- 23 Ocak 2016
- 34.708
- 50.676
- 598
- Konu Sahibi aytensakarya
-
Teyze denilmeye başlanınca da nine denmediği sürece sorun yok deriz artık30yasina yeni girmistim herkes bana abla demeye baslamisti40yasinda abla denmesi de normal bence
Resmi olanlar X hanim diyecek
Samimi olanlar ya isim ya abla
Pazarcilar kac kg abla? Diyor mesela onun gibi
Teyze demedikleri surece sorun yok bence
Kilo ve tesettür insanı genelde daha büyük gösteriyor. Zayıflayın ve giyim tarzınızı gözden geçirin.İyi geceler
Artık bir kaç gündür iyice kafaya takmaya başladım bu durumu.
Ben 40 yaşıma yeni girdim tesettürlü ve balık etliyim. 166 boy 73 kg yum.15 yaşında ve 9 yaşında cocuklarim var.
Kilodanmidir nedir her gören abla diyor, bende karsimdakinin benden büyük oldugunu anlıyorum ama kadınlar kendinin küçük gozuktugunu mu zannediyor yada ego tatmini mi nedir anlamadim, bir insanın yaşını bilmeden direk abla diye atlıyorlar. Ve genelde bu kadınlar çok küçük bebekli insanlar. Buyuk çocuğum var diyemi öyle yani catlayacam artıkkızlar.
Dun birine dedimki artık, sen kaç yaşındasın? benimle aynı yastaymıs, ve güldü böyle uyuz uyuz, ayy abla dedim diyemi sordun dedi. Yok merak ettim dedim. Diyemedim sende 40 gozukuyosun diye. Neyse nikah buyugusun sonuçta dedi.
Kilo vermeyi planlıyorum. Başka napsam şu yuzume de şu olgunluğu kaldirsam kızlar.
Şu muhabbet çok sıktı kadınların yaşı üzerinden zorbalama olayı çok sıklaştı,40 yaş eskilerin 40 yaşı gibi değil artık,kimsenin yüzünde kırışık yok saçında beyaz yok,25 yaşındaki insanla 40 yaşındaki insan arasındaki farklı anlayamaz olduk,konu estetikte değil cidden öyle görünüyorlar,sebebi nedir bilinmez ama çok gençler yani zaten sınava hazırlanayım okuyayım yok kpss ye hazırlanayım olmadı iş bulayım vs derken bu yaşlara geliyor insan o yüzdenmidir nedir çok fazla bu yaşlarda ergen modunda yaşayan insan var,kompleks yaptırmaya çalışanların bilinçli yaptığını düşünüyorum sürekli ortalığı bulandırıp tartısma yaratmaya meraklı insanlar bu şekilde mobing yapıyorlar,birkaç sene önce kuzenim ablasını zorbalıyordu ayyy bu yaşta bu giyilirmi böyle saç yaptırılırmı diye şimdi onunla dalga geçtiği yaşta ay ben daha gencim deyip daha fazlasını yapıyor ablası tripten tribe girdiğiyle kaldı,3 5 vasıfsızı ciddiye alıp kompleks yapmayın boşverin.İyi geceler
Ben 40 yaşıma yeni girdim tesettürlü ve balık etliyim. 166 boy 73 kg yum.15 yaşında ve 9 yaşında cocuklarim var.
Kilodanmidir nedir her gören abla diyor, bende karsimdakinin benden büyük oldugunu anlıyorum ama kadınlar kendinin küçük gozuktugunu mu zannediyor yada ego tatmini mi nedir anlamadim, bir insanın yaşını bilmeden direk abla diye atlıyorlar. Ve genelde bu kadınlar çok küçük bebekli insanlar. Buyuk çocuğum var diyemi öyle yani catlayacam artıkkızlar.
Dun birine dedimki artık, sen kaç yaşındasın? benimle aynı yastaymıs, ve güldü böyle uyuz uyuz, ayy abla dedim diyemi sordun dedi. Yok merak ettim dedim. Diyemedim sende 40 gozukuyosun diye. Neyse nikah buyugusun sonuçta dedi.
Kilo vermeyi planlıyorum. Başka napsam şu yuzume de şu olgunluğu kaldirsam kızlar.
40 yaşındayım. Benim için abla bir hitap biçimidir. Benden küçük olduğunu bile görsem misal satış temsilcisine abla derim. Abla, abi bizim kültürümüzde ille yaş için kullanılmaz, bir mesafedir. O nedenle boşuna takıntı yapmayın derim.İyi geceler
Sorun benden büyüklerin abla demesi.30yasina yeni girmistim herkes bana abla demeye baslamisti40yasinda abla denmesi de normal bence
Resmi olanlar X hanim diyecek
Samimi olanlar ya isim ya abla
Pazarcilar kac kg abla? Diyor mesela onun gibi
Teyze demedikleri surece sorun yok bence
Ayy müneccim yorumun için çok teşekkür ederimKilo da bir etken, baş örtünüzü bağlama şekliniz, örtünüzle kıyafetlerinizde kullandığınız tonlar dahi etkili olabilir, koyu tonlar genelde olduğunuzdan yaşlı gösterir, tesettürünüze de uygun bir şekilde olmak kaydıyla aşırı bol kıyafetlerden uzak durun.
Ten renginize uygun olmak kaydıyla açık tonlarda kıyafetler seçin, makyaj yapıyor musunuz bilmiyorum, yapıyorsanız ağır makyajdan kaçının, pastel tonlarda fresh bir makyaj, minnoş kıyafetler, tatlı bir gülümseme oldu bitti :)
Satış temsilcisine de abla denmez yav. Sizden büyük olsa bile denmez. Mesafe koymaz abla hitabı, aksine samimiyet yaratır.40 yaşındayım. Benim için abla bir hitap biçimidir. Benden küçük olduğunu bile görsem misal satış temsilcisine abla derim. Abla, abi bizim kültürümüzde ille yaş için kullanılmaz, bir mesafedir. O nedenle boşuna takıntı yapmayın derim.
Aynen hislerine tercüman oldunuz.Şu muhabbet çok sıktı kadınların yaşı üzerinden zorbalama olayı çok sıklaştı,40 yaş eskilerin 40 yaşı gibi değil artık,kimsenin yüzünde kırışık yok saçında beyaz yok,25 yaşındaki insanla 40 yaşındaki insan arasındaki farklı anlayamaz olduk,konu estetikte değil cidden öyle görünüyorlar,sebebi nedir bilinmez ama çok gençler yani zaten sınava hazırlanayım okuyayım yok kpss ye hazırlanayım olmadı iş bulayım vs derken bu yaşlara geliyor insan o yüzdenmidir nedir çok fazla bu yaşlarda ergen modunda yaşayan insan var,kompleks yaptırmaya çalışanların bilinçli yaptığını düşünüyorum sürekli ortalığı bulandırıp tartısma yaratmaya meraklı insanlar bu şekilde mobing yapıyorlar,birkaç sene önce kuzenim ablasını zorbalıyordu ayyy bu yaşta bu giyilirmi böyle saç yaptırılırmı diye şimdi onunla dalga geçtiği yaşta ay ben daha gencim deyip daha fazlasını yapıyor ablası tripten tribe girdiğiyle kaldı,3 5 vasıfsızı ciddiye alıp kompleks yapmayın boşverin.
Ben de hep şunu diyorum.herkes yaşını gösterir.bana da genç gösteriyorsun diyen çıkıyor ama şak diye nokta atışı yapan da çıkıyor.eee bilen nasil biliyor o zaman? Her kafadan bir ses çıkıyor işte.şunu anlamıyoruz milletçek? 40 yaş zaten çok ileri bir yaş değil.bazıları bekliyor ki saçlar bembeyaz olacak, vücut nine vücudu olacak.aynı şey 13, 14 yaşındaki kız çocuklarına da yapılıyor.kadınlar 14 yaşında yetişkin boylarının yüzde 95ine( belki daha fazla) ulaşıyorlar.bunu bile bile herkes bu nasıl 14 yaş deyip duruyor.40 yaşındayım ama 25 gösteriyorum diyenler gelmedi mi hala
Konu sahibi, zaten herkes söylemiş ama ben de eksik kalmayayım, en önemli faktör kilo. Üstüne giyim tarzınız da etkiliyor olabilir. Bunlara rağmen kimsenin yaşından çok küçük ya da çok büyük gösterdiğine inanmıyorum. 2-3 yaşlık farklı algılanma da hiç önemli değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?