- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
Senin yaşında evlenip çoluk çocuğa karışanlar maalesef otuzlarında ergenliklerine dönüyorlar.
Çoluklu çocuklu kadınlar dudak büzüp selfie atıyolar, o kadar kötü ki
Sırf bunun için evlenmez insan
Yeni moda artıkSırf ilk yorumu yapacağım diye milletin yok buralar birazdan değerlenir, birazdan buralar dolar, şimdi şuncular dolar, gardını al bilmem ne diye yorum yapmasından gına geldi. Adam akıllı bir şey yazın ya..
Hehehe.Eskiden final haftası bana da gelirdi böyle buhranlar, bırakıcam okulu varıcam bi kocaya oh rahat edicem derdim
Sonra finaller bitip de tatil başlayınca 'aa aklımımı kaçırdım ben be şu gençliğimi elin adamına mı adayacağım' demeye başlıyordum.
Yani bende de zora gelince bi kocaya varma fantazisi yok değil
Şurada ne üniversite öğrencileri gördük imladan bihaber.18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?