Evlat sevgisi yaşamak için değil. Seninle takılıp kendilerini genç hissetmek istiyorlar. Kullandırma kendini kızım.Herkese merhabalar.
Başlıktaki sorunun cevabı kolay gibi görünse de siz tecrübeli hanımlardan cevap almak istedim.
Benim de başıma gelen bir durum bu. Benden 20-25 yaş büyük bekar erkeklerin benimle yakınlaşmaya çalıştığı oldu. Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi. Hala benden oldukca büyüklerdi yani.
Benim merak ettiğim kısım şu. Yaşlı erkekler kendinden geç kadınları sadece güzellik ve gençlik için istiyor olmamalı. Yabancı bir gönderide denk geldiğim yorumlarda genç kadınları daha kolay manipüle ettiklerinden dolayı tercih ettiklerini yazan pek çok yorum vardı.
Sizce bu sebepler dışında neden yaşça büyük erkekler kendinden 15-20 yaş kişilere sulanır? Kadınları saf ve aptal mı görüyorlar?
Olabilir çünkü genç erkekler bu kadar yüzsüz ya da cesaretli olamıyor bunların yanında. Niyetini anlayınca da sen yanlış anladına getiriyorlar lafıBen egolarını şişirmek için genç kadınları tercih ettiklerini düşünüyorum, bak hala daha genç kadınlar tarafından tercih ediliyorum, hala yakışıklıyım şöyleyim böyleyim diye kendilerini kanıtlama çabası sadece.
Herkese merhabalar.
Başlıktaki sorunun cevabı kolay gibi görünse de siz tecrübeli hanımlardan cevap almak istedim.
Benim de başıma gelen bir durum bu. Benden 20-25 yaş büyük bekar erkeklerin benimle yakınlaşmaya çalıştığı oldu. Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi. Hala benden oldukca büyüklerdi yani.
Benim merak ettiğim kısım şu. Yaşlı erkekler kendinden geç kadınları sadece güzellik ve gençlik için istiyor olmamalı. Yabancı bir gönderide denk geldiğim yorumlarda genç kadınları daha kolay manipüle ettiklerinden dolayı tercih ettiklerini yazan pek çok yorum vardı.
Sizce bu sebepler dışında neden yaşça büyük erkekler kendinden 15-20 yaş kişilere sulanır? Kadınları saf ve aptal mı görüyorlar?
26Kaç yaşındasınız ?
40- 45 yaş civarı bu adamlarla hangi ortamda karşılaştınız ?
Seyahat, tatil40- 45 yaş civarı bu adamlarla hangi ortamda karşılaştınız ?
seyahatta tatilde bazı erkekler nefes alan herşeye yürüyebilirSeyahat, tatil
Herkese merhabalar.
Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi.
Kaç yaşındasınız ?
40- 45 yaş civarı bu adamlarla hangi ortamda karşılaştınız ?
Bu durumda adamlara bakınca siz nasıl onların 5 - 10 yaş genç olduklarını düşündüyseniz, onlar da sizin 5 - 10 yaş büyük olduğunuzu düşünmüş olabilirler.Seyahat, tatil
kendilerini 120 beygir gücünde sanip hala bir çitira yetebileceklerini düşündükleri için :)Olabilir çünkü genç erkekler bu kadar yüzsüz ya da cesaretli olamıyor bunların yanında. Niyetini anlayınca da sen yanlış anladına getiriyorlar lafı
kendini ispatlama çabası oluyor adamlarda. hala bende iş var, çıtır düşürebiliyorum diye içten içe tatmin oluyorlar. e kızlar da babası yaşındaki adamlarla kara kaşları kara gözleri için beraber olmuyorlar. onların da maddi manevi beklentileri oluyor. alan memnun veren memnun kısacası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?