- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
17 yaşında evlendim canım erken işte kilo vermeye devam edicem bakalım belki işe yarar20 yaşında iki cocuk mu
Kac yaşında evlendiniz?
Kilo verirseniz daha küçük görünürsünüz evet. Tarzınız da cok önemli. Yaşıtınız olan tesettürlü kızların giyinişlerine bakarak tarzınızı değiştirebilirsiniz.
ayyy ne güzel ya kıskandım :)Bence kilodandir tesetturluyum ben de 32 yaşındayım iki cocuk annesiyim mesela beni hep 22 23 yaşında sanırlar
evet canım kilom var bide üst üste hamile kaldığım için ilk doğumumdaki kiloları veremeden diğerine hamile kaldım diyete devam kilo veriyorumaynı boydayız, kilonuz cok fazla. benim de 2 cocugum var ve 36 yasındayım. 56 kiloyum ama hala fazla...
aynen ben de ustusteevet canım kilom var bide üst üste hamile kaldığım için ilk doğumumdaki kiloları veremeden diğerine hamile kaldım diyete devam kilo veriyorum
kilo yaşlı gösteriyor gayret ediyorum zayıflamak için bide 1 55 boyunda olanlar bana göre daha avantajlı minyon olunca küçük gösteriyorsunKuzenimin 2 çocuğu var o da 17 de evlendi.Şimdi 37 yaşında ve 30 demezsin görünce.
Zayıf çünkü.Tesettürlü de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?