Yeni evliyseniz daha ilk tartisma olmaz emin ol , ben o kadar kavgalar ederdim agzima geleni soylerdim ama ne gelirse,eşim hep alttan alırdı en sonunda bazı zamanlar onu da çileden çıkardıgım olurdu , ikimizin ailesinin de dahil oldugu zamanlar oldu.Eşimin al git kızını dedigi de oldu babama
Kendi kendini doldurma , çok sinirleniyorsan surekli oluyorsa hormonsal bir sıkıntı olabilir
Ağlarsan daha iyi , herseyi dişari akıtirsin
Erkekler bizim gibi degilller,kavga anında söyleyecegimiz bazı şeyler bize agır gelmese de onlara agir gelir.
Baskasiyla kiyaslayıp adam degilsin vs.demek gibi ..Kesinlikle mayınlı alan..Hem gurur, onur kırıcı,hem de incitici , üzücü.
O senin sevdigin hayat arkadasın.Neden başkalarının ilişkisine , iletisimine ozenip hayat arkadaşinı kırıyorsun yok yere?Hic deger mi?
Ailen senin mutlu oldugunj gorurse unutur bunları merak etme.Eften püften seyleri uzatmaya gerek yok.Sinir harbinde soylenen şeylerin de üstünde durmaya lüzum yok.
Kavganin kazanani olmaz.Git eşinden özur dile,yatagina gelmesini iste.Sakinlesince neler hissettigini konusmaya çalısırsin.Kendini guzelce ifade edersin.
Ayrıca nışanlı bir çiftle kendini kıyaslaman da çok gereksin,sen evli bir bayansın , onlar daha tanısıyorlar
Onlarin biribirini yemeyeceginin garantisi yok
Her iliskinin aurası var,bu boyle yasanır diye bir kural yok bence..