- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Nasıl bir hayat sunulacak acaba...gerçekten bir hap içip doyacaklar mesela taşıtlar uçacak mi vs.. denek olarak gidiyorlar belki onlar ...koca bir oyun ve pişman olunca dönemeyecekler..Dünyayı hallettik şimdi uzaya gidiyoruz. Düşündüklerini herkes düşünmüş olsa bu kadar çok sefalet yaşanmaz. Olumlu dünyada ne kahır çekeceksin ne de acgozlu olacaksın. Insanlar tek evle doymuyor iki ev üç ev. Sonra araba. Merhamet yok denecek kadar az. Hayvanlara canlilara kotuluk, cocuklara kadinlara iskence.Neyse şu an ancak bu kadar yazdım. Uzaya ne zaman gidiyorduk. Tek gidis bilet alırım.
başvuru 2016 başlamış ve sanırım bugün başvuru onayı açıklanmış.. 100 bin başvuru ülke kurmaya yeterliyken 500 küsür bin başvuru olmuş.
Nasıl bir hayat sunulacak acaba...gerçekten bir hap içip doyacaklar mesela taşıtlar uçacak mi vs.. denek olarak gidiyorlar belki onlar ...koca bir oyun ve pişman olunca dönemeyecekler..
Aklıma Gora geldiIlk Türk döner kebap istasyonu açıldı. :)
Bazen hayat icinden cikmaz hal alinca bu gibi sorular ususuyor insanin aklina dedigin seyi ilk defa duydum ve okurken aglayacak gibi oldum niyeyseKızlar kafamda zaten bir sürü soru işaretim var... dün bir haber okudum hayal kırıklığını desem ne desem bilmiyorum ama canım sıkıldı. ......Asgardia ilk uzay yerleşim alanı yeni bir ülke yeni marş bayrak dünyadan bağımsız .... en fazla basvuru Çin den sonra Türkiye (ağırlıklı istanbul ve Ankara )başvurmuş ....gidiş varmış dönüş yokmuş deniliyor. ..Kendimi sorguluyorum uzun süredir ne için yaşıyorum uyanıp yemek yemek, temizlik yapıp, uyuyuo uyanmak için mi? çocukla ilgilenip ve es kisisinin nazini çekmek için mi ? Bu dünyada bana yer yokmuş gibi anlamsız saçma sapan zamanlar yaşıyorum çok yoruldum evet ....belki depresyondayım en dipte yaşıyorum ..Asgardia ülkesine gidenler neden gidecekler ne düşünüyorlar bu dünya onlara anlamsız mi geliyor artık herseyi geride bırakıp gidecek kadar....yoksa böyle dünya onlar için anlamsız yetmiyor bu yaşam o yüzden mi gidiyorlar. ... Bu cidden benim derdim anlamsız bir hayat yaşıyorum kurtulmak istiyorum herseyden ama kızım var.....Ben anlamsız bir hayat yaşarken bu insanlar uzaya gidoyor.
yok yaşamadım canım ama bir sürü problem. Var hayatımda.
İki gün önce gördüm haberi orası bağımsız ve özgür olacağımız bir yer olacakmış ben gitmeyi çok istiyorum Türkiye bizim vatanımız çok seviyorum ama artık bu kadar taciz tecavüz dolu bir ülke de olmak istemiyorum gittikçe dini yönetime girmek istemiyorum lütfen kimse alıntı yapmasın siyaset amaçlı da yazmadım hiçbir kuralın olmadığı özgürlük dolu bir yer çok güzel bir düşünceKızlar kafamda zaten bir sürü soru işaretim var... dün bir haber okudum hayal kırıklığını desem ne desem bilmiyorum ama canım sıkıldı. ......Asgardia ilk uzay yerleşim alanı yeni bir ülke yeni marş bayrak dünyadan bağımsız .... en fazla basvuru Çin den sonra Türkiye (ağırlıklı istanbul ve Ankara )başvurmuş ....gidiş varmış dönüş yokmuş deniliyor. ..Kendimi sorguluyorum uzun süredir ne için yaşıyorum uyanıp yemek yemek, temizlik yapıp, uyuyuo uyanmak için mi? çocukla ilgilenip ve es kisisinin nazini çekmek için mi ? Bu dünyada bana yer yokmuş gibi anlamsız saçma sapan zamanlar yaşıyorum çok yoruldum evet ....belki depresyondayım en dipte yaşıyorum ..Asgardia ülkesine gidenler neden gidecekler ne düşünüyorlar bu dünya onlara anlamsız mi geliyor artık herseyi geride bırakıp gidecek kadar....yoksa böyle dünya onlar için anlamsız yetmiyor bu yaşam o yüzden mi gidiyorlar. ... Bu cidden benim derdim anlamsız bir hayat yaşıyorum kurtulmak istiyorum herseyden ama kızım var.....Ben anlamsız bir hayat yaşarken bu insanlar uzaya gidoyor.
Beni kardeşimde başvurmuş sadece vatandaşlık için diye biliyorum.Ben haberlerde izledim ama sanki gitmek için değil, vatandaşlık için başvurmuşlar.
Belki macera olsun, şamata olsun veya vatandaşlık kapayım diye başvurmuşlardır. Çağırsalar çoğunun gideceğini sanmıyorum.
Soruna gelince evet bazen bunalıyorum ama o kadar uzakta değil, dünya üzerinde bir tatil işi çözüyor.
Senin durumun farklı olabilir. Bence kendin için birşeyler yap. Uzun zamandır kendin için bir şey yapmamış olabilirsin. Hep başkaları için yaşayınca böyle duygular olabiliyor.
Thé 100(her milletten insan gitmişti uzaya sonra oksijen kalmayıncaya suçlu 100 genç denek amacıyla dünyaya postalanmisti ) var suan hala izlediğim ve V diye bir dizi vardi. (V de insanları kandırmakti amaç)
Elysum filmi. Birebir aynısını kurmaya çalışıyorlar öndende saha araştırması yapmışlar belli ki.Benim izlediğim ismi hatırlamıyorum fakat Onlarında büyük umutları vardı aynen sizin dediğiniz gibi. Onlar üst tabaka insanları tercih edip ciddi manada konfor sunuyorlardı. Fakat insanın olduğu her yerde hırs vardır. Hırs kontrol edilmezse sonu kötü biter . O filminde sonu kötü bitmişti. Heves kırmak gibi olmasında. İnsan eskiyor yıpranıyor. Yıpranan yerleri onarsak daha mantıklı sanki:)
Bu yaşadıklarını arada ben de hissediyorum. Aslında cevabı biliyorum. Sonuçta ölümlü dünya ve allah'a kulluk etmek için dünyaya geldik.yok yaşamadım canım ama bir sürü problem. Var hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?