Yaslanmak

O neymiş nasıl oluyormuş ben geç kalmamış arkadaşım da

yüz jimnastiği canım ben hızlı zayıfladığım için yüzümde çöküyodu uygulayınca bu kötü etkiyi en aza indiriyodum
bol su içmek sebze-meyve ağırlı beslenmek ve yaşımıza uygun kremlerle desteklemekte lazım ölüye baştan ağlamak lazım dimi
ben bunu ilk kez defne samyeli den duydum hatun kaç yaşına gelmiş hala genç görünüyo yaşına göre

Ben de aynı şekilde yardım etmeye çalıştım ilk başta, ama zaten dediklerimiz bir kulağından girip diğerinden çıkıyor, hiçbir işe yaramıyor. Ben de pes ettim artık.

Bi de kilolu değilim ama yüzüm tombik benim elmacık kemiklerden dolayı
Bu yanak sarkması dedikleri ilk bana uğrar o zaman demeye başladım şimdi
Elmacık kemiklerinden dolayıysa sarkmaz çünkü kemiksel bir çıkıklık var. Bence bu seni ilerleyen yaşlarda genç gösterecek bir şey; dolgun elmacık kemikleri. Ünlüler falan ilerleyen yaşlarda oralara bir madde enjekte edip çıkıklaştırıyor genç görünüm versin ve sarkmayı kamufle etsin diye, sende bu doğuştan var.

Yaa sevindim
Ama sanki elmacık kemiklerinin altıda dolgun bende ( : Pek anlamıyorum diye az önce fotoğraf bile ekledim
Neyse zaten yaşlanmak beni korkutmuyo, teşekkür ederim

hayır tam tersine sende erken olmaz bu elmacık kemiklerin destekler belirgin çünkü cildinde güzel görünüyo
Sağ ol ben pek bilmiyorum
Biraz da git bak gel dedi ya, resim koydum o baksın dedim bende ( :
Cildime bişey sürmüyorum makyaj sevmem rimel dışında
Ama fazla beyazım diye yaz kış güneş koruyucu krem kullanıyorum

Yaa sevindim
Ama sanki elmacık kemiklerinin altıda dolgun bende ( : Pek anlamıyorum diye az önce fotoğraf bile ekledim
Neyse zaten yaşlanmak beni korkutmuyo, teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçemiycem en özendiğim yüz tipi

Bi de kilolu değilim ama yüzüm tombik benim elmacık kemiklerden dolayı
Bu yanak sarkması dedikleri ilk bana uğrar o zaman demeye başladım şimdi
bende zayıfım ama yüzümde zayıf çok değilde işte normal senin fotonu gördüm maşallah yüzün çok tatlı ..:))

Yapacağımı sanmıyorum

ya bide nasıl oluyosa bu durum bende en çok kışın oluyo anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…