yaşını büyük gösterenler :(

Bir de o küçücük yaşta kilo vermen daha kolay bence...

tesettürden kaynaklı o. bir de sarışınsan, tesettürle daha yaşlı durursun. ben öyleyim hiç yakışmıyor bana çok da önemli değil de.
kaşı gözü kara arkadaşlarım var çok yakışıyor tesettür ve yaşlı durmuyorlar.

Tesettür zaten biraz daha olgun gösteriyor bence , az da kilo varsa ...Benim 90 lı velim var kadın 35 falan gösteriyor , 90 lı olduğunu öğrenince şok olmuştum

Kilo çok önemli ama bazı insanların yüzü de kendiliğinden öyle duruyor bence. Benim kuzenimin eşi benden küçük, ama benden çok büyük duruyor. O da kilolu olduğu için öyle diyorduk. Zayıfladı şimdi ben ondan kiloluyum ama yine aynı gösteriyor. Makyaj falan da yapmıyor ama neden bilmiyorum o suratındaki olgunluk.

Bence kilo çok önemli bir etken, zayıflamayı dene bakalım. Arkadaşların dediği gibi çocuklardan dolayı olduğunu da düşünüyorum.

Bir de söylemeden edemeyeceğim, şu kendinden örnek verip de ay beni olduğumdan 10 yaş küçük sanıyor herkes ehe diyenlere anlam veremiyorum. Yapmayın bence arkadaşlar. Konuyla alakası yok çünkü.

Zayıflarsan durum değişir , şu an bana ufak gösteriyorsun diyorlar kiloluyken böyle bir şey duymadım.

Bende çocuklardan mıdır diye düşünüyorum tesettürden de olabilir tabii aslında sorun yapmam ama eşim yanımda çocuk gibi kalsın istemiyorum
Ya tesetturle ne alakasi.var? yuz hatlarinizla alakalidir ,yapiniz oyledir, yada size oyle.gelmistir ,yuzunuz sistir ...gencsen belli oluyor ha bazi insan oldugundan.daha buyuk/kucuk gosterebilir ama ne yapalim sonicta 20 yasindasiniz genceciksiniz takinti haline getirmeyin

tesettürden kaynaklı o. bir de sarışınsan, tesettürle daha yaşlı durursun. ben öyleyim hiç yakışmıyor bana çok da önemli değil de.
kaşı gözü kara arkadaşlarım var çok yakışıyor tesettür ve yaşlı durmuyorlar.
kaşım gözüm siyah esmerim neden böyle oluyor anlamadım

Kilo ver, giyim tarzini degistir daha spor giyin, ozellikle tesetturde giyim on planda kaliyor ve kac yasinda gibi giyinirsen o yaşta gorunuyorsun.
Makyaj yapiyorsan daha hafif yapmayi dene. Agir makyajlar ozellikle kahve tonlari daha olgun gorunmeye neden oluyor.

35 30 duydum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: ağlamak istiyorum
Ay kim o öyle seni dibeee çekmek isteyen görgüsüzler. Asıl bunların hayatında ki varlığını sorgula bence.

20 yaşındaki bir bi bayana kim hangi kafayla neredeyse 2 katı gösterdiğini söyleyebilir?

O kadar olduğuna hayatta inanmam. Bir de 5 kilo verip, azıcık renkli giyinsen bile çok fark edecektir diyorum ;)

Kilo ver, giyim tarzini degistir daha spor giyin, ozellikle tesetturde giyim on planda kaliyor ve kac yasinda gibi giyinirsen o yaşta gorunuyorsun.
Makyaj yapiyorsan daha hafif yapmayi dene. Agir makyajlar ozellikle kahve tonlari daha olgun gorunmeye neden oluyor.
makyaj yapmam Bi rimel o kadar evet giyim tarzı çok önemli canım tavsiyelerine uyucam :)

Ay kim o öyle seni dibeee çekmek isteyen görgüsüzler. Asıl bunların hayatında ki varlığını sorgula bence.

20 yaşındaki bir bi bayana kim hangi kafayla neredeyse 2 katı gösterdiğini söyleyebilir?

O kadar olduğuna hayatta inanmam. Bir de 5 kilo verip, azıcık renkli giyinsen bile çok fark edecektir diyorum ;)
valla işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim :/ giyim tarzımı değiştiricem bide bunu deneyelim ama eş engeline takılıyorum karışıyor giyimime :(

Selam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorum :KK43:kızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
Kilon boyuna göre fazla

Back
X