Yaslanmak

Kırmak istemiyorum
yuzun sarkmaz heralde bılmıyorum kı nılsem sormam

Bizim ailenin kadinlarinda sarkma olma bi anneannem 80 e geldi onda gordum. Goz alti morluk oluyor mesela genetik ve duzenli bakim bence caresi.

ne yaparsak yapalım çok çaresi olduğunu düşünmüyorum ...
yer çekimine yenik düşüyor beden...

evet nemlendiriciyi aksatınca daha çok olyo bu durum
Benimde dudaklarım çok kuruyo kışın
Dudak parlatıcısı var ama hergün süremiyorum unutuyorum
Biraz içten gelmeli galiba süs püs olayları
Ben son dakiklara kadar uyuyup koşturmacayla hazırlanıp işe geliyorum

sanırım ben bu işleri harcı olduğum için benim başım da bende tam tersine çok severim böyle şeylerle haşır neşir olmayı

Taksim'de patlama oldu dua edin arkadaşlar
Pazartesi girmezsem bende şehit olmuşumdur
Ama korkmuyorum, vatan için canım feda
O şerefsizlere inatta şucu bucu sağcı solcu fenerli cimbomlu başörtülü açık diye kimseyi ayırmıyorum, bölücüler dışında herkes kardeşimdir
Lütfen sizde galeyana gelip kutuplara ayrılmayın
Çanakkale'deki ceddimizin kemiklerini sızlatmayın
İşteyim, çıkışta oradan geçiyorum geçmeliyim.
Hakkınızı helal edin, belki görüşürüz belki görüşemeyiz ama asla içinizi karartmayın
En güzel eserim kızım, bu vatana mirasımdır. Yaşamım ona rehber olacaktır
Hoşça kalın

Bu arada eski nickim Çekirge ( :

noluyo yaaa

ya zaten sulu gözlülüğüm üstüm de reva mı bu yaptığın

Simdi duydum bende biz burada o bu derken birileri oluyor.sen neden pazartesi gelemezsem sehit olmuşsundur ki kendinize dikkat edin.. halimiz harap rabbim yardımcımız olsun ama ulkenin gidişatı kotu: (

off yine mi ya..
Allah belasını versin bunların artık diyecek laf bulamıyorum..
bundan 20 sene kadar önce istiklalde 2 patlama olmuştu ard arda ordaydım o esnada dehşet bir durum .. ölü sayısı fazla olmasa bari demekten başka birşey gelmiyor elimizden ne acı..

Simdi duydum bende biz burada o bu derken birileri oluyor.sen neden pazartesi gelemezsem sehit olmuşsundur ki kendinize dikkat edin.. halimiz harap rabbim yardımcımız olsun ama ulkenin gidişatı kotu: (
İşe gelip giderken o yolu kullanıyorum da ondan dedim
Amin
ya zaten sulu gözlülüğüm üstüm de reva mı bu yaptığın
Ağlama, başını dik tut

Ben kiloma dikkat ediyorum. Cildime çok takılmam, şükür ciddi bir sorunum da yok. Kötü hissedersem makyaj yaparım. Şahane kozmetik ürünleri var, bayılıyorum. İleride çok bozulursa cildim bende estetik düşünebilirim.

Her yaş ayrı güzel. .
Yüzüne maske yapabilirsin . .
Bence en büyük etken stres. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…