- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Su an hastanede.zar zor iciriyor refakatçi bayan damlaları ilaclarihalanin bu kadar sikintili durumdaysa yeterli psikiyatrik/norolojik ilaclari almiyordur, ya da altta yatan tibbi bir sebebi vardir. doktor goruyor mu halanizi? kucuk bir enfeksiyon bile bu duruma yol acabil
İste benim halamın maaşı da 8.500 bin.Yalnız şöyle bir durum var .benim halam kimsesiz.maasi 5 bin.benden başka kimsesi yok.para yok.sizin bahsettiğiniz şeyler ev bakıcı vs ayda deli para.benim bunlar için durumum yok. Benim annem babam değil.bakmakla yükümlü değilim.Boyke bir durum var ortada
Neticede kardeşi ama dayiniz.Ben dış kapının mandalı.ve devlet memuruyum.Su an bulunduğum.yerde kiralar 6000 binden başlıyor.yatili bakıcı 10 bin istiyor.faturasi vs aylık 20bin.benim maaşım zaten 16 bin.Nasil olacak bu iş.İste benim halamın maaşı da 8.500 bin.
Gecen sene bakım evi olmayınca ev tuttuk 1+1 eşyalı
2.500 kirası var, faturalar az geliyor zaten.
Aylık alışverişini dayım yapiyor yemeğini,bulaştığını yengem yıkıyor.
Ancak öyle çözüm bulduk.
Bizim halanin da annem ve dayimdan başka yakını yok onlarda bakmakla yükümlü değil ama bakıyorlar.
Devlet almıyor sıra var diye.
Özeller aşırı pahalı.
Eee ne olacak bu yaşlıların hâli mecbur bakılıyor.
belki yeterli degildir ilaclari..Su an hastanede.zar zor iciriyor refakatçi bayan damlaları ilaclari
Hayır kardeşi değil annemin ve dayımın halası.Neticede kardeşi ama dayiniz.Ben dış kapının mandalı.ve devlet memuruyum.Su an bulunduğum.yerde kiralar 6000 binden başlıyor.yatili bakıcı 10 bin istiyor.faturasi vs aylık 20bin.benim maaşım zaten 16 bin.Nasil olacak bu iş.
Sosyal hizmetler şu anda Türkiye nin bütün bakimevlerine yazı yazdı.haber bekliyoruzSiz hemen özel bakimevlerine gidip görüşün hem fiyat alırsınız hem net bilgi alırsınız.
Devlet bakımevi için dilekçe verin,maaş ve raporları yanınızda olsun.
En azından sıraya girer yasliniz.
Bunlar olmazsa kendi yakınınızda ev tütün müstakil olması iyi olur apartmanda istemiyorlar bağırıp kufrettikleri için.
Kira verir fatura ödersiniz bin lira kalırsa da yemek alışverişi yapsr siz yemeğini temizliğini halledersiniz.
sizinle anlasmamiz mümkün değil son bir şey söyleyeyim ama onların tek derdi sizi başlarından atıp hastaneye kitlemekti.
gerçek bu , zaten yakında anlarsiniz.
size kolayliklar diliyorum/
fikir ayrılıklarımiz durumunuzun zorluğunu hissetmedigimi düşündürmesin.
geçmiş olsun
geçen konuda uzun uzun yazdım , açıkçası tekrar yazmaya üşeniyorum kusura bakmayın.Peki hastanenin tek derdi neydi?
O da başından atmaya çalışıyordu ve kendilerince haklı olabilirler ama konu sahibine faydası yoktu sonuç olarak.
Hastanenin dediğini yapsa 3 kişinin zorla ilaç verebildiği hastaya konu sahibi ilaç vermeye çalışıyor olacaktı şu an.
Gerçekten merakımdan soruyorum, sosyal hizmetleri dinlemeyip hastaneyi dinlese ve hastayı alıp evine gitse konu sahibinin eline ne geçecekti ki sosyal hizmetleri bu kadar suçluyorsunuz?
geçen konuda uzun uzun yazdım , açıkçası tekrar yazmaya üşeniyorum kusura bakmayın.
Yazdığınız kişi konu sahibini beklemiş konu açısında ben biraz daha yukarıdan bakayım öyle yorum yapayım diye.Geçen konusundada yazdım yardım isteyen fikir isteyen bir hanıma sırf doktorun yaptığını eleştirdiği için- ki herkesin herkesi saygılı bir şekilde eleştirmeye ve sorgulamaya hakkı var özellikle de hizmet sektöründe bir hizmet beklerken- demediğini bırakmadı.Tek amacı haklı çıkabilmek o yüzden kendinizi yormayın,anlamayacak.Yazacak bir şey olmadığındandır. Problem değil
Okumuştum çünkü eski konuları da.
Hastanenin konu sahibinin çok hayrına olacak yönlendirmelerinden bahsettiğinizi göremedim de ondan sordum.
Diğeri mucizeler sunmuş da konu sahibi sosyal hizmetlerin dediğini yapmış ve başını yakmış gibi davranmanız ilginç gerçekten.
Sonuç olarak, kendi çıkarını düşünen iki devlet kurumu varsa vatandaş işine geleni seçer. Çok basit, çok insani bir seçim.
yoo yazacak şeyler olmasa hiç cevap vermezdimYazacak bir şey olmadığındandır. Problem değil
Okumuştum çünkü eski konuları da.
Hastanenin konu sahibinin çok hayrına olacak yönlendirmelerinden bahsettiğinizi göremedim de ondan sordum.
Diğeri mucizeler sunmuş da konu sahibi sosyal hizmetlerin dediğini yapmış ve başını yakmış gibi davranmanız ilginç gerçekten.
Sonuç olarak, kendi çıkarını düşünen iki devlet kurumu varsa vatandaş işine geleni seçer. Çok basit, çok insani bir seçim.
Size katılıyorum.cvp vermemeyi tercih ediyorum. Çünkü bu ülkede herhangi bir hizmeti eleştirmek büyük suç.Bizim ülkemizde ne doktorlar ne öğretmenler ne diğer kamu çalışanları ne pazarcilar ne ustalar hiçbir meslek grubu hata yapmiyor. Hepimiz çok mükemmeliz.Müsteri hep haksızYazdığınız kişi konu sahibini beklemiş konu açısında ben biraz daha yukarıdan bakayım öyle yorum yapayım diye.Geçen konusundada yazdım yardım isteyen fikir isteyen bir hanıma sırf doktorun yaptığını eleştirdiği için- ki herkesin herkesi saygılı bir şekilde eleştirmeye ve sorgulamaya hakkı var özellikle de hizmet sektöründe bir hizmet beklerken- demediğini bırakmadı.Tek amacı haklı çıkabilmek o yüzden kendinizi yormayın,anlamayacak.
yav bunu her yazdığım şeye beğenmedim koyan biri mi söylüyor allah kitap aşkına xjdjkdYazdığınız kişi konu sahibini beklemiş konu açısında ben biraz daha yukarıdan bakayım öyle yorum yapayım diye.Geçen konusundada yazdım yardım isteyen fikir isteyen bir hanıma sırf doktorun yaptığını eleştirdiği için- ki herkesin herkesi saygılı bir şekilde eleştirmeye ve sorgulamaya hakkı var özellikle de hizmet sektöründe bir hizmet beklerken- demediğini bırakmadı.Tek amacı haklı çıkabilmek o yüzden kendinizi yormayın,anlamayacak.
vermeyin vermeyin , sosyal hizmetler bakalım sizi ne zamana kadar kandıracak .Size katılıyorum.cvp vermemeyi tercih ediyorum. Çünkü bu ülkede herhangi bir hizmeti eleştirmek büyük suç.Bizim ülkemizde ne doktorlar ne öğretmenler ne diğer kamu çalışanları ne pazarcilar ne ustalar hiçbir meslek grubu hata yapmiyor. Hepimiz çok mükemmeliz.Müsteri hep haksız
Fikirleriniz ve egonuz hoşuma gitmiyor.Beğenmedim butonu da beğenmediğim şeyi işaretlemek için var.Bundanda mı rahatsız oldunuz?yav bunu her yazdığım şeye beğenmedim koyan biri mi söylüyor allah kitap aşkına xjdjkd
keşke siz kendinizi benim için yormasaniz her yazdığımı oku beğenmedim bas vs vs
Bakın siz de hiç iletişiminiz olmayan bir grup insanı eleştirdiniz şu anda hatta zan altında bıraktınız.vermeyin vermeyin , sosyal hizmetler bakalım sizi ne zamana kadar kandıracak .
vala her yazdigima begenmedim atmak için rahatsiz olduğunuz şeyin başka bir şey olması gerekiyor,Fikirleriniz ve egonuz hoşuma gitmiyor.Beğenmedim butonu da beğenmediğim şeyi işaretlemek için var.Bundanda mı rahatsız oldunuz?
Palyatifte şu anda.normalde palyatif servistin süresi yok.Hatta başka şehirlerde palyatif servislerde refakatçi de almıyorlarnis ama bizim bulunduğumuz il istiyor.Hastanede ne kadar kalabilecek belli mi.
Hergun refakatçi ücreti çok zorlar ama hastane ne kadar tutabilir.
Sürekli başka bölüme sevk ederlerse belki idare edilebilirler ne cevap verdiler bende merak ettim.
Hadi risk alıp eve cikarttiniz o zaman da çok tehlikeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?