Yaşım 18 ve göz altlarım çok mor !!

Böylede çok kötü duruyor

ruj sürerek dahada kötü ve kırışık gözükmesine neden olucak. kapatıcı kullanın az sürerseniz tabaka gibi durmaz.

bendede bu sorun var. göz altı morlukları genetik olabilir, beslenme ve uykusuzlukdan olabilir yada göz altındaki kılcal damarların yüzeye yakınlaşıp tam olarak görevini yapamamasından olabiliyor. bir sürü kozmetik ürün kullandım. bir işe yaramadı, bitkisel tedavi denedim, kullandığım yağlardan ötürü birde yağlanma başladı. Bence hiç uğraşmamak daha iyi. Belki salatalık, patates ve buz kompleksi geçirebilir.

Pek etkili değilmiş galiba

Irsi ise yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Benimde denemedigim şey kalmadi, ama sonuç alamadım. Kapatici kullanıyorum, bol sürmediğim için kapatici olduğu belli olmuyor. Göz altına üstüne be kadar mor yer varsa sürüyorum. :)

benimde göz altlarım hep mordur kendimi bildim bileli
hep kapatıcı kullanıyorum garnier marka kapatıcıyı öneririm hiç belli olmuyor gayette güzel kapatıyor

Anaaaaaaaaammm yeşil çay kilo mu verdiyormuşşşş

Ben ramazanda bayaa kilo aldım,rejimdeyim bende içeyim o zaman,hem bendede az biraz morluklar var kocam dövüyomuş gibi

Denicem

Ben ramazanda bayaa kilo aldım,rejimdeyim bende içeyim o zaman,hem bendede az biraz morluklar var kocam dövüyomuş gibi

Denicem

tabiiiii kilo verdirirrr başlıyoruzzz

ddf adlı markanın göz altı morluklarını gideren bir jeli vardı. arkadaşıım kullanmıştı bir nebze de olsa renk açılmıştı. dermokozmetik ürünler satan eczanelerde bulabilirsiniz

benimde göz altlarım hep mordur kendimi bildim bileli
hep kapatıcı kullanıyorum garnier marka kapatıcıyı öneririm hiç belli olmuyor gayette güzel kapatıyor

Denicem

tabiiiii kilo verdirirrr başlıyoruzzz

İşte içiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
İçeliiim güzelleşelimmm

ddf adlı markanın göz altı morluklarını gideren bir jeli vardı. arkadaşıım kullanmıştı bir nebze de olsa renk açılmıştı. dermokozmetik ürünler satan eczanelerde bulabilirsiniz

Bekle bizi yeşil çaaayyy !!!

aynı şekilde bende 18im ve göz altım dediğin gibi çok mkor hatta arkadaşlarım uyuşturucu mu kullanıyorsun dediler dondum kaldım kesin çözümü yok mu şunlardan kurtulmanın yaaa :26:

Kesin bir çözümü yok eğer genetikse ha yok uyku düzenim yok stresliyim diyosan geçer merak etme.Hiç yeşilçay falan uğraşma zerre etkileri yok.Ben sana Givenchy ve Dior kapatıcı öneriyorum.Eğer aşırı çoksa Bobbi Brown dene.Kozmetikle çözülemiycek sorun yoktur

aynı şekilde bende 18im ve göz altım dediğin gibi çok mkor hatta arkadaşlarım uyuşturucu mu kullanıyorsun dediler dondum kaldım kesin çözümü yok mu şunlardan kurtulmanın yaaa :26:

Keşiz biz hacı

Sağol :)
Yeşil çay grubu kurduk bozmıcaz onuda denicez

.

Son düzenleme:
Böbreklerde Sorun Varsa Göz Altları Mor Olur Bol Su İçmeniz Gerek Birde

Bende varımm benimde göz altlarım mor
Benimki genetik bir kurtuluşu yok biliyorum ama kapatıcı falan filanla insan içine çıkılabilir hal alıyorum
Ama sürekli kapatıcı sürmekte istemiyorum yağ bezesi filan oluyor bu seferde böhüü
Uykumu almayınca hele bildiğin müptela moduna geçiyorum :)

Valla yaşla pek ilgisi yok canım ya kiminde genetiktir
Benim de genç kızken (lafa bak çok yaşlıyım ya şimdi ) mor mordu hatırlarım yüzüm çok soluktu
Kapatıyordum garnierin iyileştirici roll onları vardı çok beğendim ben memnun kalmıştım gözle görülür azalmıştı

Ben buna bir nebzede olsa bilgisayar ekranına çok bakmaktan oldugunu dusunuyorum...patatesi ve salatalıgı rendeleyıp gözaltlarında bekletmenızı tavsıye ederım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…