Yasmin'in diyet günlüğü

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Merhaba Arkadaşlar,

Burada kilo verme macerama sizinde katılmanızı istedim. Şu an 98 kg yum. Hedefim ilk etapta 30 kg sonrasında da 8 kg daha vermek. Boyum 1.71cm. Bir aydır diyetisyene gidiyordum ama insan kendi kendisinin diyetisyeni olmalıdır diyerek :) burayı açtım. Bu akşamdan itibaren serüvenimiz başlıyor :) Hedefim ayda 5 kg. Yani 6 ayın sonunda ilk hedefime ulaşmış olacağım. Eve eliptik trainer aldım ve bfitte haftada 3 gün spora gidiyorum. Diğer 4 gün yarım saat eliptik trainer ile destekleyeceğim. Bu sefer azimliyim başaracağım.

gunlugun hayırlı olsun canım ınsallah dıledıgınce verırsın kılolarını... valla bana burası acayıp motıve oldu ınsallah sanada ıyı gelır ve basarırsın ...

bende 27 yasındayım ıkı oglum var ve arka arkaya dogum yaptıgım ıcın veremedım ustune aldım ama bu sefer kafaya koydum esımde sıkayet etmeye basladı malesef

bende 27 yasındayım ıkı oglum var ve arka arkaya dogum yaptıgım ıcın veremedım ustune aldım ama bu sefer kafaya koydum esımde sıkayet etmeye basladı malesef

Bence eşini kafana takma, kiloları kendin için ver. Bu hayatta insan kendine önem vermiyorsa, kimse onu önemsemiyor Ben dün bir elbise aldım. Dedim yazın (haziran) bunu giyeceğim. Gözümün önünde durcak onunla motive olacağım :))))))

Dün akşam;

1kase çorba- 1 porsiyon sebze yemeği- 1 dilim ekmek- Az yoğurt
Ara: Şekersiz çay ve yağsız mısır patlağı az.
Spor; Yarım saat eliptik bisiklet ile çalışma

Bugün ;

Sabah;
İki dilim kepekli ekmek ve beyaz peynirle yapılmış sandviç - Az şekerli çay

Ara; Şekersiz adaçayı - Şekersiz kremasız kahve

Öğle;

Tavuklu sandviç- Diyet kola

Ara;
çilekli probiyotik yoğurt
Şekersiz yeşilçay

Son düzenleme:
kolaylıklar dilerim yasminyaso..
benim de 38 beden birkaç parça giysim motive olmak için dolabımda en özel köşede beni bekliyorlar
hallederiz biz bu işi

Telefondan onceki mesajimi duzenleyemedigim icin ogunlerimi burdan yazayim :)
Bugun spor yapmadim
Aksam;
1kase corba- 1 porsiyon sebze yemegi ve 1 dilim ekmek

Cumartesi;

Sabah 2 dilim ekmeğe kaşarlı tost, 2-3 adet zeytin - şekersiz çay
Ara-yok
Öğlen : Bol salata- Et döner- Ayran+ 2 dilim ekmek
Ara: yarım kase aşure
Akşam: Salata
Ara: Çay + 1 portakal
spor: 1 saat yürüyüş.

Pazar;

Sabah: 1 yumurta+ Beyaz Peynir(Karper kadar)+ 1 tatlı kaşığı reçel+ 2 dilim ekmek
Ara: şekersiz kremasız kahve + yarım kase aşure
Öğle: sabah geç kahvaltı olduğu için öğle yemedim.
Akşam: 3 köfte + salata+ yoğurt+ 1 dilim ekmek
Ara: 1 portakal + 1 fincan şekersiz çay

Spor : yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…