aksini kanitlamaya delil olmasina ragmen nasil attilar okuldan? Hicbir ise karismadiysan kimse kimseyi kolay kolay kapinin onune koyamaz oyle. Kaldi ki sucsuz oldugumu kanitlayacak deliller var diyorsun?Atılsanda bir sey olmaz bi sekilde oku diyenler hakkimda takip cezasi istemi ve benzeri davalar acildi ve suçlu olarak yargilandim. Yani istersem 10 yıl okuyum herhangi bi yerde işe giremem.
Öncelikle inanman veya inanmaman zerre umrumda değil inandırmaya çalısmıycam amacım kimseye bunu inandırmak değil sonuçta dimi.Su yorumu yapanlara gercekten uyuz oluyorum ama, konu bana gram inandirici gelmedi
Benim telefonum üzerinden benim adıma yazılan bi kaç mesaj yeterli oldu.kanıt ve şahit bi kac ögrencinin tedirgin oluyoruz seklinde dilekce vermesi karsisinda sadece hapis cezası almamı engelledi onu da 5 yıl denetimli serbestliğe indirdiler en fazla.aksini kanitlamaya delil olmasina ragmen nasil attilar okuldan? Hicbir ise karismadiysan kimse kimseyi kolay kolay kapinin onune koyamaz oyle. Kaldi ki sucsuz oldugumu kanitlayacak deliller var diyorsun?
Son yazdıklarımı okuyabilir misin bi önceki sayfada.Ailen sana ne yaptıda,ailenden kaçmak için yer arıyorsun. ??? Üstelik senden 8 yaş büyük biriyle !
Vov vvoovv sakinÖncelikle inanman veya inanmaman zerre umrumda değil inandırmaya çalısmıycam amacım kimseye bunu inandırmak değil sonuçta dimi.
Benim telefonum üzerinden benim adıma yazılan bi kaç mesaj yeterli oldu.kanıt ve şahit bi kac ögrencinin tedirgin oluyoruz seklinde dilekce vermesi karsisinda sadece hapis cezası almamı engelledi onu da 5 yıl denetimli serbestliğe indirdiler en fazla.
Son yazdığımı iyi oku arkadaşlarım tıp da okurken ben daha üniversite bile kazanamadım. Yani liseyi de bitiremedim. Bi ara bi arkadaşımla deneme çözmüstük orda bile ne kadar kötü durumda olduğum gözler önündeydi. Yok yani kazanamadım.Konunda universite kazanamadim demissin.
18. Sayfadaki yorumunda liseyi bitiremediginden bahsetmissin.
Liseyi bitirmeden universite sinavina nasil girdin de kazanamadin?
ayy ne güzelmiş :)Eskilerin dediği bir sözü diyorum.
Kızlar kocayı birşey sanmış,vardığı gece usanmış.
Evliler keske bekar olsaydim evlenmeseydim der bekarlar evlenmek ister iste hayat böyle,,,cnm ben 5 yillik evliyim emin ol ilerde evlenince anliyacaksin EN RAHAT KAPI BABA KAPISI elbette bir gün evleneceksin ama bukadar acele etme bence en güzel yaslarin tadini cikar haa bide sana tavsiyem ailenin uygun görmedigi biriyle evlilik yapma nedemek istedigimi insallah aci tecrübeyle yasayip görmezsin18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
evlen bscım evlen hemde hiç durma koş evlen ... sonra evin işi gücü koca kocanın ailesi çocuk bide bakmışın 20 yaşında çökmüşsün ...18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?