Yaşımdan büyük gösteriyorum ):

mayhoS

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
179
3
296
İstanbul
Biliyorum çok büyük dert değil ama çok huzursuz oluyorum 17 yaşındayım ve herkes 20 gösterdiğimi söylüyor.Bundan büyük rahatsızlık duyuyorum zaten kendimide beğenemiyorum bir türlü.:1no2:Belki ergenliğinde katkısı vardır bunda bilemiyorum.Acaba sizde bu yaşlardayken büyük gösteriyormuydunuz? ve bana bu düşüncelerden sıyrılmam için bişeyler önerebilirmisiniz ?:çok üzgünüm:

hiiç dert etme
beni de o yaslarda hep yasımdan 3-4 yas buyuk zannederlerdi erken de portlemedim ama niyeysealsanaalsanasmile
simdi 26ya girdim en fazla 21-22 sanıyolar zemuszemus

tebi zeka yaşimi mi fiziksel yaşımı mı orasını bilemicim :sinifsinif:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

Bazı bilgisayar programlarıyla yaşına uygun bi saç modeli seçip uygulayabilirsin
Yada saç rengini değiştirebilrisin
Saç insanı çok değiştirebiliyor
Makyaj yapıyorsan değişik makyajlar dene
Giyim tarzını biraz değiştirebilirsin
Tarzını bilmediğim için çok fikir veremiyorum ama
Saç, Giyim, Makyaj
Bu üçü görüntüyü çok değiştiriyor

Kilo da insanı yaşından büyük gösteriyor. Minyonlar her zaman küçük gösterir mesela...

Son düzenleme:
ortaokula gittiğim senelrde üniv. gittiğimi sanan çok olmuştu
boyum birden uzadı ergenliğinde etkisi var tabi
gerçek yaşımı söylediğim zamanda hep şaşırdılar
böle durumlar olabiliyor canım
elin kolun tutuyor her yerin sağlam sağlığında yerindeyse hiç dert etme
şimdi evliyim 20 bitti bu seferde çok küçüksün vs vs vs demeye başladılar..
sen canını sıkma büyüme ve gelişme aşamasındasın gayet doğal
şimdiki kızlar erken gelişiyor

çok küçük gösteriyorum bana da yardım edinnn!!! (
biyolojik yaşım 20
ruhsal yaşım 5 ten küçüktür
ama ben 15-16 gösteriyormuşum.

bu sene Allah kısmet ederse öğretmen çıkıcam.
ama kardeşimi liseye kayıt ettirmeye gittik. beni sandılar yeni öğrenci.
çalıştım bi süre dersanede.
öğrencilerim benden daha büyüktü resmen..
deliriciiim laelaelaelaelae

canım 25 yaşındayım. ve genelde lise talebesi sanıyorlar. balayımda bile kabus gibiydi...

ama 16-17 yaşında ki kişi 27 yaşa kadar genelde aynı kalıyor.

yani şuan kötü gwlsede gözüne yıllar geçsede o yaşta kalıcaksın sen. yada 30 a gelsen yine 20 diycekler:)
üzme kendini boşuna.

giyim tarzı ve kilo da dış görünüşümüz için etkendir.

Cicim seni duyan da 25- 30 yaşında gösteriyorsun sanır, biri seni komplekse sokmuş olmalı densiz cümleleriyle. On yedi yaşında olup da yirmi yaşında göstermek sıkıntılı durum değil bence. Ha, yaşından on yaş büyük gösterirsin de o zaman haklısın derim. Hiiç kafacığını böyle lüzumsuz konularla meşgul etme. İlle de takıntım var diyorsan saçınla ve giyiminle oynamalara git derim naçizane.

Cok sac boyuyorsan, bu boyamalar sonucunda saclarin yipranmissa,
Kiloluysan,
Giyimin yasina gore degilse
oldugundan buyuk gosterebilirsin.

Bende 29 olacağım 6-7 yaş daha küçük gösteriyorum ama kimlikteki yaş değişmedikten sonra görüntünün bir önemi yok.En fazla bir kaç san mutlu oluyorsun o kadar.Sen ileriki dönemlerde dert et bunu şimdi değil.Keşke senin yaşında olsam da tek derdim büyük gözükmek olsa

giyimine dikkat et yaşına uygun kıyafetler giyersen büyük görünmezsin

şimdi bakıyoruz 13 14 yaşındaki kızlara incecik kaş kıyafetleri ise 25 yaşındaki bayanların giydiği tarzda kıyafetler yaşını sorunca diyor 14 15 vs..... görünüşte 25 26 lmaz: tv de eşimle şaşırıp kalıyoruz bu kız 16 yaşındaymış diyorum hadi ordan en az 26 diyor

kayınbabam yaşından büyük gösterenlere gelişikli kız der ayy alem adam

canımmmmm sen dert etme bunları sağlığın yerindeyse önemli olan sağlık elin ayağın tutuyorsa gerisi boş

ayyyy bende tam tersi yaşımdan küçük gösteriyom yaa liseli zannediyolar 16-17 falan sanıyolar çocuk muamelesi grüyoz bazen:bbo:yaa bu yeni nesil gerçekten çok büyük gösteriyo daha orta okula giden kızlara bakıyorm maşallahları var valla kaşlar alınmış incecik yüzde bi karış makyaj falan,zaten lisede saçlar boyanmaya başlıo..
sana tavsiyem fazla kilon varsa ver kilo büyük gösterir çünkü,saçlarını falan boyatma boyattıysan doğal rengine çevirmeye çalış,bide daha yaşına uygun kıyafetler giy..fazlda takma boşver çok da öenmli bi konu değil

bende küçük gösteriyorum,araba kullanırken polisler babamın arabasını kaçırdım sanıp çeviriyolarlülülülülülü

kırışıklıkların olmadığı sürece,büyük veya küçük görünmeyi avantaja çevirebilirsin

Bende 17yken 20 21 diyolardı.şimdi 21 olucam 25 gibiyim kötü gerçekten .Kaşlarını kalınlaştırmakla başlayabilirsin zayıf olmalısın ağır makyajdan kaçınmalısın giyim tarzında etken tabi.Ben dikkat ediyorum ama yinede yüz hatlarından büyük görünüyorum:a015:

Son düzenleme:
canım bende buraya yazanlar gibi hep küçük gösterirdim kız kardeşim ise boylu poslu büyük gösterirdi 9 yaş aramız vardı hanginiz abla diye sorarlardı 27 30 a kadar böyle sürdü şimdi evlendim 3yılda düşünemeyeceğin kadar kilo aldım olumsuzluklarda ilk kendimizi bırakırız ve yüzümüze yansır bazen saçımı boyamam kaşımı almam amanin aynaya bakamam ( yani başta kilo verilecek o güzel yüz hep gülecek gülmek insanı genç ve güzel yapar kendine bakılacak )tabiki bende çünkü kocişim küçük gösteriyor ve kıyafet te önemli annem çocuk gibi giyinirsen tabi çocuk zannederler etek giy hanım hanımcık ol derdi sende biraz genç işi giyin ve saç gerçekten önemli koyu renkler daha iyidir genç gösterir
bu arada büyük gösteren kilolu kemikli boylu poslu kardeşim zayıflayıp mankenlik boyutlarına yaklaşmaya çalışsada benim bebek yüzlümün yüzüne bakınca zaten yaşını gösteriyorordu maşşallah diyeyim
bide çok uzun saç ta kullanma ve neşeli ol ki genç kalasın şarkısını unutma

bende kapandım 5-6 yaş büyük gösteriyormuşum hiçte oyle değilim fakat gelin görünki benden nerdeyse 15yaş büyük biri görücü geldi sanırım ben 5-6 yaş değil 15 yaş büyük görünüyorum mafoldumben

Ay kıyamam niye üzülüyorsun, belki senden 15 yaş büyük olan görücü çıtır seviyordur :kedi:

Son düzenleme:
Ay kıyamam niye üzülüyorsun, belki senden 15 yaş büyük olan görücü çıtır seviyordur :kedi:

ben onun varya........... neyse alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile ayna denen bişi var bu güzelliğe o tip tipitip kalır klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…