Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

Apartmandan bir kız arkadaşım da yapıyordu bu tür şeyler.
Bir iki sefer anlatmıştı ama yapmamıştım hiç.
Birincisi elmayı kabuğu kopmayacak şekilde soyup yastığının altına koyuyordu.
İkinicisi ise bilmem kaç gece bilmem kaç yıldız sayıyordu. Tam hatırlamadım sayısını.
Geçen yaz evlendi hiç sormadım da gördüğün o muydu diye :26: Annesine geldiğinde sorayım hatırlamışken

sor canım burayada yaz
merak ettim bende

şu elma kolaymş aslnda. ben gece yapim bugn pazar ya yeni elma aldım ben deli yatarım gece yastığın altna elimi koyduumda yılan sanıp sıçramazsam

ama geç yatıyorum yaa. sabah cansuuu cansuu sesleriyle kaldırılıorum hep geç kalkıorum diye bi de tam görcekken kaldırırlarsa deliririm odamı kitlim

bigün babam anneme anlatiyo bende yanlarindayim, sanki dinlemiyormus gibi tv izliyom

iste bizim orda bir baci vardi bana dediki: cok tuzlu bir ekmek yicen su icmedende yatican, rüyanda evlenecegin kisiyi görürsün

niye anlattiki babisko simdi bunu :44: dedim kendikendime, yapsammmi acep:26:
ama yapmadim nerden bulcam cok tuzlu ekmegi

ama bise vardi onu yaptim oldu

10-11 yaslarindayim ayak parmagimin üzerinde ufak bi siil cikmisti (tavukgötüde derler )
komsu kadin dedi: kizim bir evden bir patatesi calicaksin, ona üc kulhuallah okucan delik desik edicen igneyle, sonra tuzlayip saklicaksin, o patates cürüdükce ayagindaki siil yok olcak
ben yaptim tabe
ve patates cürümeye basladi benim siil renk atti ve bigün baktim yok
hee patateside o komsudan caldim

ya o değil de inşaAllah elmayı hiç koparmadan düzgün soyabilirim. Yoksa gider bütün elmalar

cnm kocişini düşün geleceğini düşün başarabilirsin bide hızlı soyma çokta ince soymaki kopuvermesin. kazanmak için bir dakika yarışması gibi mumyanın laneti vardıya tuvalet kağıdına dolanıyo fln

aaaa bende gördüm yemin ederim gördüm... dalga geçerler diye kimseyede söylememiştim bugüne kadar :)) ilk kaldığın evin oda anahtarını koymuştum saçının rengi gözünün rengi boyu tipi tamamen görmüştüm hatta o zamanlar eşimi tanımıyordum bile bilinçaltı olayıda değil..

bide saç teline başkasının alyansını geçiriyorsun suya sokup çıkarıyorsun yüzük sallanıyo sayıyorsun kaçta durursa o yaşında evleniyorsun :))

evet canım öyle düşündükçe rahatlıyorum. yapabiliriz bunu inşaAllah sonucunuda görürüz

vavv çok güzelmiş canım ya
peki rüyada nasıl gördün

bende nedense genelde rüyalarımda çıkmadığım ama çıkıcağım olan kişiyi çıkıyoruz diye görürdüm ben bunu istemiyorum ya kocişimi görmek istiyorum bütün yolları denicem biri tutarsa yazarım

bende hep eski sevgilimi görüyorum ya
hayırdır inşaAllah.. :44:

peki rüyada nasıl gördün [/QUOTE]

rüyayı net hatırlamıyorum çok oldu tabi ama bana bakıyordu konuşma vs yok uzun bi rüyada değildi

bide saç teline başkasının alyansını geçiriyorsun suya sokup çıkarıyorsun yüzük sallanıyo sayıyorsun kaçta durursa o yaşında evleniyorsun :))

ilginçmiş. üniversitede kızlar bunu bir değişik yapıyordu. yüzük daire çizerse kız çocuğun, yana doğru dönerse erkek çocuğun olcak diye

peki rüyada nasıl gördün

rüyayı net hatırlamıyorum çok oldu tabi ama bana bakıyordu konuşma vs yok uzun bi rüyada değildi

[/QUOTE]
hımm ne güzel eşinize görmüşsünüz.
yaa bende deneyeceğim.ama anahtar nerden bulcam ya adım hırsıza çıkmasın

evet canım ya sorun da orda işte
evi bulsam bile anahtar sorun. Nasıl alıpda koycam yastığın altına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…