Yaslanmak

Yaslanmak diye okuyunca,kim kime yaslanıyor diye bi bakayım dedim,yaşlanmakmış..
30a a bir kac basamak var ama henüz bir değişiklik yok,genetik sanırım.Annem 49yasında suan ve cildi bebek gibi,hic sarkma yok diyemem ama harika görünüyor,benimkinden daha iyi
Ben hic bir yaslılık önleyici vs cremler kullanmadım,kullanmam
O cizgileri kırısıklıkları olusturmak icin neler cekiyorum,hic kaybetmek istemem..

cildini vs bilmem ama psikolojin bozuluyor senin

kendinle barışık ol

her yaş ayrı güzel

18lik kızlar 30 görünüyor mesela günümüzde

ben 36 yaşındayım geçen 30 yaşında biri asla ikna almadı yaşıma

söylemezsem kimse inanmaz

göz kenarlarım kırışık zira gözlük de var gözlüklüler daha kolay kırışıyor

yavaş yavaş dudak üstüm de kırışıyor gibi genetik zira bizde babaannemin halamın çok kırışıktı

saçlarımda bir kaç tel beyaz geçen sene çıktı ama annemin 23 yaşında başlamıştı, anneannemin de, babaannemin 60

yani bşir çoğu genetik bu özelliklerin ama en önemlisi huzur kendinle barışık olma biraz da sağlıklı beslenip su içme

Gozlukluler neden daha cok kırısır

Gozlukluler neden daha cok kırısır

zira gözün göremediği için ışığı ayarlamak için kısılır

kısılınca da kenarları kırışır

gözlük de olsa %100 olmadığı için göz yine de kısılır ya da gözlüğün kenarından vs bakmamak için kısılır vs vs gibi bir açıklaması vardı

Ben 13 yaşımdan beri gozluk takiyorum, 32 yasindayim benim goz kenari kirisikligim yok. Gozluklulerde olacak diye birsey yok bence ama gozluksuz olunca daha iyi bakmak icin gozunuzu cok kisiyorsaniz olabilir. Bende kisiyorum tabiki ama sukur hala kirisiklik yok.

Konu sahibinin yasini bilmiyorum ama bircok etken var erken cilt sarkmalarina. Ne yedigimiz ictigimiz herseyle alakali. Ben aileden irsi minyon tiplilik var. Goren 22 23 saniyor. Ben sahsen bu yasima kadar belki 10 sefer makyaj yapmisimdir. Cok hassas bir cildim var. Makyaj yapilan cilt bence erken yaslaniyor. Her aksam o kimyasallari ciltten cikarcam diye baska kimyasallarla yikamak cildi bozuyor. Kim ne dersin bu boyle.

Cildime tek dustan cikinca goz cevreme argan yagi kullaniyorum. Zaten yagli bir cilde sahibim krem kullanmıyorum. Yagli ciltlerinde yavas yaslandigini okumustum. Sanirim benim durumum biraz sans biraz da dikkat etme.

gözünü seveyim bir psikoloğa git:)

Tam da su an kanallari zaplarken trt haberde dogadaki insan mi ne programi var
ordaki adam 45 yyasinda eger yalnis bilmiyorsam...
ve ben ilk defa bir erkegi kiskandim...bu nasil 45 arkidesss

paranızı makyaj ürünleri cola cips abur cubur sigara yerine cilt bakım ve cilt yenileme ürünlerine yatırın öle tv de her duyduğunuz doğal şeyleri cildinize sürmeyin cildin ph dengesini bozuyor çünkü .göz çevresini günde 2 kez nemlendirin göz bakım kremiyle fondoten kullanmayın mahvediyor cildi bol su ve maden suyu için sivilceye meyilli cildiniz varsa sadece su bazlı cilt bakım ürünleri kullanın .Saçlar için de aynı öyle zırt pırt boyayıp yıpratacagınıza kaliteli şampuan sac kremi maskesi bir de banyodan sonra sacı parlatan serumlar ve keratinler var suyu alınmış ıslak saça uygulayın mumkun olduğu kadar maşa fön yapmayın ve çocuksu ruhunuzu asla kaybetmeyin benim gençlik sırlarım bunlar sizlerinkileri de duymak isterim arkadaşlar

Dün Age of Adaline diye bir film var onu izledim.Ve artık yaslanmaktan hiç korkmuyorum. .Böyle iyi..baktım çok sarktı sağım solum gerdiririm ne olmuş?

Bence siz bu konulara çok takıksınız.
Biraz kafanızı rahatlatsanız.
Hasta olacaksınız demedi demeyin.
Ben 33 yaşındayım bir tane çizgim, sarkığım, genişleyen gözeneğim yok.
Olsa da umrumda değil.
Saçımdaki beyazlar da 3-4 tane.
Bu sene çıktı.
Bu tarz şeylerin genetik olduğunu düşünüyorum.
Bir de günde 3litre su içiyorum etkisi var mı bilmem.
Tatlıyı da sevmiyorum. Belki etkisi vardır.

yaş 40'a yaklaştımı botoks yolları görünür varsa durumunuz araştırmaları yapın derim ya da darphin diye bir marka var gidin size uygun ürünleri alın kullanın faydasını göreceğinizi düşünüyorum

Derya cok takılıyorsun bunlara, güzellik, çirkinlik, yaş mevzusu, kırışıklıklar, beğenilmeme duygusu...

Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun deryacım? Merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…