- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
belki de girdim bile canım.Depresyona giriyosun gibi hissettim
başvuru 2016 başlamış ve sanırım bugün başvuru onayı açıklanmış.. 100 bin başvuru ülke kurmaya yeterliyken 500 küsür bin başvuru olmuş.Bu kadar Türk başvurdu bizim niye haberimiz yokkk
ben gidebilirim valla
Thé 100(her milletten insan gitmişti uzaya sonra oksijen kalmayıncaya suçlu 100 genç denek amacıyla dünyaya postalanmisti ) var suan hala izlediğim ve V diye bir dizi vardi. (V de insanları kandırmakti amaç)Böyle bir film vardı.
yok yaşamadım canım ama bir sürü problem. Var hayatımda.Son zamanlarda kendin veya cevrende ciddi bir rahatsizlik veya bir yakin ölumu yasadin mi?
Benim izlediğim ismi hatırlamıyorum fakat Onlarında büyük umutları vardı aynen sizin dediğiniz gibi. Onlar üst tabaka insanları tercih edip ciddi manada konfor sunuyorlardı. Fakat insanın olduğu her yerde hırs vardır. Hırs kontrol edilmezse sonu kötü biter . O filminde sonu kötü bitmişti. Heves kırmak gibi olmasında. İnsan eskiyor yıpranıyor. Yıpranan yerleri onarsak daha mantıklı sanki:)Thé 100(her milletten insan gitmişti uzaya sonra oksijen kalmayıncaya suçlu 100 genç denek amacıyla dünyaya postalanmisti ) var suan hala izlediğim ve V diye bir dizi vardi. (V de insanları kandırmakti amaç)
şimdi baktım ekşisözlğkte konusu var. onlar başvurmuş saplarbaşvuru 2016 başlamış ve sanırım bugün başvuru onayı açıklanmış.. 100 bin başvuru ülke kurmaya yeterliyken 500 küsür bin başvuru olmuş.
Ondan mi acaba diye dusundum. Ben bir ara uf yoruldum, bunaldim falan diyordum sonra kaza gecirdim biraz ariza birakti Allah'im dedim hayat ne guzel beterinden koru. Sonra o cosku zamanla yine azaliyor tabi...yok yaşamadım canım ama bir sürü problem. Var hayatımda.
evet okudum eksiyi de.... biri yazmış yıldızının kayısına ölürüm asgardiam diye ..şimdi baktım ekşisözlğkte konusu var. onlar başvurmuş saplar
başvurunun %77 si erkekmiş bizden
Kesin öyle olur kotu insanlar cirkinlestimeye çalışır bulunduğu yeri.hayat guzel insanlar çirkin.
İnsanlar orayı da kendilerine benzetirler.
Bu yüzden gitmem.
evet tek yön bilet tuhaf... zaten uzaya firlatilirken bile ölebilirler. ..geri dönüş yok korkunç birsey gibi..nasıl ruh halleri var merak ettim.Daha dün konuştuk arkadaşımla bunu. Tek yön biletli seyahat :) kızım olmasa alıp başımı kaçasım var benimde ama elim kolum bağlanıyor. Bu ara dertler hep üst üste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?