Yaslanmak

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Kızlar yaşlanıyorum ve buna cok uzuluyorum.(bu bir dert)içinizde otuzunu gecmis yuzunde gozlerınde hıc cızgısı olmayan gözenekleri hic genislemeyen yanakları sarkmayan var mı? Ne yaptı ya da yapıyor? Paylaşsın.
Yahut bunları yaşayıp cozum bulan var mı Paylaşsın lutfen

Bilmem hiç kontrol etmedim
Gözenekli değil cildim
Ama yanak sarkması içinde erken değil mi ya 60 lardadır bence o
Göz kenarlarımda hafif kaz ayakları var ama gülünce çıkıyo, olsun diyorum ilerde nine olunca bol bol güldüğümün ispatı olarak kalırlar belirgin bi şekilde ( :
29 yaşındayım bu arada bişey de yapmıyorum cildime

Hemen kontrol edip geri gel

Sanırım öyle çene bölgesi sarkmalarını kastetmiyorsun. Benim de yanaklarımda hafif bir elastikiyet kaybı var. Yanağımda gözeneklerim açılma da var. Malesef şu anda hiç bir şey yapamıyorum. Doğumdan sonra bakıma alacağım kendimi. Konuyu takipteyim.

60 mı? Ne yaptın bacım sen?
Günümüz şartlarından bahsediyoruz. 60'a kadar sarkmazsan İsviçre'li bilim adamlarına kargolayalım seni incelesinler.

60 mı? Ne yaptın bacım sen?
Günümüz şartlarından bahsediyoruz. 60'a kadar sarkmazsan İsviçre'li bilim adamlarına kargolayalım seni incelesinler.
Kendim için demedim hepimiz yani ninelerimiz gibi 60 ta yanaklarımız sarkar diye düşünüyorum
Annemin sarkmamış daha elmacık kemikleri minnoş gibi yerinde duruyor ?

Hemen kontrol edip geri gel
Emredersin!
Ya artık senin gerçekliğin konusunda ciddi şüphelerim var benim. Konuların sırf dalga geçmek için açılmış gibi.
Ya milletin hatta ülkenin dağ gibi dertleri varken senin şu tipim de tipim demen o kadar abes ki anlatamam.
Tam Kazenlik bir yola giriyorsun ya hadi neyse...

34 yaşındayım. En fazla 28 tahmin ederler.Çizgi sarkma vs hiçbişey yok. Yüzüm için sadece temizleme Jeli kullanırım. Krem serum vs hiç kullanmadım.makyaj yaparım ama Fondoten kapatıcı da kullanmam. Sağlıklı beslenirim . Sebzeyi eksik etmem çok severim.

Bende çok üzülüyorum
Ve seni çok iyi anlıyorum
Allaha şükü benim öyle sarkma fln yok ama aynaya baktığımda buram böyle değildi şuramda kırışıklıkmı var göğüslerm eskiden taş gibiydi saçlarımda artık beyazlar başladı ve tüm bunları şimdiden dibine kadar yasiyorum ciddi anlamda yaşlanınca nasıl olurum bilmem bu günlerde kafamda hep bu sorular

Evet emrettiği kişi de bendim ( : sevmem emir kipini ama kızmıyorum ben, boş ver
Herkesin takıntıları dertleri kendince işte
Bazısı cidden bir sivilce çıktıysa gün boyu kötü oluyor, bizim işyerinde bi arkadaş böyle
Ben çıkan sivilcilerimle oynar oynar azdırırım ( durmuyo elim, iyi bişey değil tabi ) ama sivilcem çıktı diye günümü somurtuk bi şekilde geçirmem. Sivilce bu çıktığı gibi geçer de ne olacak sanki

Ya ama konularına bir bak lütfen. Ya bu şükürsüzlük, şımarıklık beni sinir etti.

Hay ağzını öpeyim

Yaşlanmanın bir çözümü yok
Ancak kendine iyi bakıp biraz durumu iyileştirebilirsin
40 a yaklaşıyorum, çenemde, yanaklarımda hafif sarkmalar başladı
Sigara içmeme rağmen cildim çok güzeldir sanırım biraz genetik meselesi bu işler
İnsanın beyni yaşlanıyor, ruhu yaşlanıyor, gıdısı sarkmış çok mu
Dış görünümün çok güzel olsa ne olacak ki, nefesler sayılı derler vakti gelince gideceğiz
Ne güzeller geçti bu dünyadan değil mi, Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…