Yaşıyoruz ama ne için (Asgardia)

Sizde Asgardia için herseyi geride bırakıp gitmek ister miydiniz?

• Evet

OY: 27 22,7%
  • Hayır

OY: 65 54,6%
  • Hiç düşünmedim

OY: 14 11,8%
  • Bilmiyorum

OY: 13 10,9%

• Ankete Katılan
    119
  • This poll will close: .
yalnız bu ülkenin vatandaşları uzayda yaşamayacakmış, dünyada ama farklı bir ülkede yaşamlarını asgardianın kurallarına yönetim şekline ve anayasasına göre sürdüreceklermiş.enteresan

Bunu nereden okudunuz..? Orijinal sitesinde uzayda, uzay istasyonu benzeri bir yapıda yaşanılacağı söyleniyor da... Sadece o işlem gerçekleşene kadar belli bir bölgede provası mı denilir ona, o gibi bir sistemi yapılacak

orjinal sitesinden okumadım tabii, dediğiniz gibi de olabilir. konuyu okuyunca merak edip hızlıca bi araştırdım sadece.

Ama zaten şu da var ablalarım -geçen sene Aralık ayı gibi mi bakmıştım- sayaç 99.999'da durmuştu. Bu sene, ya haber bu sene yayınlanmış belki yeni bir koloni falandır

The 100 izliyorum adamlar 97 sene zor dayandılar öyle bir yapıda yaşamaya. Dünyaya dönmek icin can attılar. Öyle yapay bir dünya ya tatile gidilir ama yaşanmaz Huzursuzluk ic dünyan ile ilgili bir durum hangi galaksiye gitsen seninle gelir bence.

Komedi...

Bir email adresiniz olması başvurmak için yeterli. Evden bile çıkmaya gerek yok, internette 2 tık... O yüzden 500 bin insanın, gerçekten çok dertli, ölüm pahasına böyle bir şeyi denemeye razı olduğunu sanmayın.

50 USD verip, Amerikan konsolosluğunda kayıt yapılacak denseydi, emin olun 50 bin başvuru bile olmazdı tüm dünya çapında.

He gerçekten böyle bişeye umut bağlayan insanlar varsa da onlar için çok üzülürüm. Öncelikle algıda sorun var. Mutsuzsanız sorunların üzerine gidin. İnsanın olduğu yerde ütopik bir hayat şekli kurulması imkansız. Birisi de Tr de tecavüzler siyaset falan yazmış...yaw he, hee 100 bin tane "sorunlu" insanı dünyadaki atraksiyonların binde birinin bile olmadığı bir ortama kapatın...tecavüz free, haklara saygılı bir komünite olur kesin.

Başvuru nerden yapılıyor? :) hemen yapıcam

Saçma sapan şeylere hala inanan insanlar var. İnsanın beyni değişmedikten sonra istersen jüpitere git. Ne fark eder? Bu sefer de acaba dünyadakiler ne yapıyor? Bak benim koca kesin birini bulmuştur, ohh elti meydanı boş gördü tabi der der kafayı yersiniz.
Sorunlarınızı bulunduğunuz yerden uzaklaşarak değil, sorunlarınızdan uzaklaşarak çözebilirsiniz.

Arkadaşlar ben de başvurdum hatta vatandaşı bile oldum
ama sırf geyiğine yani görmüşken bi form doldurmuştum hepsi bu.

burda bu konunun bu kadar ciddiye alınmasına anlam veremedim çünkü ortada bişi yok.
ara ara mail falan geliyo işte ülkenin bayrağını seçiyoruz falan.
yani internet sitesinden ibaret bir platformun insanları uzaya gönderebileceğine inanmayın lütfen

Yine Türklerle yaşayacaksam Asgardia'ya gitmenin ne anlamı var yaa ehehe. Şaka şaka. Bir ara da yeni bir ülke kurulacak diyorlardı ismi neydi unuttum, online vatandaşlık başvurusu alıyorlardı. Oraya da en çok Türkiye'den başvuru olmuştu. Türkler genelde yaşadığı ülkeden ve hayattan memnun değil çıkarsamasını yapabiliyorum bu durumdan.

bence o ınsanların hıcbır amacları yok dunyaya ve yasama daır o nedenle gozlerı kara gıtmek uzaklasmak ıstıyorlar ben aılemı sevdıklerımı yanımda ısterım dunyayı gezmeden ne yasayacagımı bılmedıgım bır yere turlu testlerden elemelerden gecıpte gıdıp gerı donme sansımın olmadıgı bır yere gıtmek ıstemem....
sıze gelınce ev ısı cocuk bakımı es vs sızı yormus tek ıhtıyacınız guzel bır tatıl mumkunse cocuk olmadan hatta esınız de olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…