- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
Allah yardımcınız olsun çok zor , bu durumu biliyorum.Babaannem de böyleydi ve bizle 2 yıl yaşadı.Üstelik o alzaymırdı.Bakıcısı vardı evimizin üst katını onlara ayırmıştık , dubleks evdi.Ona rağmen zorlanıyorduk.Sizin söylediğiniz kadar değildi , iş yapmazdı falan ama başka türlü şeyler yapardı.Sürekli acıktığını söylerdi hatırlamadığı için alzaymırdan dolayı.Yemek yerdi on dakika sonra acıktığını söylerdi.Geceleri hiç uyumazdı.Evde dolaşırdı ve bişey olucak diye korkumuzdan biz de uyumazdık.Bazen annem bazen babam başını beklerdi.Babama hep annemi şikayet ederdi , beni evde tek bıraktı gezmeye gitti diye ki annem evden çıkmamış mesela.Çok zor , hatırlayınca bile üzülüyorum.Bir de insan hem yaşlıya hem de etrafındakilere üzülüyor.Hayatı sorguluyorsun falan.Allah yardımcınız olsun.denilene göre gençken de böyleymiş asla eleştiri kabul etmez çamura yatarmış. alzaymır konusuna gelince düzenli nörolog kontrolüne gidiyoruz doktor maşallah bir şeyi yok teyzenin diyor her seferinde o yüzden hasta ondan yapıyor diyemiyorum kendi kendimi gaza getiriyorumona iyi davranıyorum zaten ama arada sinirlerim laçka oluyor hesap soruyorum neden bunu bunu böyle yaptın ya da insanları neden dolduruşa getiriyorsun kavga çıkıyor diye dayanamıyorum ondan tavsiye istiyorum zaten orta yolu nasıl buluruz ne yapabilirim diye.