ama bu benim yazdıklarıma çok ters oldu..hayallerinin peşinden gitmelisin dedim ama başkasına umut verip onun hayallerini yıkaraak değil..bana söz ver dedi 2017 de de dene ama eğer olmazsa tamamen bu defter kapancak dedi.Bende tamam söz dedim...ama sadece kafam rahat olsun diye.Tutmayacağım sözümü
bölüm ne tamam askeri okul gibi düşün demişsin fakat o bölümün bir adı olmalı ? madem evlilik gibi bir düşüncen yok kusura bakma ama kimseyi de bekletmeye hakkın yok madem artık kendin için bir şey yapmak isttiyorsun bunu zamanında yapsaydın ya da şuan sevgilinden ayrıl en azından ona bencillik yapma kimse seni senelerce beklemek zorunda değil sadece senin değil onun da bir hayatı var son olarak neden svgiline hak verdiğimi söyleyeyim o çocuğa başta söz verip verip yan çizen sen olmuşsun
ama bu benim yazdıklarıma çok ters oldu..hayallerinin peşinden gitmelisin dedim ama başkasına umut verip onun hayallerini yıkaraak değil..
amacın bu okulu kazanmaksa,sevgiliyle konuşmak lazım..ben ne olursa olsun bu okulu istiyorum elimden ne gelirse mücadel edeceğim.benim yanımda olmanı isterim ama gidersen de anlarım...noırmali bu..
adamı kandırmak boş yere umut verip oyalamak bekletmek çok çocukça...
kesinlikle kimsenin ahını alma düşün taşın ve ne yapmak istiyorsan ona karar ver hayat senin hayatın ilerde arkana dönüp baktığında keşke deme doğruda olsa yanlışta olsa ben yaptım iyi ki de yaptım deozaman bana sunduğu iki seçenekten birini seçmek zorunda kalıp okulu seçeceğim.Ondan ayrılırım gerekirse doğru söylüyosunuz o da haklı.Ve sonradan yan çizmek hiç olmayacak
Erkek arkadasin okumana mi karsi, yatılı okula gitmene mi? Polislik filan mi yatili dedigin?Hepsi ufak 98 li 97 li 96 lı gençlerle yarışıyorum çok moralim bozuluyo keşke bukadar geç kalmasaydım
Erkek arkadasin okumana mi karsi, yatılı okula gitmene mi? Polislik filan mi yatili dedigin?
Erkek arkadasinin gecerli sebepleri varmi sence karsi çıkarken? Makul ve mantikli sebepler? Yoksa direkt "ben istemiyorum" kafasinda mi? Şunun icin soruyorum; cok istediğin seylere bencilce yaklasip "ben istemiyorum, ya o ya ben" diyen bi karakterde ise, ilerde de cok sorun yasayabilirsin..
Polis olmak istiyor sanırım ama devlet sırrı gibi söylemiyorAskeri okula benzer diyorsunuz,yatılı diyorsunuz ama ben cidden o üniversiteyi hiç anlamadım desem? Normal örgün eğitimi olan,istediğiniz bir bölümü kazanmaya çalışsanız,kazanınca da 1-2 sene sonra evlenseniz. İkisi gayet güzel yürür. Totale bakınca onca sene bekleteceğiniz sizi seven biri var,siz de söz verdim ama tutmayacağım diyerek daha da beter haksızlık ediyorsunuz.
2sene onun acisindan uzun bi surec.. Bi de uzun bi iliskiniz var zaten.. Kendince hakli olabilir.. Bunun disinda bi sorununuz var mi peki? Aile nasil? Cocuk ne is yapar?Okumama değil de.Bayan için makul bi bölüm oku diyo.Yatılı okulu evliyken istemem diyo
Polis olmak istiyor sanırım ama devlet sırrı gibi söylemiyor
2 yillik polis okulu muhtemelen..Israrla 5 sayfayıda okudum ama konu sahibinin seçtiği mesleği çözemedim
2sene onun acisindan uzun bi surec.. Bi de uzun bi iliskiniz var zaten.. Kendince hakli olabilir.. Bunun disinda bi sorununuz var mi peki? Aile nasil? Cocuk ne is yapar?
Cozdugun sorulari hatirliyorum da baya iyiydin sanki.. Cunku oyle tırt seyler degildi.. Daha baska bi bolum dusunemez misin? Illa bu yatili okul mu?o özel sektör.mağazada müdür yardımcılıı yapıyor.Ailesi iyi insanlar
Cozdugun sorulari hatirliyorum da baya iyiydin sanki.. Cunku oyle tırt seyler degildi.. Daha baska bi bolum dusunemez misin? Illa bu yatili okul mu?
Rabbim hepimizden razi olsun..puanım 320 geldi.iyi aslında...sizden binkere allahım razı olsun
Rabbim hepimizden razi olsun..
Lys ye girdin mi?
Okumama değil de.Bayan için makul bi bölüm oku diyo.Yatılı okulu evliyken istemem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?