yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

Atılsanda bir sey olmaz bi sekilde oku diyenler hakkimda takip cezasi istemi ve benzeri davalar acildi ve suçlu olarak yargilandim. Yani istersem 10 yıl okuyum herhangi bi yerde işe giremem.
aksini kanitlamaya delil olmasina ragmen nasil attilar okuldan? Hicbir ise karismadiysan kimse kimseyi kolay kolay kapinin onune koyamaz oyle. Kaldi ki sucsuz oldugumu kanitlayacak deliller var diyorsun?

Ailen sana ne yaptıda,ailenden kaçmak için yer arıyorsun. ??? Üstelik senden 8 yaş büyük biriyle !

Su yorumu yapanlara gercekten uyuz oluyorum ama, konu bana gram inandirici gelmedi
Öncelikle inanman veya inanmaman zerre umrumda değil inandırmaya çalısmıycam amacım kimseye bunu inandırmak değil sonuçta dimi.
aksini kanitlamaya delil olmasina ragmen nasil attilar okuldan? Hicbir ise karismadiysan kimse kimseyi kolay kolay kapinin onune koyamaz oyle. Kaldi ki sucsuz oldugumu kanitlayacak deliller var diyorsun?
Benim telefonum üzerinden benim adıma yazılan bi kaç mesaj yeterli oldu.kanıt ve şahit bi kac ögrencinin tedirgin oluyoruz seklinde dilekce vermesi karsisinda sadece hapis cezası almamı engelledi onu da 5 yıl denetimli serbestliğe indirdiler en fazla.

Vov vvoovv sakin
Adalet bu kadar guzel isliyor muymus yahu, sasirdim

Konunda universite kazanamadim demissin.
18. Sayfadaki yorumunda liseyi bitiremediginden bahsetmissin.
Liseyi bitirmeden universite sinavina nasil girdin de kazanamadin?

Konunda universite kazanamadim demissin.
18. Sayfadaki yorumunda liseyi bitiremediginden bahsetmissin.
Liseyi bitirmeden universite sinavina nasil girdin de kazanamadin?
Son yazdığımı iyi oku arkadaşlarım tıp da okurken ben daha üniversite bile kazanamadım. Yani liseyi de bitiremedim. Bi ara bi arkadaşımla deneme çözmüstük orda bile ne kadar kötü durumda olduğum gözler önündeydi. Yok yani kazanamadım.

Bence evlnmek istedigin kisiye bagli hayatina karismicak ve sen istedigin gbi gezip dolasicak ve ev gecindirecek sorumlulugu kendinde buluyor kaldirrim diyorsan neden olmasin. Yani esin modernse zorlanmassin ki.bu devirde evlenmeden nerden anlican adami o da var. Simdi canim cicim evlenince hooop odun

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Sadece bunu diyorum. Kimseyi durduk yere atmazlar. Bizi niye atmadilar okuldan. Bi cahillik etmissin zamaninda arkasında dur inkar etme bnce.

Evlen evlen
Ekonomik ozgurlugun olmasin gorurum seni
Okul okumak neden zor geliyor ki bir genc kiza? Yani ne isin var baska da okuyamiyorsun? Ne sucun olursa olsun okuyup meslek sahibi olabilirsin sana kimse engel olamaz, care evlilik degil caba gostermek

Evliler keske bekar olsaydim evlenmeseydim der bekarlar evlenmek ister iste hayat böyle,,,cnm ben 5 yillik evliyim emin ol ilerde evlenince anliyacaksin EN RAHAT KAPI BABA KAPISI elbette bir gün evleneceksin ama bukadar acele etme bence en güzel yaslarin tadini cikar haa bide sana tavsiyem ailenin uygun görmedigi biriyle evlilik yapma nedemek istedigimi insallah aci tecrübeyle yasayip görmezsin

Evlen arkadasim sonucta 14 15 yaşında değilsin 1 sene söz bi sene nişan oldu sana 20 ben evlendigimde 16 yasinaydim ama tabi öyle can ata ata degil görücü usulü vs. Ama şimdi gayet mutluyum coluk çocuğa karistim Allah iyi insanlarla karsilastirsin sonucya herkea okuyup kariyer yapacak diye bisey yok

evlen bscım evlen hemde hiç durma koş evlen ... sonra evin işi gücü koca kocanın ailesi çocuk bide bakmışın 20 yaşında çökmüşsün ...

Bundan bir 10 sene sonra düşüncelerin isteklerin o kadar değişecekki şimdi sevdiğin şeylerden belki de nefret edeceksin. Kan bağın olan insanlarla yaşamak zor geliyor evlenince de kocanın işlerini yapacaksın bi de onun ailesinin içine gireceksin. Madem okuyamiyorsun çalış meslek kurslarına gidebilirsin ailene bu konuda karşı gel evlenmekten iyidir. Ufkun genişler. Ben 35 yaşında evlendim. Ne istediğimi çok iyi biliyordum 3 yıl sevgiliydik eşim ilgili romantik anlayışlı bunlara rağmen bazen kıyamet kopuyor. Bazı seyleri cekemiyorum.Dünyaya tekrar gelsem yine geç evlenirdim hatta 40imda evlenirdim ne kadar geç olursa o kadar az çile cekersin

Bak baban ölmüş dayının evine sığıntı olmussunuz kendin diyorsun. yarın öbür gün kocan ölse kime sığıntı olacaksın. Benim de babam öldü annem çalışıyordu kimseye sığıntı olmak zorunda kalmadık o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…