- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Büyük ihtimal bende üşengeçlikten yapmıycam ama aklımda olsun yine de dedimBende o nasıl ki diye düşündüm de
Sonra boşver kızım sen zaten bilsen de yapmazsın bu üşengeçlikle dedim sormadım
:) Ya valla ters biri değilimdir. Kaç defa iknaya uğraştım bu kadını. Tatlı tatlı söyledim, hepimiz söyledik. Ama yok 3 gün sonra başladığımız yerdeyiz. Çocuğum olsa sabredemem ben böylesine.Hay ağzını öpeyim
Bi de kilolu değilim ama yüzüm tombik benim elmacık kemiklerden dolayıBüyük ihtimal bende üşengeçlikten yapmıycam ama aklımda olsun yine de dedim
O neymiş nasıl oluyormuşben geç kalmamış arkadaşım da
:) Ya valla ters biri değilimdir. Kaç defa iknaya uğraştım bu kadını. Tatlı tatlı söyledim, hepimiz söyledik. Ama yok 3 gün sonra başladığımız yerdeyiz. Çocuğum olsa sabredemem ben böylesine.
Elmacık kemiklerinden dolayıysa sarkmaz çünkü kemiksel bir çıkıklık var. Bence bu seni ilerleyen yaşlarda genç gösterecek bir şey; dolgun elmacık kemikleri. Ünlüler falan ilerleyen yaşlarda oralara bir madde enjekte edip çıkıklaştırıyor genç görünüm versin ve sarkmayı kamufle etsin diye, sende bu doğuştan var.Bi de kilolu değilim ama yüzüm tombik benim elmacık kemiklerden dolayı
Bu yanak sarkması dedikleri ilk bana uğrar o zaman demeye başladım şimdi
Yaa sevindimElmacık kemiklerinden dolayıysa sarkmaz çünkü kemiksel bir çıkıklık var. Bence bu seni ilerleyen yaşlarda genç gösterecek bir şey; dolgun elmacık kemikleri. Ünlüler falan ilerleyen yaşlarda oralara bir madde enjekte edip çıkıklaştırıyor genç görünüm versin ve sarkmayı kamufle etsin diye, sende bu doğuştan var.
hayır tam tersine sende erken olmaz bu elmacık kemiklerin destekler belirgin çünkü cildinde güzel görünüyoBen işteyim, hayrına sen bakıver bi
Gözenek ordan belli olmaz da
Yanak sarkmasından pek çakmıyorum, sarkma yoksa da ilk bana uğrar di mi
Eki Görüntüle 1798396
Sağ ol ben pek bilmiyorumhayır tam tersine sende erken olmaz bu elmacık kemiklerin destekler belirgin çünkü cildinde güzel görünüyo
bu arada söylemeden geçemiycem en özendiğim yüz tipiYaa sevindim
Ama sanki elmacık kemiklerinin altıda dolgun bende ( : Pek anlamıyorum diye az önce fotoğraf bile ekledim
Neyse zaten yaşlanmak beni korkutmuyo, teşekkür ederim
derya uçtu uçtuSağ ol ben pek bilmiyorum
Biraz da git bak gel dedi ya, resim koydum o baksın dedim bende ( :
Cildime bişey sürmüyorum makyaj sevmem rimel dışında
Ama fazla beyazım diye yaz kış güneş koruyucu krem kullanıyorum
Yaa bende yüzüm çok tombik derim pek beğenmem aslındabu arada söylemeden geçemiycem en özendiğim yüz tipi
bende zayıfım ama yüzümde zayıf çok değilde işte normal senin fotonu gördüm maşallah yüzün çok tatlı ..:))Bi de kilolu değilim ama yüzüm tombik benim elmacık kemiklerden dolayı
Bu yanak sarkması dedikleri ilk bana uğrar o zaman demeye başladım şimdi
Yapacağımı sanmıyorumyüz jimnastiği canım ben hızlı zayıfladığım için yüzümde çöküyodu uygulayınca bu kötü etkiyi en aza indiriyodum
bol su içmek sebze-meyve ağırlı beslenmek ve yaşımıza uygun kremlerle desteklemekte lazım ölüye baştan ağlamak lazım dimi
ben bunu ilk kez defne samyeli den duydum hatun kaç yaşına gelmiş hala genç görünüyo yaşına göre
ah ah sen onu bi allık hilesiyle halledersin deYaa bende yüzüm çok tombik derim pek beğenmem aslında
Vesikalıklarda özellikle tostombikmişim gibi çıkıyorum ( :
bende zayıfım ama yüzümde zayıf çok değilde işte normal senin fotonu gördüm maşallah yüzün çok tatlı ..:))
evet meşakkatli birazbende zayıfım ama yüzümde zayıf çok değilde işte normal senin fotonu gördüm maşallah yüzün çok tatlı ..:))
Yapacağımı sanmıyorum
Ben huyluyum yüzüme bişey sürünce duramıyorumah ah sen onu bi allık hilesiyle halledersin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?