Yaslari yakın iki cocuk

Benimde 2 yaşında oğlum çok uyanıyor geceleri nasıl başardın 11 saat uyutmayı lütfen yardım !!(yeni emmeyi bıraktı süt içiyor geceleri)

Bakıcı çocuklarla değil ev işleriyle ilgilensin, çocuklarınızla siz ilgilenin. Bakıcıların hiçbir zaman bir anne şefkatiyle çocuklara bakabileceğini düşünmüyorum.

Ütü akşam çocuklar uyuduktan sonra yapılıyor. Küçük onda uyuyor.Bu yüzden en fazla bir saat yapıyor. Her günde çamaşır tıkandığı için bitmiyor.
Sabah çocuklar uyanınca ben büyüğe kahvaltı hazırlıyorum. O küçüğe bakıyor. Sonra küçük uyuyunca mutfağı toplayıp süpürgeye geçiyor. Ama süpürge geç bitiyor.o sırada bebek mutlaka kalkıyor. Kısa uyuyor.biz büyük öğlen uykusuna geçmeden dışarı çıkıyoruz. Döndüğümde genelde küçük emerek uyuduğu için uyuyamamış oluyor.buyuk öğleden sonra zaten evi tekrar dağıtıyor. Ben genelde büyük öğlen uyursa yemek yapıyorum. Akşam baba gelincede yemek yiyoruz.hep birlikte oturuyoruz g3nelde ev tekrar savaş alanına donuyor

Sizin bir günlük düzeniniz nasıl?gerçekten merak ettim

yaşları yakın 3 çocuğum var.
ev savaş alanı, ben esir :)

Bakıcı değil de, temizlik yemek için birini bulmanız daha iyi olur bence,
Sizde sadece çocuklarla ilgilenirsiniz, onlar daha anne çocuğu en çok sizin sevginize ilginize ihtiyacı var.
Ben sadece çocuklarla ilgilenemiyorum. Büyük oglumla oyun oynarken küçüğe bakamıyorum. Büyük baş başa oynayalım istiyor küçük kucakta gezmek istiyor

her işimi uyku düzenlerine göre ayarlıyorum ben.
bir dakika oturmuyorum evdeyken kısacası düzeni sağlayan bu:))
ben mecburum 3 çocukla ama.
senin yardımcın düzensiz ve pratik değil.
ben bir yandan sofra toplarken bir yandan çocukların yemeğini ocağa koyarım.
oturarak çay içmem,çay içerken yemek yaparım gibi:))
gerçi yemeğimi de ayakta yiyorum ben.:))

Yatılı bakıcı almayın bencede günlük yardımcı alın ev işi ve yemek işi ile ilgilensin siz çocuklarla ilgilenirseniz.

hem bakıcın var hem kayınvaliden bakıyor hem de şikayet ediyorsun pesssss

Insanlarin hatmyatlarini kendisinin zorlastirdigina.katiliyoruum aynisi bu bayan icinde gecerli.geri kalan dediklerinize katilmiyorum.kim kimeayar vermeye calisiyor onu takip etmiyorum.ben gorusumj belirtim cocuk.is degildir candir.bakmasi bilmek.lazim.bu bir sorun degil kusura bakma.iki.cocuk.neki biriyle.oyna dogerini ver bakiciya bu kadaaar basit.bu burda acilcak dert yerine saymiyorum ben okadar.kv desine de kimse hizmetcilik yapmaz canim icinden kopar hayir doyemez insanlik namina yardimci olur.o.sizin gibilerin hizmetcilikmi yapicaam ben kompleksi hadi bay.

Parka nasıl gidiyorsunuz iki cocukla?

herkesın el pratıklıgı farklıdır ya konu sahıbı tavsıye ıstemıs herkes elestırıyo. Nasıl yaparım dıe soruyo, cevap ne kadar ehlı keyf sın :) mıllet baslamıs ben su kadar cıle cektım sen neden daha az cıleyı cekemıyorsun dıye,

Bakıcimin hakkını yemeyeyim. Sabah saat sekiz den akşam 11 e kadar hiç oturmuyor. Bana bebek bakımında da yardımcı olacak biri lazım. İkisi aynı anda agladiginda ne yapacağım? Bir de çocuklar geç yatıyor. Akşam eşim baş başa oturalım istiyor.o yüzden yatılı en iyisi.

Benimde 2 yaşında oğlum çok uyanıyor geceleri nasıl başardın 11 saat uyutmayı lütfen yardım !!(yeni emmeyi bıraktı süt içiyor geceleri)
Tok yatırın. Gece süt içirmeyin. Hiç sağlıklı değil. Gece kalktığında kesin bir dille geri uyuması gerektiğini söyleyin. Işıkları açmayın.3 günde alışır. Benim 2 yaşındaki oğlumda 12 saat uyuyor geceleri ve kalkmıyor. Küçüğe öğretmem lazım benim de şu an gücüm yok

araları tam 20 ay ve ikiide erkek hal böyle olunca oyuncaklarda ortak oluyor.. biri 3,5 biri 5 yaşında.. ben çalışıyorum.. biri anaokuluna gidiyor birine annane bakıyor..

o yollardan geçtim.. ayy ne güzelllll diyenler oluyor evet çok güzeller.. ama çok yoruluyor insan..

hatta bir anne atasözü bile yazdım EN GÜZEL MANZARA UYUYAN ÇOCUK MANZARASIDIR DİYEEE... uyandıranı keserim biçerim pıçaklarım :))))))

senin birde yardımcın varmış işten geliyorum oyun oynat sohbet et yemeğimi ayaküstü zor yiyorum..

onlar uyuyunca ertesi günün yemeğini yapıyorum ben o arada birde kpss çalıştım çok şükür iyide bir puan aldım :))) yaniii zor diye birşey yok diyeceksin... biraz büyüdüklerinde çok rahatlayacağımızı söylüyorlar.. buna inanmak istiyorum..

Aynen öyle...burada nasıl çocuklarıma daha faydalı olabilirim ve nerede eksiğim diye yazdım. Ama geneli dalga konusu yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…