neden güzelliğini kaybediyormuşsun ki bence senin başka şeylerden dolayı moralin bozulmuş,
aynaya bakmak istemiyorsun çünkü gözlerinde ki o bakışı beğenmiyorsun..
gözlerinin feri gitmiş hayata karamsar bakıyorsun..kendini de bundan dolayı güzel görmüyorsun..yaşlanmış hissediyorsun...
belkide bu yüzden bu durum seni olumsuz etkiliyor ve yeterli cilt vücut bakımlarını da karamsarlığa düştüğün için yapmak bile istemiyorsun..ve daha da kötüye gittiğini düşünüyorsun...
yaşlanmaktan korkmakmı???:))))))))))) ...ben o kadar çok seviyorum ki ...yaşlandıkça güzelleşiyorum kendimi daha iyi daha olgun hissettiğim gibi ne istediğini bilen bakışlarıyla demek istediğini anlatan ..çok fazla konuşup yorulmayan bir insan oldum çıktım..:)))
herkes kendini sevsin sabah saçlarını tararken ohhh ne güzel saçlarım var tarıyorum ya olmasaydı ...
saçlarımı tarıyorum kollarımla ellerimle ayyy benim ne güzel sağlıklı kollarım var bunu yapabiliyorum...
ohhhh Allahım bugünde nefes alıyorum ...şükürrrr
bak biryerlerine ayyy ben bugün ne kadar sağlıklıyımm ağrımıyor biryerim diyin veee
sarın kollarınızı birbirine sarılın kendinize
kız sen ne tatlı şeysiiiinnnnn Aman Allahım kaşa göze bak yüze bakkk gülümsemeye bak diyin bakalım
neler oluyor...
gülün sevin kendinizi emin oldun başkasının sevgisine ve sizi şımartmasına gerek kalmayacak ...
çiçek gibiyiz bizler çiçekkkk ...sevdikçeee açarız...kimse sevmiyorsa biz akıllı kadınlar kendimizi sevmeyide biliriz....