Yaşlı bakım evi konusu

halanin bu kadar sikintili durumdaysa yeterli psikiyatrik/norolojik ilaclari almiyordur, ya da altta yatan tibbi bir sebebi vardir. doktor goruyor mu halanizi? kucuk bir enfeksiyon bile bu duruma yol acabil
Su an hastanede.zar zor iciriyor refakatçi bayan damlaları ilaclari

İste benim halamın maaşı da 8.500 bin.
Gecen sene bakım evi olmayınca ev tuttuk 1+1 eşyalı
2.500 kirası var, faturalar az geliyor zaten.
Aylık alışverişini dayım yapiyor yemeğini,bulaştığını yengem yıkıyor.
Ancak öyle çözüm bulduk.
Bizim halanin da annem ve dayimdan başka yakını yok onlarda bakmakla yükümlü değil ama bakıyorlar.
Devlet almıyor sıra var diye.
Özeller aşırı pahalı.
Eee ne olacak bu yaşlıların hâli mecbur bakılıyor.

Siz hemen özel bakimevlerine gidip görüşün hem fiyat alırsınız hem net bilgi alırsınız.
Devlet bakımevi için dilekçe verin,maaş ve raporları yanınızda olsun.
En azından sıraya girer yasliniz.
Bunlar olmazsa kendi yakınınızda ev tütün müstakil olması iyi olur apartmanda istemiyorlar bağırıp kufrettikleri için.
Kira verir fatura ödersiniz bin lira kalırsa da yemek alışverişi yapsr siz yemeğini temizliğini halledersiniz.

Neticede kardeşi ama dayiniz.Ben dış kapının mandalı.ve devlet memuruyum.Su an bulunduğum.yerde kiralar 6000 binden başlıyor.yatili bakıcı 10 bin istiyor.faturasi vs aylık 20bin.benim maaşım zaten 16 bin.Nasil olacak bu iş.

Hayır kardeşi değil annemin ve dayımın halası.
Yani babalarının ablası oluyor.

Sosyal hizmetler şu anda Türkiye nin bütün bakimevlerine yazı yazdı.haber bekliyoruz

Peki hastanenin tek derdi neydi?
O da başından atmaya çalışıyordu ve kendilerince haklı olabilirler ama konu sahibine faydası yoktu sonuç olarak.
Hastanenin dediğini yapsa 3 kişinin zorla ilaç verebildiği hastaya konu sahibi ilaç vermeye çalışıyor olacaktı şu an.
Gerçekten merakımdan soruyorum, sosyal hizmetleri dinlemeyip hastaneyi dinlese ve hastayı alıp evine gitse konu sahibinin eline ne geçecekti ki sosyal hizmetleri bu kadar suçluyorsunuz?

geçen konuda uzun uzun yazdım , açıkçası tekrar yazmaya üşeniyorum kusura bakmayın.

geçen konuda uzun uzun yazdım , açıkçası tekrar yazmaya üşeniyorum kusura bakmayın.

Yazacak bir şey olmadığındandır. Problem değil
Okumuştum çünkü eski konuları da.
Hastanenin konu sahibinin çok hayrına olacak yönlendirmelerinden bahsettiğinizi göremedim de ondan sordum.

Diğeri mucizeler sunmuş da konu sahibi sosyal hizmetlerin dediğini yapmış ve başını yakmış gibi davranmanız ilginç gerçekten.
Sonuç olarak, kendi çıkarını düşünen iki devlet kurumu varsa vatandaş işine geleni seçer. Çok basit, çok insani bir seçim.

Yazdığınız kişi konu sahibini beklemiş konu açısında ben biraz daha yukarıdan bakayım öyle yorum yapayım diye.Geçen konusundada yazdım yardım isteyen fikir isteyen bir hanıma sırf doktorun yaptığını eleştirdiği için- ki herkesin herkesi saygılı bir şekilde eleştirmeye ve sorgulamaya hakkı var özellikle de hizmet sektöründe bir hizmet beklerken- demediğini bırakmadı.Tek amacı haklı çıkabilmek o yüzden kendinizi yormayın,anlamayacak.

yoo yazacak şeyler olmasa hiç cevap vermezdim
işine geleni yapsın bakalim neler olacak?
sosyal hizmetler hastane konusunda fazlasıyla yanlış bilgilendiriyor.
bu hastanın işi hastanede bitmiş , sosyal hizmetlerin işini yapması lazım
geçen konuda bunu kaç kişi 83938 kere yazdik.
hastanenin işi tedavidir yönlendirme değil
hastanede hastanın sosyal yönüyle dehil tıbbi sorunları ile ilgilenir.
defalarca yazıldığı halde bunu anlamıyorsaniz benimde yapacak bir şeyim yok
boşuna efor sarfedip şu kadar yazdım yazık oldu , neyse.

Size katılıyorum.cvp vermemeyi tercih ediyorum. Çünkü bu ülkede herhangi bir hizmeti eleştirmek büyük suç.Bizim ülkemizde ne doktorlar ne öğretmenler ne diğer kamu çalışanları ne pazarcilar ne ustalar hiçbir meslek grubu hata yapmiyor. Hepimiz çok mükemmeliz.Müsteri hep haksız

yav bunu her yazdığım şeye beğenmedim koyan biri mi söylüyor allah kitap aşkına xjdjkd
keşke siz kendinizi benim için yormasaniz her yazdığımı oku beğenmedim bas vs vs

vermeyin vermeyin , sosyal hizmetler bakalım sizi ne zamana kadar kandıracak .

yav bunu her yazdığım şeye beğenmedim koyan biri mi söylüyor allah kitap aşkına xjdjkd
keşke siz kendinizi benim için yormasaniz her yazdığımı oku beğenmedim bas vs vs
Fikirleriniz ve egonuz hoşuma gitmiyor.Beğenmedim butonu da beğenmediğim şeyi işaretlemek için var.Bundanda mı rahatsız oldunuz?

Hastanede ne kadar kalabilecek belli mi.
Hergun refakatçi ücreti çok zorlar ama hastane ne kadar tutabilir.
Sürekli başka bölüme sevk ederlerse belki idare edilebilirler ne cevap verdiler bende merak ettim.
Hadi risk alıp eve cikarttiniz o zaman da çok tehlikeli.

Fikirleriniz ve egonuz hoşuma gitmiyor.Beğenmedim butonu da beğenmediğim şeyi işaretlemek için var.Bundanda mı rahatsız oldunuz?
vala her yazdigima begenmedim atmak için rahatsiz olduğunuz şeyin başka bir şey olması gerekiyor,
evet sürekli begenmedim begenmedim bildirimi/taciz gibi
rahatsız oluyorum.

Palyatifte şu anda.normalde palyatif servistin süresi yok.Hatta başka şehirlerde palyatif servislerde refakatçi de almıyorlarnis ama bizim bulunduğumuz il istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…