- 12 Şubat 2009
- 1.418
- 1.727
- 658
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
haklısın öyle Yani oraya gidecek olanın dönüşü yok ne haldeler de gitmeyi tercih ettiler bu dünya nasıl yetmedi .. bu dünyaya doydular mı ?yenı sorunlar 1 ınsan olması yeterlı
bu sebeple nereye gıdersenız gıdın gıtsenız gıttıgınız yerde de sorunlar olacaktır
ben gitmeyecegim için nerden gidiliyor kısmıni araştırmadimNe taraftan gidiliyo benide alsınlar.
Zaten amaçsız yaşıyorum bari bi faydam olsun dünyaya
ya aslında kk olarak bir ülkede biz yapsak yeme içme olmayan temizlik olmayan herkes mutlu olsa...Asgardiada temizlik yemek is ritueli olmayacak miymis
Insanin oldugu heryer bir sure sonra dunyaya benzer.. degismez.. hic bosuna yolculukla yoramam kendimi
Hergün birbirinin aynı.ben gitmeyecegim için nerden gidiliyor kısmıni araştırmadimİşte niye amaçsız yaşıyoruz ye iç yat uyu birseyler değişmeli .
kesinlikle haklısın değişen ne olacak.Bu dünyayı yaşanmaz hale getiren insanlar,oraya da insanlarla gideceksiniz,ne değişecekki...
naptin canım ya sen oraya git antep sofrası aç kaldığın yerden devam ....ama gaz konusu ne olur bilmem baya zorlu kısmıni anlatmissin gitmeyim baribıde yercekımsız yerde zor
ne gaz cıkarabılıyorsun ne yemek yıyebılıyorsun dogru duzgun
ben nasıl kebap yapıcam orda ? anteplı olarak cıddı sorun yasarım orda
mıde bagırsak sındırımı olmadıgından yedıkden sonra kusman gerekıyor falan
aglıyorsun goz yasın goz pınarında kalıyor
uyumak ıcın bıle kucucuk yere baglı kalman gerekıyor yoksa kendını bıraktıgın yerde bulman mumkun degıl falan
vucuda cıddı zararları var
mıs gıbı dunya neyımıze yetmıyor
İsyan etmek değil benim ki de ama ne biliyim şöyle hepsi aynı anda olunca dibe batıyor insan .Hergün birbirinin aynı.
Bana günlerim boşuna geçiyor gibi geliyor.
Haşa isyan etmiyorum Allaha bin şükür bugünüme şükür.
Ama etrafa bakıyorum herkes bi cıvıl cıvıl aynaya bakıyorum ruhsuz bi kadın ne biliyim.
bence başka bir gezegeni daha rezil etmeye gerek yok. herkes burada kalsın :) S. Hawking'ne göre dunyanın yok oluşuna daha cooook var...Kızlar kafamda zaten bir sürü soru işaretim var... dün bir haber okudum hayal kırıklığını desem ne desem bilmiyorum ama canım sıkıldı. ......Asgardia ilk uzay yerleşim alanı yeni bir ülke yeni marş bayrak dünyadan bağımsız .... en fazla basvuru Çin den sonra Türkiye (ağırlıklı istanbul ve Ankara )başvurmuş ....gidiş varmış dönüş yokmuş deniliyor. ..Kendimi sorguluyorum uzun süredir ne için yaşıyorum uyanıp yemek yemek, temizlik yapıp, uyuyuo uyanmak için mi? çocukla ilgilenip ve es kisisinin nazini çekmek için mi ? Bu dünyada bana yer yokmuş gibi anlamsız saçma sapan zamanlar yaşıyorum çok yoruldum evet ....belki depresyondayım en dipte yaşıyorum ..Asgardia ülkesine gidenler neden gidecekler ne düşünüyorlar bu dünya onlara anlamsız mi geliyor artık herseyi geride bırakıp gidecek kadar....yoksa böyle dünya onlar için anlamsız yetmiyor bu yaşam o yüzden mi gidiyorlar. ... Bu cidden benim derdim anlamsız bir hayat yaşıyorum kurtulmak istiyorum herseyden ama kızım var.....Ben anlamsız bir hayat yaşarken bu insanlar uzaya gidoyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?