- Konu Sahibi sheldoncooper
-
arkadaşlar konu fake üniversite okuyan bir kız asla bir adamın evine girmez girmemelide neler olabılecegını artık 15 yaşındaki kız çocugu bilirken üniversite okuyan bir kız nasıl bilmez hadi girdi diyelim o lafları duyduktan sonra hemen polisi arayıp yardım istemezmi ve hala o evde kalmaya devam edermi sorarım sizlere ?
ya biliyorum canim,bu adam ama resmen cinsellikten falanda bahsetmis,yani bu sapik komsu benim kinden daha abartmis.
arkadaşlar konu fake üniversite okuyan bir kız asla bir adamın evine girmez girmemelide neler olabılecegını artık 15 yaşındaki kız çocugu bilirken üniversite okuyan bir kız nasıl bilmez hadi girdi diyelim o lafları duyduktan sonra hemen polisi arayıp yardım istemezmi ve hala o evde kalmaya devam edermi sorarım sizlere ?
Ben de konduramadığını ve ne yapacağını bilemediğini düşünüyorum.Basiretin bağlanmış herhalde.
Ama sana tavsiyem,madem bundan sonra yalnız yaşayacaksın,yaşlı olsun,genç olsun,erkeklerin evine girme.
Ne kadar iyi niyetli görünürlerse görünsünler,işte böyle arıza çıkabiliyor.
Bu evden bir an önce taşınmaya bak.
Adam giriş katındaymış,seni sözle ve gözle taciz etmeye devam edebilir.
Gücü yerindeyse,kolundan tutup içeri çekebilir.
Kızım telefonum bozuk,kızım bir yardım eder misin vs...Fırsat kollayacaktır.
Konu bana da fake gibi geliyor... Asosyal insan, bazı kelimeleri olduğu gibi yazmış buraya... Adamın yaptığı terbiyesizlik tamam da, buraya olayı sansürlemeden yazmak ne peki?
adam kıza cinsel imalarda bulunmamış anladığım kadarıyla, sadece zemin hazırlamış.. yem atmış; arkadaşlarını ima ederek felan..arkadaşlar konu fake üniversite okuyan bir kız asla bir adamın evine girmez girmemelide neler olabılecegını artık 15 yaşındaki kız çocugu bilirken üniversite okuyan bir kız nasıl bilmez hadi girdi diyelim o lafları duyduktan sonra hemen polisi arayıp yardım istemezmi ve hala o evde kalmaya devam edermi sorarım sizlere ?
adam gayet açık konuşmuş.. neyi konduramadı ki konu sahibi??
ben hemen kondurdum zaten ama gidemedim ben yeni taşınmışım adam 3-4 yıldır oturuyomuş.olaysızca evden çıkmaya çalıştım orda burda konuşur beni suçlar iftira atar falan diye.
ben hemen kondurdum zaten ama gidemedim ben yeni taşınmışım adam 3-4 yıldır oturuyomuş.olaysızca evden çıkmaya çalıştım orda burda konuşur beni suçlar iftira atar falan diye.
adam kıza cinsel imalarda bulunmamış anladığım kadarıyla, sadece zemin hazırlamış.. yem atmış; arkadaşlarını ima ederek felan..
polisi arasa ne diycekti ki? bu adamın uslubu uygunsuz, eski eşlerinin cinsel hayatını anlatıyor bana mı diyecekti?
evine gitmek bir kenara, oturup iğrençliklerini dinlediği için kendisi hatalı, ve zaten bunun farkında.. :44:[/QUOTE
farkedemiyorsunuz galiba adam resmen takrik edici şeyler söylemiş şevişmeye zemin hazırlamış tacizde varmış
emeyim mi öpeyim mi patlak mı sorularıda şevişmeye meğilli oldugunu gösterir.
buda kanunlarda yer almaktadır şonuçta namusa dokunuyor ucu..
gitmedim değil gidemedim diyor kolumdan tuttu diyor..
tabi polis bunları söyledikten sonra birşey yapamaz ama ne yapıcağı hakkında bilgi verir.
malum delil olmadan polisin yapıcağı birşey yok..
ama bu kızı tekrar adamın evine göndererek tekrar bir askıntılık ileri gitme yaparsa şuç üstüyle muhakkak ceza alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?