yaşım geçiyo asalak gibi yaşayıp gitmekten yoruldum

"Söz verdim ama sözümü tutmayacağım"
Bu adil mi sizce?
Çok ayıp değil mi?
Haksızlık değil mi?
Hayallerinizi erteleyin falan demiyorum.
Ama madem niyetiniz bu, adamı niye 1 yıl daha hayatınızda tutmayı planlıyorsunuz?
O niyetini belli etmiş.
Ya seneye ya hiç diyor.
Siz niye oyunlar peşindesiniz?
Belki bu 1 yıl içinde o da kendine göre birini tanıyacak.
Kararınızı verin, kimsenin de hayatını böyle etkilemeyin bence.

Senin acindan bakinca gayet mantikli tabiki ugras cabala umarim basarirsin ama erkek arkadasinin mantiyla bakarsamda mantikli simdi cok uzun bir sure bir de polis oldun surekli esini yaninda mi tasiyacaksin. Zaten okul bittikten sonra da ayrilik donemi olur yani bilemiyorum ne yonden baksan zor bir durum

Ama arkadaşım hem lise döneminde yaptığım aptallığın cezasını çekiyorum diyorsun, hem de aynı hataya düşmeye devam etmeye niyet ediyorsun. Bir insan bir hataya bir kez düşer. Önce okul işini hallet. Madem çok seviyomuş seni, bu sevgisini senin iyliğini düşündüğünü göstererek kanıtlasın o halde.

Ben erkek arkadaşınızı haklı buldum
Okuyup evlenen çok insan var ki o bölümünde olacağı sıkıntı niyetinizin başından beri evlilik olmadığını söylüyorsunuz madem 5 yıl niye bir erkekle konuştunuz ? Bunlar size bu kadar uzak ise sevgilinizden ayrılın yazık değil mi ?

Aynı yaştayız, şu an istediğim bir bölümün 3. sınıfındayım. Üstelik ben bu bölümü istiyorum dediğimde, zaten bir üniversite bitirmiştim. Hal böyleyken bile kimseye hesap vermedim. Çünkü ben istiyordum.
He evet benden beklenen, okul bitti, artık işini eline alır, evlenirdi. Ama ben öyle yapmadım, önce bölümümü bitireceğim. Sonra kafama göre, belki yüksek lisans bile yaparım. :) Yaş da o ara ilerler katılıyorum ama, hazır olmadan evlenene de madalya vermiyorlar.

Evet sen de haklısın. Arkadaşın evlenme niyeti yoksa konuşup daha fazla uzatmadan helalleşip ayrılmalılar. Eğer baştan bu şekilde anlaşmadılarsa oyun içinde oyun kuralı değişmez, ayıp.

Genelde çocuk haksız bulunmuş ama bence oda haklı yani. Önce bu tür meselelerin halledip ondan sonra ilişki fln dusunseydiniz keşke. 1 senelik bir ilişki olsa sorun olmaz ama olmuş 5 sene ki uzadıkça iyice çıkmaza giriyor ilişkiler. Eğer okul konusunda kararliysan çocuğa izah et en azından boş yere beklemesin

Olay sevgilinizin sizi bekleyip beklememesi değil aynı zamanda sizin çok istediginiz bir şeyi (okumayi) istememesi, bir nevi engellemesi. Siz kendiniz soyluyorsunuz aklım sonradan başıma geldi diye, ne yani okulu mu birakacaksiniz, noldu hayallerinize? Yaşınız da çok genç ayrica.Ayrıca bu konuda fedakarlik yaparsanız, evlenince de birçok konuda fedakarlik yapmak zorunda kalacaksiniz. Eşiniz ben ne dersem o olacak havalarında olacak.

bir ilkokul arkadaşım var. 33 yaşındayız ikimiz de, ve onun 17-18 yaşında bir kızı var yani bu hesaba göre 15-16 yaşında anne olmuş.
Dışarıdan bitirmiş liseyi ve şimdi Marmara üniversitesinde okuyor.
Canlı fıkır fıkır neşeli gencecik bir kız sanki, bazen kızının resmini koyuyor fb'a kendisi sanıyorum o kadar ki genç duruyor.
Hiçbir şey için geç değil

bakın olay sadece okul mu evlilik mi değil...polis olmak demek çok büyük sorumluluk demek..eşinize de çok yük düşüyor bu durumda..
hadi adam kabul etti diyelim,siz okudunuz polis oldunuz,ya sonrası??? bunun şark hizmeti var,tayini var ataması var..adam sizinle beraber gelebiliecek mi şark hizmetinde? her tayin dönemi yanınızda olacak mı?
yani eğer ki polis olmanızı istemiyorsa daha doğrusu polis bir eş istemiyorsa,hayattaki tercihleriniz farklı demektir..
bu durumda okul mu evlilk mi değil tercihiniz..polislik mi sevgilim mi olmalı...

Evet sen de haklısın. Arkadaşın evlenme niyeti yoksa konuşup daha fazla uzatmadan helalleşip ayrılmalılar. Eğer baştan bu şekilde anlaşmadılarsa oyun içinde oyun kuralı değişmez, ayıp.
Bi 4 sene daha okuyacağım diyor resmen çocuk 10 sene kızı beklicek eee birde o Zaman niye evliliği düşünmüyorsa ne olcak çocuk beklediğiyle kalacak

sevgilinin derdi senin secmek istedigin meslekle alakali. yoksa açıktan saglik isletmeleri yonetimi vs bu tarz bolumleri okuyabilirsin gayet de is bulmak için. ama polislik cok ayri bi mevzu direk hayatin meslegin oluyo hatta kadin olunca daha da zor

Sen saplantı yapmış gibisin..Madem evlilik umrunda değil,oyalama o zaman..Ayrıl,istediğin kadar oku..Ayrica bence de sevgilinin derdi okumanla ilgili değil meslekle ilgili..

Sizin hedefleriniz ve umarlarınız birbirine uyuşmuyorsa Tek çözüm ayrılık! Kartlarınızı en başından açık oynamalıydınız..Eğitim ve kariyer olmadan asla diye uzun vadeli planlarınızı ve çizgilerinizi netleştirmeniz gerekliydi..

Benımde başıma benzer olay geldi.. Ama her zaman nettim.. Evlenmek istedi .. Okulum var, Kariyerim var dedim.. İstedmediğimi söyledim.. Ayrıldık, 3 Ay olmadan düğünü oldu.. Bende iyiki o zaman evlenmemişim.. Mesleğimi elime aldım.. Ayaklarım yere sağlam basıyor.. Eşimide gördükçe iyiki ayrılmışım diyorum..

Sevgilini seviyorsan başka bir bölüm okul falan seçmelisin evli iken okuyabileceğin.
Üniversite bitirince geçim derdin bitmiyor ayrıca işsizlik ve memnuniyetsizlik her zaman var

Iliskiler,duygular ve hayatin icinden bolumune "iste benim hikayem" isimli bir konu actim, ilk sayfada hemen ustte. Uzun bir yazi ama uzun demeden okursaniz size yardimci olacagini dusunuyorum :) size burda soyleyeceklerimin hepsi orada yazili

Hepsi ufak 98 li 97 li 96 lı gençlerle yarışıyorum çok moralim bozuluyo keşke bukadar geç kalmasaydım
ben 50 yaşındaki dayımla birlikte açıköğretim okudum nolcak sanki ya biz ilkokula giderken bi abi vardı okuldan mezun olup askere gitti siz kendinize bakın onların yaslarına değil

ohaa yani bende senle aynı yaştayım daha gençsinnn canım yaaa ben evliyim iki yıl okudum 4 e tamamlıcam insallah kpss yede gircem ayrıcada çalışıyorum çocukta yapcam hayall ve yapılacak şey çok ne bu karamsarlıkkk tabiki oku sevgilinede haksızlık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…