Yaşıyoruz ama ne için (Asgardia)

Sizde Asgardia için herseyi geride bırakıp gitmek ister miydiniz?

• Evet

OY: 27 22,7%
  • Hayır

OY: 65 54,6%
  • Hiç düşünmedim

OY: 14 11,8%
  • Bilmiyorum

OY: 13 10,9%

• Ankete Katılan
    119
  • This poll will close: .
Nasıl bir hayat sunulacak acaba...gerçekten bir hap içip doyacaklar mesela taşıtlar uçacak mi vs.. denek olarak gidiyorlar belki onlar ...koca bir oyun ve pişman olunca dönemeyecekler..

Bazen hayat icinden cikmaz hal alinca bu gibi sorular ususuyor insanin aklina dedigin seyi ilk defa duydum ve okurken aglayacak gibi oldum niyeyse

Dini yorum yapmK icin demiyorum kendimden irnek vermek icin soyluyorum bu gibi sorular aklima usustukce bu dunyaya gonderilis nedenim aklima geliyor ve sabretmek icin sebep olarak goruyorum arkadadlarin dedigi gibi depresyon belirtisinden ve bunalmisligindan boyle dusunuyor olabilirsin
Psikolojik yarsim dusunurmusun

giderken beynini ve kalbini bırakman gerekcek huzur istiyorsan.

kendine zaman ayır . hayat dogum ve ölüm arası. oyun oyalamacadan ibaret

yasadıgımız her an ölüyor . tabi inanaıyorsan karsına cıkacak . ama huzurlu yasamak lazım.

yardıma muhtac insanlara hayvanlara yardım etmeyi dene

2yıl önce sorulsaydı evet gitmek isterim derdim. Ama şimdi istemem. Çünkü daha dünyada yapmak istediğim çoook şey var. İnsanın ruh hali ve yaşam amaçlarıyla da ilişkili bir şey sanırım.

İki gün önce gördüm haberi orası bağımsız ve özgür olacağımız bir yer olacakmış ben gitmeyi çok istiyorum Türkiye bizim vatanımız çok seviyorum ama artık bu kadar taciz tecavüz dolu bir ülke de olmak istemiyorum gittikçe dini yönetime girmek istemiyorum lütfen kimse alıntı yapmasın siyaset amaçlı da yazmadım hiçbir kuralın olmadığı özgürlük dolu bir yer çok güzel bir düşünce

Beni kardeşimde başvurmuş sadece vatandaşlık için diye biliyorum.
Bana pek ciddi gelmedi sanki gırgır amaçlı yapmışlar gibi..

Yerçekimsiz olmaz ya. Yerçekimi çok önemli. Ne kadar suni olarak bunu sağlayabilecekler ki? Ya alet bozulsa, nolcak, ille de yerçekimi. Hem ayarsızlık olursa, g kuvveti bizi döver ya, insan bununla nasıl yaşasın?

Mis gibi dünya, daha yaşarız ya, ansızın patlatıp toz haline getirmezsek tabi.
İnsan dediğin her yerde sorun hem, burası değil Asgardia da olsa fark etmez, pis olan dünya değil, insanoğlu.

Thé 100(her milletten insan gitmişti uzaya sonra oksijen kalmayıncaya suçlu 100 genç denek amacıyla dünyaya postalanmisti ) var suan hala izlediğim ve V diye bir dizi vardi. (V de insanları kandırmakti amaç)

Elysum filmi. Birebir aynısını kurmaya çalışıyorlar öndende saha araştırması yapmışlar belli ki.

Ama herşeyi bırakıp gitmek ( gerçek olmayacaksa bile ) korkutucu bana göre.

bıde yercekımsız yerde zor
ne gaz cıkarabılıyorsun ne yemek yıyebılıyorsun dogru duzgun
ben nasıl kebap yapıcam orda ? anteplı olarak cıddı sorun yasarım orda
mıde bagırsak sındırımı olmadıgından yedıkden sonra kusman gerekıyor falan
aglıyorsun goz yasın goz pınarında kalıyor
uyumak ıcın bıle kucucuk yere baglı kalman gerekıyor yoksa kendını bıraktıgın yerde bulman mumkun degıl falan
vucuda cıddı zararları var
mıs gıbı dunya neyımıze yetmıyor

İyi de yaşanılan yeri kötü yada iyi yapan insanlar değil mi? Buradan oraya aynı ekip gidecekse orası da burası olmayacak mı zaten? Ne anlamı kaldı gitmenin...

Kalsaydın yokluğunla yok olmazdı bu şehir/kaçmakla mutluluklar bulunmuyor bunu bil... Sana İlhan İrem'den "olanlar olmuş" şarkısını armağan ediyorum sevgili közlenmiş patates , güzel şarkıdır dinle... nickinde güçlü kadın yazıyor; inanıyorum ki sorunlarını çözeceksin ve geçici bir dönemdesin. Sevgiler...

yok yaşamadım canım ama bir sürü problem. Var hayatımda.
Bu yaşadıklarını arada ben de hissediyorum. Aslında cevabı biliyorum. Sonuçta ölümlü dünya ve allah'a kulluk etmek için dünyaya geldik.

Ama bazen sanki kalabalıkta bile sıkıldığımı farkediyorum. Uzaklaşıyorum ortamdan. NApıyorum ben diyorum. Hergün birbirinin aynısı. Sabah kalk işe git gel yemek çocuk koca ve tekrar uyu. Bu depresyon değil seni anlıyorum.

Bu konuyu annemle konuştuk açıkça. Ve bana cevabı 'senin imanın eksik' oldu. Şimdi de bunu düşünüyorum. Gerçekten eksik mi? Bişeylere başlamak istiyorum namaz vs. İçimin rahatlaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…