Yaşıyoruz ama ne için (Asgardia)

Sizde Asgardia için herseyi geride bırakıp gitmek ister miydiniz?

• Evet

OY: 27 22,7%
  • Hayır

OY: 65 54,6%
  • Hiç düşünmedim

OY: 14 11,8%
  • Bilmiyorum

OY: 13 10,9%

• Ankete Katılan
    119
  • This poll will close: .
yenı sorunlar 1 ınsan olması yeterlı
bu sebeple nereye gıdersenız gıdın gıtsenız gıttıgınız yerde de sorunlar olacaktır
haklısın öyle Yani oraya gidecek olanın dönüşü yok ne haldeler de gitmeyi tercih ettiler bu dünya nasıl yetmedi .. bu dünyaya doydular mı ?

Evet eminim bu dönemde birseylerden koptum (iman) sanki dünyaya fazlayım gibi mutlu değilim çaresizim ... gideceğim ama gidemiyorum şimdilik ...kapana kısılmıs gibiyim bu evde 1 dk bile durmak istemiyorum ama gidecek huzur bulacak bir yerim yok herseye bosverdim eminim depresyondayım hiç böyle olmadım ben . @Maykay

ben gitmeyecegim için nerden gidiliyor kısmıni araştırmadim İşte niye amaçsız yaşıyoruz ye iç yat uyu birseyler değişmeli .
Hergün birbirinin aynı.
Bana günlerim boşuna geçiyor gibi geliyor.
Haşa isyan etmiyorum Allaha bin şükür bugünüme şükür.
Ama etrafa bakıyorum herkes bi cıvıl cıvıl aynaya bakıyorum ruhsuz bi kadın ne biliyim.

naptin canım ya sen oraya git antep sofrası aç kaldığın yerden devam ....ama gaz konusu ne olur bilmem baya zorlu kısmıni anlatmissin gitmeyim bari

İsyan etmek değil benim ki de ama ne biliyim şöyle hepsi aynı anda olunca dibe batıyor insan .

Ben de çok düşünüyorum.
Şu an çalışıyorum ama nefret ediyorum.
Zaman boşa akıp giderken ben sadece yerimde sayıyorum.
Güzel günler için çabalayacağım.
Ömrümü bu masanın başında bitirmeyeceğim. Bunu biliyorum.
Ülke olarak o kadar da hayale kapılmayalım ama.
Millet uzayda koloni kuruyor evrenin sırrını çözüyor, tüm teknoloji onlarda...
Daha bir çivi bile üretemeyip onu dahi yurtdışından ithal edenler, motorun ana parçalarını
yapamayanlar(yaptırılmıyor) yerli otomobil yapmaktan bahsediyor :) ARGE denen hiçbir şey yok ki gelişsin. Komik.
Ama daha önemli konularımız var tabi... Sakız çiğnesem orucum bozulur mu, hamile kadın sokakta yürüsün mü,
kadınlar gülsün mü, şort giysem otobüste tekme yer miyim vs. Bunlar daha önemli...
Neyse sabah sabah :)

Evet biliyorum duymustum hatta sanirim 2023 mu 24 mu ne gideceklerdi. Valla surdan bakkala gitmeye usenen biri olarak uzaya gitme fikri bana gore degil. Bu dünyanın bokunu çıkardik diyen buyuk insanlarimiz gidip baska gezegenlerinde a.....koyalim diye dusunduler ellaaam. Biz yandik onlar yanmasaydi yaa

Aklıma Wall-e animasyon filmi geldi. Dünyayı tamamen kirletip uzaya koloni kuruyorlardi. Herşey otomatik herşeyi makineler yapıyor insanlar da bol bol göbek yapıyordu. :))

Tek gidiş bileti var diyorsunuz. Ne bileyim bence ilk gidenler denek olacak. Gidenlerden haber alınır mı bilmem ama belki onlar çok rahat orda diye yansitilip yuzbinlerce insan oraya yönlendirilecek. Bir nevi nüfus planlaması gibi. Belki de çok güzel bir yer kalanlar gitmedigine pişman olacak. Ne olduğu belli degil yani. Üstüne para verseler de gitmem.

bence başka bir gezegeni daha rezil etmeye gerek yok. herkes burada kalsın :) S. Hawking'ne göre dunyanın yok oluşuna daha cooook var...

Sonra dünya degilki. Sorun dünyada yaşayan insanlar.
Hic hatirlamiyorum tabiyatin bana zarar verdiğini. Gelirse kötülük insandan geliyor. Uzayada kacsan ayni hesap yani.

Ben gitmezdim. Aşırı gezme meraklisi olmama rağmen. Dünyanın her kıtasına gitdim. Üç değişik ülkede yaşadım. Öğrendiğim tek şey: sorunlar hep ayni.

Hangi ülkede yasarsan yaşa belirli bir zaman sonra rutine bagliyorsun ve sorunlar başlıyor.

Misal verim: 3 ay canada ormanlarinda kaldim. expedition yapdik. Belirli bir zaman sonra bunaldim. Rutine bagladi hayat.

Seni bunaltan etrafindaki insanlar ve amacsiz sürdürdüğün hayat.

Cok sacma geldi bana. Bi cesit intihar gibi. Dünyadan kopup seni nelerin bekledigini bilmedigin bir yere gidiceksin. Dönmek istesen dönüs yok. Insanin yaradilis bicimi sadece bu dünyada yasayabilmek icin. Kendi kendimize nefes aliyoruz, istedigimiz gibi hareket ediyoruz vs. Orada bunlar icin sürekli bagli olucagin aletler olmucakmi? Özgürlesmek, serbest olmak isterken, gidip oralarda aldigimiz nefese bile muhtac kalmak niye?

Hee ama su iclerinde kadinlara cocuklara eziyet etme potansiyeli olanlari gönderseler isabet olur.

Sizi bilmem... Ama ben sırf bu projeye "şahit oldum ve istedim!" diyebilmek için bile direkt başvuru yapmıştım.

Bu... Mu-az-zam bir deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…