- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Gaza geldim:)))bende alacağım yarın....Tamam canım salıya randevu aldım hemen. bakalım ne çıkacak
Nasıl yapılır nerden öğrenirim ?
Benim pazartesi var salı inşallah rahat olurum gibiGaza geldim:)))bende alacağım yarın....
Konu sahibi bu mesajınıza istinaden karaciğer enzimlerinizede ( biyokimya testi) baktırın derimCanımgitsemde rengim yok. eskiden açık renkliydim şimdi toz rengim
o ortamlardan çook çok uzağım maalesefSenin eski haline alışık olanlar zamanla bu değişimi fark ederek sürekli neyin var olayına girecekler. Sende bu durumdan daha sinir olup şuandaki halini depresyona iyice çevireceksin. Bence seni mutlu eden şey eski halinse takıldığın ortamlara gitmek, bu süreçteki yeniliklere katılmak faydalı olabilir.
bu kadar degisiklik normal degilArkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Eskiden farklı olmak, ilginç olmayı çok severdim . Süsleniyim, püsleneyim, saçlarımı yapayım bayılırdım. Makyaj yapMayı çok severdim. Farklı renk saçlar kullanmayı severdim.
Ama şimdi röflemin dibi kulağıma indi ama boyatmak istemiyorum . saçımı kızıl yapsam mı ne yapsam bilmiyorum . saçımı taramak içimden gelmiyor resmen
Kıyafet alışverişi yapmıyorum . içimden gelmiyor . ama giyinmeyi de severdim eskiden.
Eskiden saatlerce müzik dinlerdim yürürdüm şimdi onuda yapmıyorum ve kilo alıyorum.
Not: şimdi içimden hiç birisi gelmiyor. eşim istediğini yapabilirsin der, bu konuda beni sınırlamaz.
Maddi anlamda sıkıntımda yok. sizce ben yaşlanıyor muyum ?
(Yazım hatası varsa şimdiden özür dilerim )
hyır çocuk sorumluluğu evlilik sorumluluğu insanın bu tür şeyleri aklına getirmiyor bence, yaşlılıkla ilgisi yokArkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Eskiden farklı olmak, ilginç olmayı çok severdim . Süsleniyim, püsleneyim, saçlarımı yapayım bayılırdım. Makyaj yapMayı çok severdim. Farklı renk saçlar kullanmayı severdim.
Ama şimdi röflemin dibi kulağıma indi ama boyatmak istemiyorum . saçımı kızıl yapsam mı ne yapsam bilmiyorum . saçımı taramak içimden gelmiyor resmen
Kıyafet alışverişi yapmıyorum . içimden gelmiyor . ama giyinmeyi de severdim eskiden.
Eskiden saatlerce müzik dinlerdim yürürdüm şimdi onuda yapmıyorum ve kilo alıyorum.
Not: şimdi içimden hiç birisi gelmiyor. eşim istediğini yapabilirsin der, bu konuda beni sınırlamaz.
bence yaslanmiyorsun.Arkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Olabilir aslında :)belkide bunu verdiği bir süreçtir şuanki bıkkınlık
İşte neden yaptım demekten korkuyorumHer şey yolunda olunca böyle oluyor. :)
Saçlarını kızıla kesin boyat.
ya bende de soyle bisey var..Arkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
İnşallah yarın sabahtan itibaren deneyeceğimbence yaslanmiyorsun.
insanda ara ara olur bu dünyaya kusmek icinden hicbirsey yapamamak ..
sende bence su siralar bu durumdasin..
kendin3 gelmen icin icin bir dokunus lazim ..
sanki yeniden dogmuscasina..
haydi gel yeniden basla ..
yeni bakimli guzel hayata..
İşte benim içindeki çocuk şu aralar ölü sanırım .ya bende de soyle bisey var..
yasim 30 degil 30 un altinda ama b3nde ke dimi 18 yasinda gibi hissediyorum bazen ya..
icimde bir çocuk var sanki onu durdurqmiyorum..
birde bende soyle birsey var kafama koydugum seyi mutlaka yaparim..
saclarimi 4 farkli renge bouatmak istiyordum..
onu yaptim neyi s3viyorsam onu yaparim ben..
mutlu oluyorsam yaparim annem tepki gosteelrdi ama ..
ben cok takmiyorum..
cunku yarin olececez ..
simdi yapmayacam da ne zamn yapacam..
60 yasinda mi??
hayatta ani yasmak lazim..
en cok istedigim sey..
turkiye turu yapamk bazi sehirleri amq maalesef tek basima bunu yapamiyorum..
ins karsima benim kafamda biri cikarda beraber yapariz..
bence kendinize ceki duzen verin..
Evetsoyle sorayim kilo mu aldiniz sisman misiniz
sorununuz sismanlik kilo veriseniz eskisi gibi olursunuzEvetama diyetisyenle görüşeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?