yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

18 yaşında kendini yüksek bir binadan atmak istiyorsun demek peki atla düşüşün sert olacak çok canın yanacak diyoruz sana bu kadar insan boşuna dırdır yapar mı senin için Allah aşkına aklını başına topla.

iyi niyetinizden şüphe etmek istemiyorum ama 100 kişiden 95inin karşı çıktığı olaya 'ben 16'da evlendim, çok mutluyum' sığlığı ile yaklaşmasanız doğru değil. buraya yazan sizin kızınız da olabilirdi. öyle düşünün.

benim gençlere söylediğim bir söz var

ÜNİVERSİTE OKUMADAN ÖLMEYİN diye sende oku çok keyifli emin ol,

kızım ne isin var. evet iyi bir eşim ve guzel bir evliligim var. Devlet memuruyum. ama evlilik insana o kadar cok sorumluluk getiriyor ki. keske diyorum gec evlenseydim

evlenipo ne yapıcan ablam otur oturdugun yerde.açıköğretim oku kpss gir bişeyler yap evlilik kolay mı hele ki sen cocuksun hiç mi korkmuyosun.o babanın evini mumla ararsın.

KK' ya ,üye olup, böyle bir konu açtığın için senin de tereddütlerin var değil mi?
Yoksa emin olsaydın, kaçardın, öyle bir potansiyel de görmüyorum. Körü körüne inanmıyorsun, mutsuz olacagın da aklında. Yaşıtların üniversitede okursan, yurtdışı gezilerinden paylaşım yapıp, tatillerini farklı farklı yerlerde yaparken sen 20' inde kucagında bebegin, ahhh, vahh edeceksin.
Ama hayat senin, istiyorsan yap...

Kaşınma bebeğim bi suru konu var evlilikte sıkıntılarla ilgili boşanmayla ilgili bi oku derim

Canım benim kizma ama gerçekten senin yaşın için çok çok erken hem tanisali beş altı ay olmuş ben dört sene konuştum sonuç hüsran... Bu yaşta gözüne perde iniyor bende yaşadım biliyorum.. Hem oku ve ekonomik özgürlüğünü al ki her anlam da güçlü ol.. Ben şuan dışardan okuyorum inan çok zor ama ne için biliyor musun ? Sırf kimse beni ezemesin ayaklarim üzerinde durayim diye. Yarın koca gider sana diploman kalır.. Lütfen biraz daha düşün. Erkekler hiç bir zaman o ilk konustuklarimiz gibi kalmıyor ve inan bana şuan maskesini çıkartmamıştır... Acı ama gerçek tecrübeyle sabit şeyler bunlar.. Benim konularımi oku miden bulanır...

Niye kask taksın
Şimdi hevesleniyor pembiş evler, terekli mutfaklar, her gece sevişilen yatak odaları, kaslı süper cömert adamlar , olmayan kayınvalideler bakın anlatınca ne hoş dimi :)
Neyse yaşın çok küçük evlenirsen görürsün ananın gözünü

Canım sen daha çok gençsin. Anlayabiliyorum seni. Bende zamanında üniversiteye hazırlanırken sevgilimle böyle duygulara kapılmıştık. Ama emin ol o sorumluluk çok başka. Ne kadar seversen sev ama yaşının vereceği fevri kararlardan uzak dur. Daha sonra kararımın yanlış olduğunu anladım zaten. Senin durumunda farklılık sen okumayı düşünmüyorsun. evet okumak istemeyebilirsin. Çalışmakta istemeyebilirsin. Senin İçinde Böyle istekler yoksa taşıma suyuyla değirmen dönmez zaten. Lakin Kendini geliştirmek sosyalleşmek adına çeşitli kurslara katılabilirsin. vs. Yani süs gibi oturma evde. Kendin için bişeyler yap. Ve sevgiline Yaşının küçük olduğunu henüz reşit olduğunu ve evlilik konusunda bu kadar kolay karar veremeyeceğini güzel bir dille anlat.

Hayırda evlenmeye niye öcüymüş gibi baktiniz anlamadım e kiz okumak istemiyor zorla da okuyamiycana göre ve üstelik çalışmasına da izin verilmiyor napsin daha iyi bi fikrin varmı? Ve ayrıca benim niyetimden şüpheye düşme bu kızı oğluma falan almayi düşünüyorum yani ki henuz oğlum bile yok!!!! ALLAH herkesi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah evlenip mutlu olur cocuklariyla arkadas gibi büyür

okumayıp çalışmayınca 18'de evlenmek mi lazım? üstelik 26 yaşında biri ile.

ben 18yasimda evlendim .evlilik kolaydır diyordum ama değilmiş . Babam esimi öğrendiğinde esdi gurledi kızdı . Benim tek derdim bir daha sevgilimi gorememekti ve dışarı babam birakmayacakti . Bunları düşünüp evlendim . Halbuki okumanın yerini hiçbirşey tutmuyormus . esimle mutluyum ama tek sorumuz aşırı kıskanç ve benim hayallerimin peşinden gitmemi istemiyor . küçüklüğünden beri tek hayalim ressam olmak . ama eşim olmaz diyor olamazsın diyor yetenegimde var ( Kaynana dırdırı Elti dırdırı kayın dırdırı . hepsini çekeceksin evleneneceksen İyi düşün .. Okumak gibisi yok yaşın daha erken gencsin hayatını yasa bir mesleğe yönel halk eğitim kurslarına git kuaförlük vs. Gibi Kültürlü ve bilgili olmak gibisi yok kendini geliştir . ben açıktan liseyi okuyorum. Seneye YGS sınavlarına gireceğim 1 yasinda oglumvar durmuyor ve Ben ders calismaya çalışıyorum . oku bence toplumda saygınlık kazanmak iyi birsey

evlenip ne yapmayı düşünüyorsun sevgili kardeşim?
savaşla aşkı karıştırmamalısın bence :)
daha yaşın 18, ekonomik özgürlüğün de yok. ya kötü bir evliliğin olursa ne yapacaksın?

Aferin devam et ailen nereden bilecek zaten senin için iyi olanı en iyi sen bilirsin üstün yaşam tecrübenle. Üniversite de okuma meslek sahibi de olma hiç bir kaçış yolun kalmasın hepsini kapat. Evlenince de hemen çocuk yap elin kolun da bağlansın.
Ama sonra ailem bana sahip çıkmadı kocam öyle kötü böyle kötü diye gelip burada konu açma.

18 miii.. Kız evde kalmışsın seeeenn! bak alan olmaz sonra yaşı geçmiş diye. bi an önce biriyle alelacele aşk evliliği yapıp kör aşıklar gibi aşık olup adamın her hatasına eyvallah deyip, maddi her zorluklara bir başına ailensiz çok sevdiğin eşinle göğüs gerip, hemende çocuk(lar) yapmaya başlamalısın. doğabilecek her sorundada kır dizini otur, kendi düşen ağlayamıyor evlilikte malesef.

o değilde konu sahibi hiç uğramıyor taşlar sert vurmuş olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…