yaşınız erkekten büyük olsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar yaşınız mesela erkek arkadasınızdan büyük
siz nasıl karşılarsınız yani aklınıza gelecek şeyler ne olabılır

daha bakımlı olmalıyım yoksa yasımız ortaya cıkar falan der mısınız, ya da of kendımı kart hıssedıyorum mu dersınız veya ne bıleyım rahatsız olunacak bır sey mı sızın ıcın?

eger yaşımı göstermıyosam sorun olmaz ama buyuk duruyorsam cidden ve sevıyorsam ayrılamıyorsamda ne bileyim makyajı azaltır daha cocuksu saç baş yaparıdm heralde

bnde yukardaki arkadaşa katılıyorum ama şahsen erkek arkadaşımdan büyük olmak istemem erkekler geç olgunlaşır diyolar çünkü =)
hadi erkek arkadaşım olgun diyelim bnde ondan büyük duruyorsam kendimi oldukça rahatsız hissederim -tatlicadiarzu-

ben sevgilimden ay olarak büyüğüm kaydirigubbakcemile2

ama baya bi yaş farkı istemem bende.erkekler geç olgunlaşr

ben sevgilimden ay olarak büyüğüm kaydirigubbakcemile2

ama baya bi yaş farkı istemem bende.erkekler geç olgunlaşr

evet olgunlaşma konusunda cok haklısın ama gönül işte yaa kondumu uçamıyo kolay kolaykaydirigubbakcemile3

wala soyle soylım eğer benım yasım 35 onunkide 30 sa bu problem olamaybilir
ama yok ben 25 o 20 ise bu iş olmaz erkekler çok geç olgunlasıyor olgunlastıkdan sonra belki olabilr.ben boyle birsey yapmam yapanada saygı duyarım

ben 30 kocam 27 yaşında
evlendiğimizde ben 25 o 22 idi
nolmuş yanii

bende eşimden 1 yaş büyüğüm

Buyuk derken ne kadar buyuk benim acimdan 2-3 yas farkin sakincasi yoktur
hic de oyle kompleks filan yapmam...

benm amcam yengemden 8 yaş küçük ama acayip mutlular.birbirinn ruh ikizi dedikleri bu olsa gerek yani.

30 yaşnda hayat dolu biri vardr,20 yaşnda içi geçmiş biri vardr...bu kişiden kişiye göre degişir elbet...

2 yastan fazlası bence gereksızz ben ıstemesdım :)

benm amcam yengemden 8 yaş küçük ama acayip mutlular.birbirinn ruh ikizi dedikleri bu olsa gerek yani.

30 yaşnda hayat dolu biri vardr,20 yaşnda içi geçmiş biri vardr...bu kişiden kişiye göre degişir elbet...

aynen sana katılıyorum canım kadın vardır 30 dur ama ruh yaşıda görüntüsüde 20 dir neden kendiden yaşı küçük diye o erkeği değilde yaşı geçmişleri değerlendirsinki ruhuna kim hitap ediyosa kimle mutlu oluyosa insan onla olmalı benceşakkıdı

valla benim sevgilimle yaşım aynı ama bazı anlarda onun ablası gibi hissediyorum yaşadıklarımdan ötürü. yaştan ziyade yaşanmışlık önemli olan. bence. hayat tecrübesi önemli olan.

benım yasım da buyuk erkek arkadasımdan, bılmem kı ıyı mı kötu mu
eskıden hosuma gıderdı
hıc bılmıyorum hem kucuk olsun ıstıyorum hem olgun..
ben ıyıce ılerleyınce ancak mumkun olacak sanırm bu dedgım

ben de eşimden 2 yaş büyüğüm evlendiğimizde ben 24 o da 22 yaşındaydı bir de çok bebek yüzlüdür sanki 20 yaşında gibi gösterir ben de yaşımı belli etmeyen cinslerdenim o yüzden böyle bir konuyu hiç düşünmedim bugüne kadar ne ben ne eşim rahatsız olmadık çok mutluyuz

ben eşimden 2,5 yaş büyüğüm.ama herkes beni küçük sanıyor.normalde yaşımı pek göstermem.bunu önceleri çok dert ettim.7 yıl çıktık sonra evlendik.
ama bazen benden 5 yaş büyük olsaydı diyorum..erkeklerin çooook geç olgunlaştığı doğru. güzel tarafıda hayat daha renkli oluyo :)

:içelim:

bende erkek arkadaşımdan 1.5 yaş büyüyüm..Bazen çok çocukça davranabiliyo cidden ama
hayatımı renklendirdiğide bi gerçek..

Ben minyon yapılıyım küçük gösteriyorum baya
ondan kimse benim büyük olduğumu düşünmüyo..

sonuçta erkek arkadaşın senin büyük olduğunu bile bile ilişkiyi başlattıysa onun için özel bi çaba harcama bence, dışarıya karşı büyük durmayayım diyorsanda siz birbirinizi seviyorsanız ellere bişey demek düşmez :1closedeyes:

annem babamdan 2,5 yas büyük bu fiziksel olarak belli olmasada su yasta bile babamın bazı görüşleri anneme hala cok cocukca gelirrr

pekki kızlar , kadınlar erken çökerler diyolar ilerde bu eşinizle aranızda problem yapabilir mi yada olmuş olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…