Yaşlanmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Yaşlanmak hakkındaki fikirlerinizi öğrenebilirmiyim?? Ben son 5 aydır bu duyguyu yaşıyorum aynaya bile bakmak istemiyorum. Çünkü yüzüm çöktü.
Ne kötüymüş meğer insanın güzelliğini kaybetmesi :çok üzgünüm:

Her yaşın ayrı bir güzelliği var bence.Ben özellikle 40'lı yaşlarımda daha da güzel olacağımı düşünüyorum.Bilmiyorum,ama o yaşlardaki kadınlar çok çekici oluyor kendini salmadıysa.İnşallah ben de o yaşları görürüm.Beni olduğumdan küçük sanırlar boyum posum vardır,ama yüzüm küçük durur.Yaşlanmaktan korkmuyorum ben.zemuszemus

Güzellik geçici yaş gelince insan çökücek tabi...
Sonsuza kadar dinç ve güzel kalmamız doğaya aykırı :)
Ama her yaşın ayrı bi güzelliği olduğunu düşünüyorum...
Bazı şeyleri engelleyemezsiniz ama kendinize biraz bakarsanız bu süreci biraz olsun yavaşlatabilirsiniz..

belli bi yaştan sonra dinç kalmak zaten yer çekimine aykırısırnaşık şey
bence yaşlanmak konusunda üzülmeye neden olan şeyyy artık toprak insanı çekmeye başlarda ondannn ölee yani şimdiiidelikafadulden

profilinizde 26 yaşında olduğunuz yazıyo yapmayın Allah aşkına yaşınız daha çok genç akannehir
hem ne demiş kenan doğulu her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım kaydirigubbakcemile3
bence kadınlar 30lu yaşlarında çok daha güzel oluyorlar
yaşlanmak kaçınılmaz birşey nasıl gençliğimizi yaşadıysak yaşlılığı da yaşıcaz

şimdiki yüzünün tadını çıkarmaya bak

5 ay sonra daha çok çökmüş olacaksın :lepi:

yok ki bi stop düğmemiz. o yüzden ne geçmişe ne geleceğe saplanmamalı insan. her halini her yaşını sevmeli. yüzümüzde her bir çizgi aslında çok değerli..

yaşlandım tribine girdim bende ama kafama takıp anı kaçırmakta istemiyorum..çünkü her geçen gün bir öncekine takılırız böylece bir bakmışız bitmiş ömrümüz..:hulya:

Yaşlı biri olarak diyorum ki, zamana karşı koymak zor, ama yaşadığınız her yaşı doya doya yaşayın, çünkü her bir yılınız kendi içinde çok çok güzel.

Sagliginiz yerinde olsunda, yaslanin.
Ve en önemlisi ahlak güzelligi var oldugu sürece, yüzünüzdeki o derin cizgileri kimse görmeyecektiryerimseniben

Daha 20 li yaşların ortasındayken yüzüm çökmüş diyorsan..
50li 60 lı yaşlarda ne yapacaksın?
Sevgili süper starımız ajda ne diyor ,her yaşın ayrı bir güzelliği vaaar.
Gerçi o da hep gençleşme peşinde ama olsun..kaydirigubbakcemile3

yaşınız gerçekten 26mı?
ve siz gerçekten yaşlandığınızımı düşünüosunuz?

26 yaşında yaşlanmak.
yapma pippi. nasıl olur 26 yaşında bir genç kız yaşlanır. doğaya aykırı....
sana öyle geliyordur.

neden güzelliğini kaybediyormuşsun ki bence senin başka şeylerden dolayı moralin bozulmuş,
aynaya bakmak istemiyorsun çünkü gözlerinde ki o bakışı beğenmiyorsun..
gözlerinin feri gitmiş hayata karamsar bakıyorsun..kendini de bundan dolayı güzel görmüyorsun..yaşlanmış hissediyorsun...
belkide bu yüzden bu durum seni olumsuz etkiliyor ve yeterli cilt vücut bakımlarını da karamsarlığa düştüğün için yapmak bile istemiyorsun..ve daha da kötüye gittiğini düşünüyorsun...
yaşlanmaktan korkmakmı???:))))))))))) ...ben o kadar çok seviyorum ki ...yaşlandıkça güzelleşiyorum kendimi daha iyi daha olgun hissettiğim gibi ne istediğini bilen bakışlarıyla demek istediğini anlatan ..çok fazla konuşup yorulmayan bir insan oldum çıktım..:)))
herkes kendini sevsin sabah saçlarını tararken ohhh ne güzel saçlarım var tarıyorum ya olmasaydı ...
saçlarımı tarıyorum kollarımla ellerimle ayyy benim ne güzel sağlıklı kollarım var bunu yapabiliyorum...
ohhhh Allahım bugünde nefes alıyorum ...şükürrrr
bak biryerlerine ayyy ben bugün ne kadar sağlıklıyımm ağrımıyor biryerim diyin veee
sarın kollarınızı birbirine sarılın kendinize
kız sen ne tatlı şeysiiiinnnnn Aman Allahım kaşa göze bak yüze bakkk gülümsemeye bak diyin bakalım
neler oluyor...
gülün sevin kendinizi emin oldun başkasının sevgisine ve sizi şımartmasına gerek kalmayacak ...
çiçek gibiyiz bizler çiçekkkk ...sevdikçeee açarız...kimse sevmiyorsa biz akıllı kadınlar kendimizi sevmeyide biliriz....

Allah iyiligini versin ne güzel yazmissin ,eline saglik :)

bi evlen, bebeğin olsun,yeniden doğmuş gibi oluosun..o zaman da güzelliğim ömrüm onun olsun diosun, başka herşey önemini yitirio..
hep güzel genç kalman dileğiyle...:)

Düşünce gücümüz çok önemli.
Beynine nasıl emir verirsen onu yerine getirir.
Yaşlandığını düşünürsen hızla yaşlanırsın.
Takvim yaşının kaç olduğu önemli değil.
İnsan vardır 25 yaşında yaşlıdır, insan vardır 60 yaşında gençtir.:hulya:

yaşlı mı? 26 yaşında mı?mafoldumben

senin yaşında çocuğum var benim, o zaman ben ölmüşümde ağlayanım yoksenağlama :bbo:

yaşlanıyorum demek için çoook zaman var önümde.
henüz büyüyorum ben..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…