- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi yasemindeniz
-
Merhabalar kızlar :)
Ben de gelir size destek olurum, tabii sizden de destek alırım
Haziranın başından beri diyetteyim, az ya da çok gidiyor bir şeyler :)
eşimle dışarda yemek yemeyi seviyrz gelsn ızgaralar gitsin iskenderler kalsın adanalar deyince olmuyo tabi
eşimle dışarda yemek yemeyi seviyrz gelsn ızgaralar gitsin iskenderler kalsın adanalar deyince olmuyo tabi
Izgara yiyerek zayıfla sen de.
Yağsız tavuk ğöğsü sipariş et, şiş kebap sipariş et, yağları ayır kırmızı et ye, yanında da bol salata + ayran. Ayranı da kapalı al. İçinde yağ oranı çok az kapalı ayranların. Bi de bakmışsın ki zayıflamışsın :)
Hiç fark etmez; iskender, lahmacun vs yiyerek de zayıflayabilirsin, önemli olan porsiyonu küçük tutmak. 1 porsiyon iskender yerden diğer öğünleri salatayla geçireceksin, yani çok hafif bir şekilde ya da yarım porsiyon yiyip geri kalanını yanındakilere postalicaksın
Bence diyette yasak diye bir şey olmamalı. Sonuçta kalıcı olması için bunun bir hayat tarzı olması lazım ve insan hayatı boyunca yasaklarla yaşayamaz. Tüm besinleri ölçülü bir şekilde yiyerek kilo vermeyi öğrenmli bence insan :)Ben öyle yapıyorum.
kızımın gece ateşi vardı uyumadı haliyle devamlı emdi gece 3 de ekmek arası domates yedim yarım saat sonra sütüm geldi en kötü şey gece yenmesi aslında gece yemek gibi bi huyum yok ama ne yaparsın ana yüreği:)
Ben Kilo alınca makyaj yapmak kuaföre gitmek istemiyorum,ruhum tükeniyor resmen.Ama bir kaç kilo bile versem enerjim yerine geliyor.Kıpır kıpır oluyorum.Siz de böylemisiniz?
Ben Kilo alınca makyaj yapmak kuaföre gitmek istemiyorum,ruhum tükeniyor resmen.Ama bir kaç kilo bile versem enerjim yerine geliyor.Kıpır kıpır oluyorum.Siz de böylemisiniz?
Hem de nasıl salıyor,sonra toparlanmak baya vakit alıyor.
suyu çok içiyrm canım sütü en ii yapan şey uyumak bunu anladım 2 aylık bu kısack zaman da . yorulunca süt gidiyo bi yarım saat uyumak ii geliyo.
55 olmak hayal değil biliyorm 13 kilo giitti 2 ayda 10 kilo kaldı geriye o da 1 sene de gider inşallah.
Bıyık saldım
Oooo çok az yaa verirsin onda ne var :)
Bıyık saldım
Oooo çok az yaa verirsin onda ne var :)
hergün kaç gram verdiğimizi yazalım motive olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?