vermek gözümde çok büyüyo başaramamaktan böyle kalmaktan korkoyrm çünkü iradeli biinsan değilim yemek yapmayı ve yemeyi sevyrmniye bu kadar güzel yemek yapırum ki:)) hahaha
hergün kaç gram verdiğimizi yazalım motive olsun bana
Her gün tartılma canım. Ben har gün tartılıyorum ama hata yapıyorum çünkü günlük kilo oynamaları insanın moralini bozabiliyor. Her şeye dikkat ederken, hatta spor yaparken kilonda anlamsız bir artış görebiliyorsun. Mesela birkaç gündür bende öyle ama hedefime çok odaklandığım için demoralize olmuyorum :) Her ne kadar merak etsem de haftada bir kez tartılmak için çaba harcayağım bundan sonra
on kilo vermek gözümde çok büyüyo başaramamaktan böyle kalmaktan korkoyrm çünkü iradeli biinsan değilim yemek yapmayı ve yemeyi sevyrmniye bu kadar güzel yemek yapırum ki:)) hahaha
hergün kaç gram verdiğimizi yazalım motive olsun bana
Her gün tartılma canım. Ben har gün tartılıyorum ama hata yapıyorum çünkü günlük kilo oynamaları insanın moralini bozabiliyor. Her şeye dikkat ederken, hatta spor yaparken kilonda anlamsız bir artış görebiliyorsun. Mesela birkaç gündür bende öyle ama hedefime çok odaklandığım için demoralize olmuyorum :) Her ne kadar merak etsem de haftada bir kez tartılmak için çaba harcayağım bundan sonra
Bilge senin boy ve hedef kilon kaç canım?
Başlangıç kilom: 92
Şimdiki kilom: 86.2
Hedef: 56-58
Boy: 1.70-1.71
Günün birinde 56-58 olabilir miyim bilmiyorum ama hayali bile güzel
Olacaksın. Neden olmayasın. Olanlardan eksiğin ne :)
İnşallah inşallah inşallah... Bir tek ben değil, hepimiz için inşallah diyorum
Başlangıç kilom: 92
Şimdiki kilom: 86.2
Hedef: 56-58
Boy: 1.70-1.71
Günün birinde 56-58 olabilir miyim bilmiyorum ama hayali bile güzel
kızlar ılk önce vermeye ınanacaksınız...yanı kafaya koyacaksın kı vazgecmeyesın...3-4 kg verıp vazgectınmı catlaklar artıyor vuctta baska bısey olmuyor.ben 111kg den 73 kg ye dustum ama vazgecmedım.2 senede verdım.10 ay spora gıdebıldım.doktora hıc gıtmedım.ılk baslarda rejım yapmak zor oluyor ama pes etmeyıp devam eettın mı mıden kuculuyor alısıyorsun aclık hıssetmıyorsun bıtkı cayları asırıya kacamamk sartıyla ıstahı kesıo..acıkınca ıcıyorum ben tatsız tuzsuz oldugu ıcın ıstahım kapanıo :) haftasonu resım eklemek için ugrasacam oncekı ve sımdıkı halımı kızlar suanda ıste oldugum için foto yok burda evden bakacam sızın ıcın..ne olur yılmayınn
kızlar ılk önce vermeye ınanacaksınız...yanı kafaya koyacaksın kı vazgecmeyesın...3-4 kg verıp vazgectınmı catlaklar artıyor vuctta baska bısey olmuyor.ben 111kg den 73 kg ye dustum ama vazgecmedım.2 senede verdım.10 ay spora gıdebıldım.doktora hıc gıtmedım.ılk baslarda rejım yapmak zor oluyor ama pes etmeyıp devam eettın mı mıden kuculuyor alısıyorsun aclık hıssetmıyorsun bıtkı cayları asırıya kacamamk sartıyla ıstahı kesıo..acıkınca ıcıyorum ben tatsız tuzsuz oldugu ıcın ıstahım kapanıo :) haftasonu resım eklemek için ugrasacam oncekı ve sımdıkı halımı kızlar suanda ıste oldugum için foto yok burda evden bakacam sızın ıcın..ne olur yılmayınn
Yüreklendirici sözlerin için çok teşekkür ederim canım. Ben inanıyorum, hedefime de odaklandım, inşallah başarıcamBüyük başarın için de seni ayrıca tebrik ederim
Arkadaşlar aranızda düzenli olarak yüzen var mı?
[sıze=3]yaş 29
boy 1.65 cm
ilk kilo 123
şu an 100 kilo
ilk hedef 80 kilo
geçen süre 7,5 ay
burç ikizler [/sıze][sıze=3]
:)
sizin nedir durum ?[/sıze]
bende başka bi topikteyim ama buna da kayıtsız kalamadım ilk üyelerden olmak her zaman iyidir. şimdii bendeki duruma gelince
boy:168
başlangıç kilom :75,200
şu anki kilom: 74,500
hedef kilom:65
3 aya düğünüm var ayrıca bende ikizler burcuyum su içmeyi çok unutuyorum ama artık masamda 2 küçük şişe hazır bekliyo 3 gündür öğlen tavuklu salata yiyorum ekmeği azaltmaya başladım iş çıkışı b-fite gidip ter atıyorum ve bu işe 4 temmuzda niyetlendim ama hala kesinlikle sıkı bi diyetteyim diyemiyorum hazırlık yapamadım çünkü
Allah'ın yardımı ve birbirimizin motivasyonuyla çok güzel birer gelin olacaksınız kızlar, inanıyorum :123:
Ben de söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, geldim
Harikasın yaaa, üzerinden attın ne güzel. Ben de saat 21 gibi çıkacağım. Yürüyelim yakalım yağcıklarımızı beaa
Bu kadar çok sıcak olmasa gün içinde yürüyebildiğim kadar yürücem valla, hiç üşenmiyorum :) Ama sıcaklar malum, nefes bile aldırmıyor
Aman diyim canım, yürüyüşü asla bırakmayalım, asla mazeret üretmeyelim sporu es geçmek için. Ne kadar çok spor o kadar çabuk hedefe ulaşma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?