yaşını büyük gösterenler :(

valla işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim :/ giyim tarzımı değiştiricem bide bunu deneyelim ama eş engeline takılıyorum karışıyor giyimime
O ne anlar,karışmasın :)

Sonuçta dar giyin, kıpkırmızı, fosforlu yeşillerle sokağa çık demiyoruz... Kahverengi, krem, gri gibi soluk tonlardan uzak dur mesela

Kilonla alakalıdır bence 25 yaşındayım kapalıyım oğlumu kardeşim sanıyorlar

Yapmayın etmeyin verin o kiloları. Kilodur şişman gösteren. hamileyim diye abanmayin yiyeceklere sonra kaliyo kilolar...

Bende kilolu olduğumdan hep büyük gösteririm 20li yaşlardayken inanmazlardı şimdi 35im şimdide 35 olduğuma inanmıyorlar 28 30 falan diyorlar hala kiloluyum

O ne anlar,karışmasın :)

Sonuçta dar giyin, kıpkırmızı, fosforlu yeşillerle sokağa çık demiyoruz... Kahverengi, krem, gri gibi soluk tonlardan uzak dur mesela
aynen ya bende onu diyorum ne anlarsın :):):) ama dinletemiyorum valla hele pantolona fena karşı uzun bir şeyle giyilse bile

kilo yaşlı gösteriyor gayret ediyorum zayıflamak için bide 1 55 boyunda olanlar bana göre daha avantajlı minyon olunca küçük gösteriyorsun
Şu boy meselesi memleket haline geldi zaten minyonlara cüce muamelesi yapan da var özenen de uzun boyluyu öven de var yeren de toplum olarak dış görünüşe ne kadar takmışız yahu ?sonra sorsan önemli olan iç güzelliği

Bunu çok duydum
Bende kilolu olduğumdan hep büyük gösteririm 20li yaşlardayken inanmazlardı şimdi 35im şimdide 35 olduğuma inanmıyorlar 28 30 falan diyorlar hala kiloluyum
bunu çok duydum acaba bendede mi öyle olacak hadi bakalım inşallah :):)

Biraz da çevremdeki insanların patavatsızlığı yüzünden bu haldeyim 1 seneye kadar benim böyle bir takıntım yoktu

Biraz da çevremdeki insanların patavatsızlığı yüzünden bu haldeyim 1 seneye kadar benim böyle bir takıntım yoktu
O bazı kişiler başka sebeplerden de patavatsızlık yapacak tmm sağlığın için kilo ver ama öylelerinin ağzının payını vermesini öğren bence çok çıkıyo insanın karşısına böyle patavatsızlar her patavatsızı susturmak için kendini mi paralayacaksın böyle?

beni de öyle bir inandırdılar ki buna doğru söylediklerini düşünüyorum ne yazık ki

Tesettur olgun gosteriyor demissiniz de ben 33 yasindayim tesetturluyum, isyerinde hala beni stajer saniyorlar. Tamamen yapiyla ilgili.

Tesettur olgun gosteriyor demissiniz de ben 33 yasindayim tesetturluyum, isyerinde hala beni stajer saniyorlar. Tamamen yapiyla ilgili.
tesettür olgun gösteriyor demedim tesettürlüyüm dedim bu da bir sebep olabilir mi diye sormak istedim olabilir diyen de var sizin gibi düşünen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…