Evlen arkadasim sonucta 14 15 yaşında değilsin 1 sene söz bi sene nişan oldu sana 20 ben evlendigimde 16 yasinaydim ama tabi öyle can ata ata degil görücü usulü vs. Ama şimdi gayet mutluyum coluk çocuğa karistim Allah iyi insanlarla karsilastirsin sonucya herkea okuyup kariyer yapacak diye bisey yok
18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Canım benim kizma ama gerçekten senin yaşın için çok çok erken hem tanisali beş altı ay olmuş ben dört sene konuştum sonuç hüsran... Bu yaşta gözüne perde iniyor bende yaşadım biliyorum.. Hem oku ve ekonomik özgürlüğünü al ki her anlam da güçlü ol.. Ben şuan dışardan okuyorum inan çok zor ama ne için biliyor musun ? Sırf kimse beni ezemesin ayaklarim üzerinde durayim diye. Yarın koca gider sana diploman kalır.. Lütfen biraz daha düşün. Erkekler hiç bir zaman o ilk konustuklarimiz gibi kalmıyor ve inan bana şuan maskesini çıkartmamıştır... Acı ama gerçek tecrübeyle sabit şeyler bunlar.. Benim konularımi oku miden bulanır...18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Hayırda evlenmeye niye öcüymüş gibi baktiniz anlamadım e kiz okumak istemiyor zorla da okuyamiycana göre ve üstelik çalışmasına da izin verilmiyor napsin daha iyi bi fikrin varmı? Ve ayrıca benim niyetimden şüpheye düşme bu kızı oğluma falan almayi düşünüyorum yani ki henuz oğlum bile yok!!!! ALLAH herkesi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah evlenip mutlu olur cocuklariyla arkadas gibi büyüriyi niyetinizden şüphe etmek istemiyorum ama 100 kişiden 95inin karşı çıktığı olaya 'ben 16'da evlendim, çok mutluyum' sığlığı ile yaklaşmasanız doğru değil. buraya yazan sizin kızınız da olabilirdi. öyle düşünün.
Hayırda evlenmeye niye öcüymüş gibi baktiniz anlamadım e kiz okumak istemiyor zorla da okuyamiycana göre ve üstelik çalışmasına da izin verilmiyor napsin daha iyi bi fikrin varmı? Ve ayrıca benim niyetimden şüpheye düşme bu kızı oğluma falan almayi düşünüyorum yani ki henuz oğlum bile yok!!!! ALLAH herkesi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah evlenip mutlu olur cocuklariyla arkadas gibi büyür
18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?