- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Depresyona girmissiniz.Bir psikiyatriste gidin.Arkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Eskiden farklı olmak, ilginç olmayı çok severdim . Süsleniyim, püsleneyim, saçlarımı yapayım bayılırdım. Makyaj yapMayı çok severdim. Farklı renk saçlar kullanmayı severdim.
Ama şimdi röflemin dibi kulağıma indi ama boyatmak istemiyorum . saçımı kızıl yapsam mı ne yapsam bilmiyorum . saçımı taramak içimden gelmiyor resmen
Kıyafet alışverişi yapmıyorum . içimden gelmiyor . ama giyinmeyi de severdim eskiden.
Eskiden saatlerce müzik dinlerdim yürürdüm şimdi onuda yapmıyorum ve kilo alıyorum.
Not: şimdi içimden hiç birisi gelmiyor. eşim istediğini yapabilirsin der, bu konuda beni sınırlamaz.
Maddi anlamda sıkıntımda yok. sizce ben yaşlanıyor muyum ?
(Yazım hatası varsa şimdiden özür dilerim )
ins. yen8den hayta donersiniz..İşte benim içindeki çocuk şu aralar ölü sanırım .
Eskiden hayatta takmazdım hiç birseyi ama şimdi yapamıyorum öyle
Süper inşallah hep böyle devam ederins. yen8den hayta donersiniz..
ya bende bu aralar kendime bakiyorum sebebi nedir pek bilmiyorum ama..
ne bileyim surme falan cekerim gunde iki kez yuzumu ozel bir cilt sabunuyla yikarim..
saclarimi guzelce tarayip degisik sekiller yaparim..
eskiden daha susluydum simdi zamn yas yasdiklarim biraz daha pasiflestim bende..
ama bu aralar bayagi bir enerji doluyum ..
sebebini pek bilmiyorum..
heeseyden herkesden uzak olmam beni mutlu ediyor galiba..
iyiyim yani simdilik..
birde ben sunu farkettim bir insan asik olmussa bilin ki kendine cok iyi bakiyordur..Süper inşallah hep böyle devam eder
peki sizce bir tuhaflık yok mu bu işte? inanın işe giderken, pijama giysem giyerim. eşim az önce ayakkabı alalım sana dedi. baktım baktım internetten beğenemdim hiç birisini. ama eskiden oo böyle desene en az 10 tane seçerim. hemen yarın gider denerim. yada saçım sürekli topuz veya astrolog rezzan kirazın saçları gibi :) ama nereye kadar böyle gezeceğim. makyaj yapmıyorum doğru düzgün silmeye üşeniyorum. (temizlikte sıkıntım yok ama makyaj temizlemek o göze ayrı uğraşmak bayıyor beni) .33 yaşında 1 çocuk annesiyim aynı durumdayım :) bi kaç yildir içimden gelmiyor gereksiz buluyorum böyle mutluyum.. ama mutlu değilseniz halinizden hemen bugün bu durumu değiştirebilirsiniz.. tercihiniz mi bu yoksa "salmak" mi en iyi siz bilirsiniz..
32 yaşındayım 1 çocuk annesiyim her gün spor salonuna gidiyorum, makyajsız gezmem, saçlarım sürekli fönlüdür vücudum fittir. Demek istediğim kendimi övmek değil sizi teşvik etmek. Ben yaşlanmıyorum siz de yaşlanmayın! Silkelenin yarın kuaförünüze gidin. Makyajınızı yapın en sevdiğiniz parfümünüzü sıkın kendinizi dışarıya atın. Yani kendinize gelin. Kadınlığın en dorukta olduğumuz çağında ne yaşlanması...???!!Arkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Eskiden farklı olmak, ilginç olmayı çok severdim . Süsleniyim, püsleneyim, saçlarımı yapayım bayılırdım. Makyaj yapMayı çok severdim. Farklı renk saçlar kullanmayı severdim.
Ama şimdi röflemin dibi kulağıma indi ama boyatmak istemiyorum . saçımı kızıl yapsam mı ne yapsam bilmiyorum . saçımı taramak içimden gelmiyor resmen
Kıyafet alışverişi yapmıyorum . içimden gelmiyor . ama giyinmeyi de severdim eskiden.
Eskiden saatlerce müzik dinlerdim yürürdüm şimdi onuda yapmıyorum ve kilo alıyorum.
Not: şimdi içimden hiç birisi gelmiyor. eşim istediğini yapabilirsin der, bu konuda beni sınırlamaz.
Maddi anlamda sıkıntımda yok. sizce ben yaşlanıyor muyum ?
(Yazım hatası varsa şimdiden özür dilerim )
Merhaba hanımlar. Bende antisosyal denecek kadar içine kapanık bir insandım. Aman bana karışmasınlar da ne olursa olsun modundaydım bir süre. Evde oturayım yeterdi bana. Sanırım 6 ay işsiz kalmanın verdiği bir psikolojik bunalımda olabilir. Yada annemin değişiyle
'' Sen çok değiştin gudubet bir karı oldun'':) Eşimde çok destek oluyordu ama hayattan zevk almayı unutmuştum. Kuzenim çok destek oldu bana ve kendi parama kazanabileceğim ve çalışma saatinin tamamen benim elimde olacağı bir iş ortaklığından bahsetti. Şoka girdim. Bakkala bile gitmeyen ben iş ortağı olucam ha.... İmkansızdı. Sonra cilt sorunlarım nedeniyle ürünlerini kullandım ve gerçekten sonuçlar harika. Kabullenmek çok zordu benim için çünkü asla yapamam diyip herkesi terslemiştim. Şimdi ise harika bir kazanç ve sosyal çevrem var. İş ortağı olduğum şirketin araba ödüllerine göz koydum şimdi. Ehliyetim almamasına rağmen. Olsun benim için küçük bir sorun sadece artık:) Bana uzatılan eli bende her fırsatta tüm bayanlara uzatıyorum VARIM diyenler. Kendine güvenen bayanlar demiyorum sadece çünkü bende kendine güvenen biri değildim. Sadece hayatının rutinine dokunuş yapmak isteyenle HEPİNİZİ bekliyorum. Kadınların kurduğu bir düzende kusurlu hiç bir şeyin var olmadığını gören biri olarak uzattığım eli tutmanızı istiyorum. Hayatınıza beraber dokunmaya ne dersiniz??? Bu arada unutmadan artık eve girmiyorum neredeyse. Tabi annem susar mı '' Senin iyice düzenin şaştı, iyi dayanıyor damat'' demeleri başladı artık :)) Ama ben bu cümleyi daha çok sevdim
Benimde boyle biseye ihtiyacim var galiba.
Bi suredir issizim bosluktayim calismakta istemiyorum skldm yani kendi isim olsa oooh kosa kosa gider calisirim diyorum.. yani oda kolay is degil kendi isini kurmak..
Cilt urunleri satmak icinde cevre lazim bende oda yok cunku farkli bir sehire gelin oldum. Is arkadaslarim cok az burdada calistim..
Napsakki bilmiyorum silkelenmem lazim yaa.. bi elimizden tutsalar..
Benimde boyle biseye ihtiyacim var galiba.
Bi suredir issizim bosluktayim calismakta istemiyorum skldm yani kendi isim olsa oooh kosa kosa gider calisirim diyorum.. yani oda kolay is degil kendi isini kurmak..
Cilt urunleri satmak icinde cevre lazim bende oda yok cunku farkli bir sehire gelin oldum. Is arkadaslarim cok az burdada calistim..
Napsakki bilmiyorum silkelenmem lazim yaa.. bi elimizden tutsalar..
peki sizce bir tuhaflık yok mu bu işte? inanın işe giderken, pijama giysem giyerim. eşim az önce ayakkabı alalım sana dedi. baktım baktım internetten beğenemdim hiç birisini. ama eskiden oo böyle desene en az 10 tane seçerim. hemen yarın gider denerim. yada saçım sürekli topuz veya astrolog rezzan kirazın saçları gibi :) ama nereye kadar böyle gezeceğim. makyaj yapmıyorum doğru düzgün silmeye üşeniyorum. (temizlikte sıkıntım yok ama makyaj temizlemek o göze ayrı uğraşmak bayıyor beni) .
Zaten ağır makyaj yapan biri değildim yada delice alışveriş yapan birisi ama daha renkliydim diyeyim. yani bir kıyafeti beğenebilirdim şimdi bana göre tüm kıyafetler birbirinin aynısıBu durundan Mutsuz musunuz? Yoksa etrafin ne düşündüğü mu aklınızı kurcaliyor? Ben ona bakarim:)
Makyajsiz yeni kıyafetler olmadan vs mutsuz iseniz ve buna rağmen harekete gecemiyorsaniz orası ayrı..
Makyaj ve kıyafet dış görünüş.. karşı tarafın gördüğü kısım.. o kısmı takmamak doğal halinizle karşılarına çıkıp yine iyi hissedebiliyorsaniz ne ala..
Temiz doğal kendinizle barışık gezmek
dolaptan fışkıran kıyafetlere sahip olmamak makyaj yapmamak tuhaf değil..
Ben sana bu konuda yardımcı olabilirim. Eğer istersen her şeyi başarırsın. Buna emin ol. Benim gibi karamsarlığa kapılıp vakit kaybetme :)
Peki çalışıyor musunuz?32 yaşındayım 1 çocuk annesiyim her gün spor salonuna gidiyorum, makyajsız gezmem, saçlarım sürekli fönlüdür vücudum fittir. Demek istediğim kendimi övmek değil sizi teşvik etmek. Ben yaşlanmıyorum siz de yaşlanmayın! Silkelenin yarın kuaförünüze gidin. Makyajınızı yapın en sevdiğiniz parfümünüzü sıkın kendinizi dışarıya atın. Yani kendinize gelin. Kadınlığın en dorukta olduğumuz çağında ne yaşlanması...???!!
İnşallah onlarla alakalıdır da halledersiniz kullanınca rahatlıyorsunuzrandevu aldım hemen baktıracağım tüm değerlerime inş.
eskiden avoncular vardı şimdi de Lr cılar çıktı başımıza her yerden damlıyorlar.
Buda onların kazancı. Kullanılabilir ürünleri varsa destek olmak lazım. Bilindik ünlü bir markada diretmiyorsa kişi , shoplardan alacağına bu kişilerden alabilir. Neden olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?