ergenlikte birden gelisildigi icin daha buyuk gosterilir genelde..arkadaşlar ben yeni üyeyim biliyorum konu baya eski ama konu açmayı bilmiyorum oyüzden konu sahibinden özür dileyerek burda yazmaya başlıyorum... ben de 17 yasındayım ve en az 21 22 diyorlar ben başta beni kıskanan gıcık oldfuğum iinsanların böyle söylediklerini sanıyordum taa ki erkek arkadasımın en yakın arkadıasının kanki senin kız da yanında ablan gibi duruyor diyene kadarben makyaj yapmaya kendimi mecbur görüyorum çünkü esmerim ve saçlarım çok ince doğal kalmak ve yaşımı göstermek için ne tapabilirim lütfen tavsiyee
Ben daha 15 yaşındayken 20 derlerdi. Boyum uzun ama yuzum yaşımı ele veriyo.Üniversitedeyim arkadaşlar 18 olduguma inanmıyolar, sanırım minyon değilsin boyun uzun. Bence kötü değil, 20 olup 17 gostermek istermiydin?Biliyorum çok büyük dert değil ama çok huzursuz oluyorum 17 yaşındayım ve herkes 20 gösterdiğimi söylüyor.Bundan büyük rahatsızlık duyuyorum zaten kendimide beğenemiyorum bir türlü.:1no2:Belki ergenliğinde katkısı vardır bunda bilemiyorum.Acaba sizde bu yaşlardayken büyük gösteriyormuydunuz? ve bana bu düşüncelerden sıyrılmam için bişeyler önerebilirmisiniz ?:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?