Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

Yaa keşke benim de 10 kilo fazlam olsa. Napar ne eder 2 ayda verirdim. Gözünde büyümesin Verirsin istesen hemen.

Ben artık kötü yemek yapıom, ne yağ ne tat ne tuz

on kilo vermek gözümde çok büyüyo başaramamaktan böyle kalmaktan korkoyrm çünkü iradeli biinsan değilim yemek yapmayı ve yemeyi sevyrm niye bu kadar güzel yemek yapırum ki:)) hahaha

Haftada 1 iyidir aslında.

hergün kaç gram verdiğimizi yazalım motive olsun bana

Hedefe giden yolda çekilen çile meselesi

Yaa keşke benim de 10 kilo fazlam olsa. Napar ne eder 2 ayda verirdim. Gözünde büyümesin Verirsin istesen hemen.

Ben artık kötü yemek yapıom, ne yağ ne tat ne tuz

on kilo vermek gözümde çok büyüyo başaramamaktan böyle kalmaktan korkoyrm çünkü iradeli biinsan değilim yemek yapmayı ve yemeyi sevyrm niye bu kadar güzel yemek yapırum ki:)) hahaha

Haftada 1 iyidir aslında.

hergün kaç gram verdiğimizi yazalım motive olsun bana

Hedefe giden yolda çekilen çile meselesi

Başlangıç kilom: 92
Şimdiki kilom: 86.2
Hedef: 56-58
Boy: 1.70-1.71

Günün birinde 56-58 olabilir miyim bilmiyorum ama hayali bile güzel

Başlangıç kilom: 92
Şimdiki kilom: 86.2
Hedef: 56-58
Boy: 1.70-1.71

Günün birinde 56-58 olabilir miyim bilmiyorum ama hayali bile güzel

kızlar ılk önce vermeye ınanacaksınız...yanı kafaya koyacaksın kı vazgecmeyesın...3-4 kg verıp vazgectınmı catlaklar artıyor vuctta baska bısey olmuyor.ben 111kg den 73 kg ye dustum ama vazgecmedım.2 senede verdım.10 ay spora gıdebıldım.doktora hıc gıtmedım.ılk baslarda rejım yapmak zor oluyor ama pes etmeyıp devam eettın mı mıden kuculuyor alısıyorsun aclık hıssetmıyorsun bıtkı cayları asırıya kacamamk sartıyla ıstahı kesıo..acıkınca ıcıyorum ben tatsız tuzsuz oldugu ıcın ıstahım kapanıo :) haftasonu resım eklemek için ugrasacam oncekı ve sımdıkı halımı kızlar suanda ıste oldugum için foto yok burda evden bakacam sızın ıcın..ne olur yılmayınn

Yüreklendirici sözlerin için çok teşekkür ederim canım. Ben inanıyorum, hedefime de odaklandım, inşallah başarıcam Büyük başarın için de seni ayrıca tebrik ederim

Arkadaşlar aranızda düzenli olarak yüzen var mı?

Önce tebrik, sonra teşekkür ederim. Sağol güzel mesajın için :)

Yüzebilsem keşke..

Topiğimiz vatana millete hayırlı olsun, ilk menü benden geliyor

Sabah: 50 gr fıstık (yaklaşık 300 kalori ediyormuş), yarım simit

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Öğle:
Çılbır (2 yumurta ile), 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Akşam: 10 adet şalak kayısı

5 km yürüyüş (hava biraz serinleyince yürücem, ödevimi yerine getirip getirmediğimi söylerim)

Bugün mümkün olduğunca fazla su içmeye çalışıyorum, 2.5 lt yi bulur.

[sıze=3]yaş 29
boy 1.65 cm
ilk kilo 123
şu an 100 kilo
ilk hedef 80 kilo
geçen süre 7,5 ay
burç ikizler
[/sıze]
[sıze=3]

:)

sizin nedir durum ?
[/sıze]

bende başka bi topikteyim ama buna da kayıtsız kalamadım ilk üyelerden olmak her zaman iyidir. şimdii bendeki duruma gelince

boy:168
başlangıç kilom :75,200
şu anki kilom: 74,500
hedef kilom:65

3 aya düğünüm var ayrıca bende ikizler burcuyum su içmeyi çok unutuyorum ama artık masamda 2 küçük şişe hazır bekliyo 3 gündür öğlen tavuklu salata yiyorum ekmeği azaltmaya başladım iş çıkışı b-fite gidip ter atıyorum ve bu işe 4 temmuzda niyetlendim ama hala kesinlikle sıkı bi diyetteyim diyemiyorum hazırlık yapamadım çünkü

Benim de nişanım var 2 ay sonra Nişanda en azından 85 kilo olmayı çok istiyorum. Keşke 85 olabilsem. Hele evlenince. 65 kilo ile evlenmeyi hayal ediyorum hep. İnşallah olur yaa birbirimizi motive edelim.

Senin hedefe giden yol daha kısa. İnşallah çok güzel bir gelin olursun

Allah'ın yardımı ve birbirimizin motivasyonuyla çok güzel birer gelin olacaksınız kızlar, inanıyorum :123:

Ben de söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, geldim

Harikasın yaaa, üzerinden attın ne güzel. Ben de saat 21 gibi çıkacağım. Yürüyelim yakalım yağcıklarımızı beaa
Allah'ın yardımı ve birbirimizin motivasyonuyla çok güzel birer gelin olacaksınız kızlar, inanıyorum :123:

Ben de söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, geldim

Harikasın yaaa, üzerinden attın ne güzel. Ben de saat 21 gibi çıkacağım. Yürüyelim yakalım yağcıklarımızı beaa

Bu kadar çok sıcak olmasa gün içinde yürüyebildiğim kadar yürücem valla, hiç üşenmiyorum :) Ama sıcaklar malum, nefes bile aldırmıyor

Aman diyim canım, yürüyüşü asla bırakmayalım, asla mazeret üretmeyelim sporu es geçmek için. Ne kadar çok spor o kadar çabuk hedefe ulaşma :)

hoşgeldiniz hepiniz neladar mutlu oldum bilemezsiniz ayy destek olalım yakalım yağları off bugünü anlatamıyorum şuan daha akşam yemeğimi yemedim ve yürüyüşte yapcam daha çok kararlıyım sizide böyle gördükçe iyice gaza geldim yani

aynen öyle üşenmeyelim kızlar valla üşeniyoruz sonra büyüyo heryer otur otur olmuyor böyle sabah yarım saat plates yaptım yemek yedikten sonrada yürüşe çıkcam.yürüyüş önemli birde güzel duş aldımı insan ohhhh tüy gibi oluyor tüyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…