- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
evet diyetteyim bu yüzden canımKilon boyuna göre fazla
O ne anlar,karışmasın :)valla işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim :/ giyim tarzımı değiştiricem bide bunu deneyelim ama eş engeline takılıyorum karışıyor giyimime
aynen ya bende onu diyorum ne anlarsın :):):) ama dinletemiyorum valla hele pantolona fena karşı uzun bir şeyle giyilse bileO ne anlar,karışmasın :)
Sonuçta dar giyin, kıpkırmızı, fosforlu yeşillerle sokağa çık demiyoruz... Kahverengi, krem, gri gibi soluk tonlardan uzak dur mesela
Şu boy meselesi memleket haline geldi zaten minyonlara cüce muamelesi yapan da var özenen de uzun boyluyu öven de var yeren de toplum olarak dış görünüşe ne kadar takmışız yahu ?sonra sorsan önemli olan iç güzelliğikilo yaşlı gösteriyor gayret ediyorum zayıflamak için bide 1 55 boyunda olanlar bana göre daha avantajlı minyon olunca küçük gösteriyorsun
bunu çok duydum acaba bendede mi öyle olacak hadi bakalım inşallah :):)Bende kilolu olduğumdan hep büyük gösteririm 20li yaşlardayken inanmazlardı şimdi 35im şimdide 35 olduğuma inanmıyorlar 28 30 falan diyorlar hala kiloluyum
aynen tutamadım boğazımı şimdi uğraş dur :) veriyorum ama 8 kilo verdimYapmayın etmeyin verin o kiloları. Kilodur şişman gösteren. hamileyim diye abanmayin yiyeceklere sonra kaliyo kilolar...
harika bişey bu bence :)Kilonla alakalıdır bence 25 yaşındayım kapalıyım oğlumu kardeşim sanıyorlar
Zaten takılacak bir durum yok ben 35 olsam ne olur kendimi 16.5 hissediyorumBunu çok duydum
bunu çok duydum acaba bendede mi öyle olacak hadi bakalım inşallah :):)
Bence de :)harika bişey bu bence :)
O bazı kişiler başka sebeplerden de patavatsızlık yapacak tmm sağlığın için kilo ver ama öylelerinin ağzının payını vermesini öğren bence çok çıkıyo insanın karşısına böyle patavatsızlar her patavatsızı susturmak için kendini mi paralayacaksın böyle?Biraz da çevremdeki insanların patavatsızlığı yüzünden bu haldeyim 1 seneye kadar benim böyle bir takıntım yoktu
beni de öyle bir inandırdılar ki buna doğru söylediklerini düşünüyorum ne yazık kiO bazı kişiler başka sebeplerden de patavatsızlık yapacak tmm sağlığın için kilo ver ama öylelerinin ağzının payını vermesini öğren bence çok çıkıyo insanın karşısına böyle patavatsızlar her patavatsızı susturmak için kendini mi paralayacaksın böyle?
Çokta kaale alma çok üstüne gelecek olursalar alttan alta dumur et sende onlarıbeni de öyle bir inandırdılar ki buna doğru söylediklerini düşünüyorum ne yazık ki
tesettür olgun gösteriyor demedim tesettürlüyüm dedim bu da bir sebep olabilir mi diye sormak istedim olabilir diyen de var sizin gibi düşünen deTesettur olgun gosteriyor demissiniz de ben 33 yasindayim tesetturluyum, isyerinde hala beni stajer saniyorlar. Tamamen yapiyla ilgili.
benden büyüksün.Zaten takılacak bir durum yok ben 35 olsam ne olur kendimi 16.5 hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?