yaşım geçiyo asalak gibi yaşayıp gitmekten yoruldum

Bazen keşke eşimi dinlemeseydim okusaydim. Hayat tecrübem olur, kişiliğim oturur, zorluklarla mücadele eder olgunlaşirdim diyorum.
Bazen de iyi ki bu adamla evlenmişim, bi daha böylesi karşıma çıkmazdı diyorum. Kv, kp deseniz dünya tatlısı iki insan.
Ana evlilik kumar gibi. Çok riskli bi oyun. Tüm hayatınızı mahvedebilcek bi güce sahip.

Herşeye rağmen keşke okusaydim da öyle evlenseydim dediğim de bi gerçek... Allahtan mezun olur olmaz açık öğretime yazılmışm. Arada örgün sevdasına bıraktım yeniden başladım falan derken bu sene 4. Sınıfa geçtim. E bende artık hayat tecrübe mi iş hayatıyla edinirim.

bana söz ver dedi 2017 de de dene ama eğer olmazsa tamamen bu defter kapancak dedi.Bende tamam söz dedim...ama sadece kafam rahat olsun diye.Tutmayacağım sözümü
ama bu benim yazdıklarıma çok ters oldu..hayallerinin peşinden gitmelisin dedim ama başkasına umut verip onun hayallerini yıkaraak değil..
amacın bu okulu kazanmaksa,sevgiliyle konuşmak lazım..ben ne olursa olsun bu okulu istiyorum elimden ne gelirse mücadel edeceğim.benim yanımda olmanı isterim ama gidersen de anlarım...noırmali bu..
adamı kandırmak boş yere umut verip oyalamak bekletmek çok çocukça...

ozaman bana sunduğu iki seçenekten birini seçmek zorunda kalıp okulu seçeceğim.Ondan ayrılırım gerekirse doğru söylüyosunuz o da haklı.Ve sonradan yan çizmek hiç olmayacak

Aslında bunları çoook dedim çok konuştum ikna olmadı bende tamam söz dedim. Ama hata evet bencede haklısınız

ozaman bana sunduğu iki seçenekten birini seçmek zorunda kalıp okulu seçeceğim.Ondan ayrılırım gerekirse doğru söylüyosunuz o da haklı.Ve sonradan yan çizmek hiç olmayacak
kesinlikle kimsenin ahını alma düşün taşın ve ne yapmak istiyorsan ona karar ver hayat senin hayatın ilerde arkana dönüp baktığında keşke deme doğruda olsa yanlışta olsa ben yaptım iyi ki de yaptım de

Hepsi ufak 98 li 97 li 96 lı gençlerle yarışıyorum çok moralim bozuluyo keşke bukadar geç kalmasaydım
Erkek arkadasin okumana mi karsi, yatılı okula gitmene mi? Polislik filan mi yatili dedigin?
Erkek arkadasinin gecerli sebepleri varmi sence karsi çıkarken? Makul ve mantikli sebepler? Yoksa direkt "ben istemiyorum" kafasinda mi? Şunun icin soruyorum; cok istediğin seylere bencilce yaklasip "ben istemiyorum, ya o ya ben" diyen bi karakterde ise, ilerde de cok sorun yasayabilirsin..

Askeri okula benzer diyorsunuz,yatılı diyorsunuz ama ben cidden o üniversiteyi hiç anlamadım desem? Normal örgün eğitimi olan,istediğiniz bir bölümü kazanmaya çalışsanız,kazanınca da 1-2 sene sonra evlenseniz. İkisi gayet güzel yürür. Totale bakınca onca sene bekleteceğiniz sizi seven biri var,siz de söz verdim ama tutmayacağım diyerek daha da beter haksızlık ediyorsunuz.

Okumama değil de.Bayan için makul bi bölüm oku diyo.Yatılı okulu evliyken istemem diyo

Polis olmak istiyor sanırım ama devlet sırrı gibi söylemiyor

Okumama değil de.Bayan için makul bi bölüm oku diyo.Yatılı okulu evliyken istemem diyo
2sene onun acisindan uzun bi surec.. Bi de uzun bi iliskiniz var zaten.. Kendince hakli olabilir.. Bunun disinda bi sorununuz var mi peki? Aile nasil? Cocuk ne is yapar?

Okulun kadını erkeği mi olur ya
Adamın derdi beklemek değil
sizin o mesleği edinmeniz yani ben öyle anladım
eğer meslek sahibi olmadan evlenirsen iz o aile sizi cok üzer ezer nasıl olsa ailesi destek değil diyerek sizi mahvederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…