- 13 Nisan 2007
- 33.686
- 102.652
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi gencanneee
Bir de o küçücük yaşta kilo vermen daha kolay bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 30 duydumKaç sanıyorlar ki siz? 25 sansalar bile bir bayanın 20 ile 25 yaşında ki görüntüsünde çok büyük fark olmaz.
2 çocuk yüzünden şaşırıyorlardır bence de.
Bir de o küçücük yaşta kilo vermen daha kolay bence...
evet avantajım var ama vücudum deforme oldu karnım falan zayıflasam bile onlar kalıyor eşimden gizliyorum beni öyle görsün istemiyorumBir de o küçücük yaşta kilo vermen daha kolay bence...
Spor yap.evet avantajım var ama vücudum deforme oldu karnım falan zayıflasam bile onlar kalıyor eşimden gizliyorum beni öyle görsün istemiyorum![]()
karnım toparlanır mı ki?Spor yap.
Pilates yap.
Evde bile yapabilirsin.
Giyinme tipin nasıl buda önemli bende kapalıyım kilomda var biraz ama gören küçük zannediyorlar.karnım toparlanır mı ki?
Ya tesetturle ne alakasi.var? yuz hatlarinizla alakalidir ,yapiniz oyledir, yada size oyle.gelmistir ,yuzunuz sistir ...gencsen belli oluyor ha bazi insan oldugundan.daha buyuk/kucuk gosterebilir ama ne yapalim sonicta 20 yasindasiniz genceciksiniz takinti haline getirmeyinBende çocuklardan mıdır diye düşünüyorum tesettürden de olabilir tabii aslında sorun yapmam ama eşim yanımda çocuk gibi kalsın istemiyorum
kaşım gözüm siyah esmerim neden böyle oluyor anlamadımtesettürden kaynaklı o. bir de sarışınsan, tesettürle daha yaşlı durursun. ben öyleyim hiç yakışmıyor bana çok da önemli değil de.
kaşı gözü kara arkadaşlarım var çok yakışıyor tesettür ve yaşlı durmuyorlar.
öyle mi diyetteyim zaten bakalım umarım işe yararZayıflarsan durum değişir , şu an bana ufak gösteriyorsun diyorlar kiloluyken böyle bir şey duymadım.
Ay kim o öyle seni dibeee çekmek isteyen görgüsüzler. Asıl bunların hayatında ki varlığını sorgula bence.35 30 duydumağlamak istiyorum
Kuzen 168.kilo yaşlı gösteriyor gayret ediyorum zayıflamak için bide 1 55 boyunda olanlar bana göre daha avantajlı minyon olunca küçük gösteriyorsun
makyaj yapmam Bi rimel o kadar evet giyim tarzı çok önemli canım tavsiyelerine uyucam :)Kilo ver, giyim tarzini degistir daha spor giyin, ozellikle tesetturde giyim on planda kaliyor ve kac yasinda gibi giyinirsen o yaşta gorunuyorsun.
Makyaj yapiyorsan daha hafif yapmayi dene. Agir makyajlar ozellikle kahve tonlari daha olgun gorunmeye neden oluyor.
valla işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim :/ giyim tarzımı değiştiricem bide bunu deneyelim ama eş engeline takılıyorum karışıyor giyimimeAy kim o öyle seni dibeee çekmek isteyen görgüsüzler. Asıl bunların hayatında ki varlığını sorgula bence.
20 yaşındaki bir bi bayana kim hangi kafayla neredeyse 2 katı gösterdiğini söyleyebilir?
O kadar olduğuna hayatta inanmam. Bir de 5 kilo verip, azıcık renkli giyinsen bile çok fark edecektir diyorum![]()
Kilon boyuna göre fazlaSelam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorumkızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
ay hadi bakalım heveslendirdiniz beni :)Kuzen 168.
Sen Allah'ın izniyle kiloları verince fıstık gibi olursun.
Ha gayret.