- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Hemen kontrol edip geri gelBilmem hiç kontrol etmedim
Gözenekli değil cildim
Ama yanak sarkması içinde erken değil mi ya 60 lardadır bence o
Göz kenarlarımda hafif kaz ayakları var ama gülünce çıkıyo, olsun diyorum ilerde nine olunca bol bol güldüğümün ispatı olarak kalırlar belirgin bi şekilde ( :
29 yaşındayım bu arada bişey de yapmıyorum cildime
İşyerindeyimHemen kontrol edip geri gel
Bilmem hiç kontrol etmedim
Gözenekli değil cildim
Ama yanak sarkması içinde erken değil mi ya 60 lardadır bence o
Göz kenarlarımda hafif kaz ayakları var ama gülünce çıkıyo, olsun diyorum ilerde nine olunca bol bol güldüğümün ispatı olarak kalırlar belirgin bi şekilde ( :
29 yaşındayım bu arada bişey de yapmıyorum cildime
Kendim için demedim hepimiz yani ninelerimiz gibi 60 ta yanaklarımız sarkar diye düşünüyorum60 mı? Ne yaptın bacım sen?
Günümüz şartlarından bahsediyoruz. 60'a kadar sarkmazsan İsviçre'li bilim adamlarına kargolayalım seni incelesinler.
Emredersin!Hemen kontrol edip geri gel
34 yaşındayım. En fazla 28 tahmin ederler.Çizgi sarkma vs hiçbişey yok. Yüzüm için sadece temizleme Jeli kullanırım. Krem serum vs hiç kullanmadım.makyaj yaparım ama Fondoten kapatıcı da kullanmam. Sağlıklı beslenirim . Sebzeyi eksik etmem çok severim.Kızlar yaşlanıyorum ve buna cok uzuluyorum.(bu bir dert)içinizde otuzunu gecmis yuzunde gozlerınde hıc cızgısı olmayan gözenekleri hic genislemeyen yanakları sarkmayan var mı? Ne yaptı ya da yapıyor? Paylaşsın.
Yahut bunları yaşayıp cozum bulan var mı Paylaşsın lutfen
O neymiş nasıl oluyormuşyüz yoğası yapın geç kalmamış olan arkadaşlar
Evet emrettiği kişi de bendim ( : sevmem emir kipini ama kızmıyorum ben, boş verEmredersin!
Ya artık senin gerçekliğin konusunda ciddi şüphelerim var benim. Konuların sırf dalga geçmek için açılmış gibi.
Ya milletin hatta ülkenin dağ gibi dertleri varken senin şu tipim de tipim demen o kadar abes ki anlatamam.
Tam Kazenlik bir yola giriyorsun ya hadi neyse...
Bende o nasıl ki diye düşündüm deO neymiş nasıl oluyormuşben geç kalmamış arkadaşım da
Ya ama konularına bir bak lütfen. Ya bu şükürsüzlük, şımarıklık beni sinir etti.Evet emrettiği kişi de bendim ( : sevmem emir kipini ama kızmıyorum ben, boş ver
Herkesin takıntıları dertleri kendince işte
Bazısı cidden bir sivilce çıktıysa gün boyu kötü oluyor, bizim işyerinde bi arkadaş böyle
Ben çıkan sivilcilerimle oynar oynar azdırırım ( durmuyo elim, iyi bişey değil tabi ) ama sivilcem çıktı diye günümü somurtuk bi şekilde geçirmem. Sivilce bu çıktığı gibi geçer de ne olacak sanki
Emredersin!
Ya artık senin gerçekliğin konusunda ciddi şüphelerim var benim. Konuların sırf dalga geçmek için açılmış gibi.
Ya milletin hatta ülkenin dağ gibi dertleri varken senin şu tipim de tipim demen o kadar abes ki anlatamam.
Tam Kazenlik bir yola giriyorsun ya hadi neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?