- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.405
- 1.123
ya da başka bir seçenek diğer yazdıklarını da okudum. Evlen tmm ama evlendiğin kişi izin versin ve eğitimine dışarıdan devam et. Ben çocuklarını büyütürken okuyan nice kadın gördüm ve hepsine saygı duyuyorum.18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Bende 18 yaşımda evlendim. SAKIN! SAKIN! SAKIN EVLENME SAKIN. çok pişman olacaksın öyle değil benimde eşim her kızın hayal ettiği erkek profilini canlandırıyordu ama herşey öyle toz pembe göründüğü gibi değil hele bi evlen kolaymı öyle yaparım böyle yaparım demek hele bi kaynanın Eline düş bide bir çocuk yap ondan sonra ömür boyunca kocanın eline bak.18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Bütün arkadaşların üniversitelerde şehirlerde gezip tozacak sen evde otur çocuk bak kaynanın yemeğin kocanın evin temizliğinin derdini çek bakalım kocan ne zaman izin verirse o zaman çık bakalım hayatını mahfet tamammı. Sinirlerim bozuldu yaa hele bi evlen bi kaç Ay sonra seninde burda konuları okuyacaz aç bakalım benim bi kaç ay önceki konularımı evlenmeden önce bende senin gibi düşünüyordum şimdi ne haldeyim hep arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyorum doğru düzgün dışarı bile çıkamıyorum eşimin kıskançlıklarından evlenip ne yapacaksın yaa evlenip ne yapacaksın?18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
+1 Kesinlikle , koca evi baba evine benzemez, sen evden kurtuluş sanırsın her gün yemek temizlik kocayı memnun etme dert tasayla uğraşma faturalar ev giderleri sana biner hepsini hesapla yatır. Evi çekip çevir birde bebek gibi olan kocanla uğraş . Dışarıda beyfendi olan ASLANLAR eve gelince mızmız huysuz erkek çocuğuna dönerler .Bunlari gerçekten 18 yaşındaki bir kız mı yazdı. Evde çok sıkıldın galiba. Sen böyle 5-6 aylık tanıştığın biriyle şıp diye evlenirsen bu ışık hızındaki gidişinin birde aynı oranda dönüşü olur.
Çok yanlış çok. Koca evi baba evine benzemez.
Sizin bu kafada cahil bir gence hayat bilgisi olmayan bir gence bu tavsiyeniz doğrumu ?yok ben anlamıyorum bu olumsuz yorum yapanları yok yaşın kücük yok cart curt.
18 yaşında ''reşit'' bir birey kendini her zaman evliliğe odaklamış ve istiyorsa neden olmasın?
herkesin hedefi kariyer olmak zorunda mı?
git evlen, içinden geleni yaşa hayat cok kısa.
18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?