yaşını büyük gösterenler :(

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Selam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorum kızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen

Biraz kilo ver ve yasina göre giyin. Tesettür de olgun gösterebilir acik renkler falan giyseniz.
Bazi insanlar biraz daha olgun gösteriyorlar ama. Belki de onlardansiniz. Fazla kafaniza takmayin.
Ben de tam tersi cocuk saniliyorum. Bunun icin makyaj yapayim derdine düsmüstüm sonra da neden ugrasiyorum ya dedim ne isem oyum.
Kafaniza takmayin. Kendinize dikkat edin yeter.

20 yaşında iki cocuk mu
Kac yaşında evlendiniz?

Kilo verirseniz daha küçük görünürsünüz evet. Tarzınız da cok önemli. Yaşıtınız olan tesettürlü kızların giyinişlerine bakarak tarzınızı değiştirebilirsiniz.

Bende çocuklardan mıdır diye düşünüyorum tesettürden de olabilir tabii aslında sorun yapmam ama eşim yanımda çocuk gibi kalsın istemiyorum

1 17 yaşında evlendim canım erken işte kilo vermeye devam edicem bakalım belki işe yarar

Tesettürü bilmem de 2 çocuk annesi bir kadının 20 yaşında olması garip de o yüzden büyük sanıyorlardır.
Kilo verirsen yüzün zaten küçülür hemen.

Bence kilodandir tesetturluyum ben de 32 yaşındayım iki cocuk annesiyim mesela beni hep 22 23 yaşında sanırlar

Kuzenimin 2 çocuğu var o da 17 de evlendi.Şimdi 37 yaşında ve 30 demezsin görünce.
Zayıf çünkü.Tesettürlü de değil.

aynı boydayız, kilonuz cok fazla. benim de 2 cocugum var ve 36 yasındayım. 56 kiloyum ama hala fazla...

Kaç sanıyorlar ki siz? 25 sansalar bile bir bayanın 20 ile 25 yaşında ki görüntüsünde çok büyük fark olmaz.

2 çocuk yüzünden şaşırıyorlardır bence de.

aynı boydayız, kilonuz cok fazla. benim de 2 cocugum var ve 36 yasındayım. 56 kiloyum ama hala fazla...
evet canım kilom var bide üst üste hamile kaldığım için ilk doğumumdaki kiloları veremeden diğerine hamile kaldım diyete devam kilo veriyorum

evet canım kilom var bide üst üste hamile kaldığım için ilk doğumumdaki kiloları veremeden diğerine hamile kaldım diyete devam kilo veriyorum
aynen ben de ustuste
61de takılmıştım, deliler gibi yürüyorum ve diyet yapıyorum şimdi.
sen bir 52 ol bakalım, fıstık gibi olacağına eminim

Kuzenimin 2 çocuğu var o da 17 de evlendi.Şimdi 37 yaşında ve 30 demezsin görünce.
Zayıf çünkü.Tesettürlü de değil.
kilo yaşlı gösteriyor gayret ediyorum zayıflamak için bide 1 55 boyunda olanlar bana göre daha avantajlı minyon olunca küçük gösteriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…