Yatağa çağırmalı mıyım?

Aynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..

Bu nasıl bir laf... Ağzını burnunu dağıtırım, terbiyeni ben vericem falan...

Kusura bakmayın ama adam değilsinden daha ağır hakaret etsem de eşim bana böyle birşey diyemez, derse ben onun ağzını burnunu dağıtırım! O da size bağırsa çağırsa neyse de şiddetten asla bahsetmemeli!

Boşan diyemem ama Ben olsam o ayrı yattığı yatakta ölse umursamam yani. O senin gönlünü almalı...

Selam arkadaşlar,

Acil akıl istiyorum sizden.
Kocamla çok kötü kavga ettik konu kabul ediyorum çok saçma ve ben çok uzattım. Sinirli bir yapım olduğu için her ne kadar yanlışda olsa hakaret ediyorum üzerime gelindiğinde. Eşimde bu zaafımı bildiği için bende "sen benim arkamda durmazsın zaten arkadaşın nişanlısının arkasında durur o adam ama sen benim arkamda durmadığın için adam değilsin" dedim kabul ediyorum yanlıştı ama beni çok sinirlendirdi.. Beni ite kaka babamgile götürdü haklı haksız tartışıldı eşim haklı çıktı saçma bir konuyu uzattın OdunHatun denildi.. Bende zaten siz alkışlayın eşimi diye getirdi eşim bizi buraya dedim yoksa aramızda halledemezmiydik sizce? Babamı annemi üzdü boşuna kaç kere arabadan indim gitmicem aramızda halledilcekse edilsin dememe rağmen arabayla önümü kesti gelceksin fln dedi.. Boşanırım dememe ragmen götürdü konuşuldu fln ben biraz dik kafalılık yaptım o biraz kırıcı konuştu. Derken bu çekti gitti. Babamda bu böyle giderse ben kızımı yollamam dedi..
Gitmiceksin oturacaksın dedi. Bende bunu eşime yazdım değermiydi? Boşansalımmı! Ciddiyim fln yazdım seviyoruz ama olmuyor fln yazdm. Eşimde bende seni deli gibi seviyorum ama hatalarını görmezden gelemeiyprum artık dedi fln sonra dayanamadı eşim aldı beni biraz daha tartıştıkdan sonra..

Şimdide evdeyiz ama ayrı yataklardayız o hala ben haklıyım gururlarında.. Sizce napmalıyım? Böyle her küçük kavgada ailelere gidilmesi doğrumu?

Ben haksızım kabul ediyorum ama babamlara gitmek haksızlığın en büyüğü değilmi? Dizginleştirmeliymişim anca ailem hakkımdan gelirmiş. Sonra babama şey demesi kızına terniyesini birsahakine senmi verirsin benmi veriyim? Diye sorması? Ya bilmiyorum yemin ederim Allah korkusu olmasa ölmek istiyorum hiç bu kadar ölümü düşünmemiştim.
Küçük bir kavganın uzatılması doğru mu sizle baş edememiş demekki

Selam arkadaşlar,

Kocamla çok kötü kavga ettik konu kabul ediyorum çok saçma ve ben çok uzattım. Sinirli bir yapım olduğu için her ne kadar yanlışda olsa hakaret ediyorum üzerime gelindiğinde. Eşimde bu zaafımı bildiği için bende "sen benim arkamda durmazsın zaten arkadaşın nişanlısının arkasında durur o adam ama sen benim arkamda durmadığın için adam değilsin" dedim kabul ediyorum yanlıştı ama beni çok sinirlendirdi.. Beni ite kaka babamgile götürdü haklı haksız tartışıldı eşim haklı çıktı saçma bir konuyu uzattın OdunHatun denildi.. Bende zaten siz alkışlayın eşimi diye getirdi eşim bizi buraya dedim yoksa aramızda halledemezmiydik sizce? Babamı annemi üzdü boşuna kaç kere arabadan indim gitmicem aramızda halledilcekse edilsin dememe rağmen arabayla önümü kesti gelceksin fln dedi.. Boşanırım dememe ragmen götürdü konuşuldu fln ben biraz dik kafalılık yaptım o biraz kırıcı konuştu. Derken bu çekti gitti. Babamda bu böyle giderse ben kızımı yollamam dedi..
Gitmiceksin oturacaksın dedi. Bende bunu eşime yazdım değermiydi? Boşansalımmı! Ciddiyim fln yazdım seviyoruz ama olmuyor fln yazdm. Eşimde bende seni deli gibi seviyorum ama hatalarını görmezden gelemeiyprum artık dedi fln sonra dayanamadı eşim aldı beni biraz daha tartıştıkdan sonra..

Şimdide evdeyiz ama ayrı yataklardayız o hala ben haklıyım gururlarında.. Sizce napmalıyım? Böyle her küçük kavgada ailelere gidilmesi doğrumu?

Ben haksızım kabul ediyorum ama babamlara gitmek haksızlığın en büyüğü değilmi? Dizginleştirmeliymişim anca ailem hakkımdan gelirmiş. Sonra babama şey demesi kızına terniyesini birsahakine senmi verirsin benmi veriyim? Diye sorması? Ya bilmiyorum yemin ederim Allah korkusu olmasa ölmek istiyorum hiç bu kadar ölümü düşünmemiştim.
Allah aşkına yorumlardan anladığım kadarıyla bu adam ve ailesi daha öncede size zarar vermiş nasıl tahammül ediyorsunuz o adama biraz güçlü olun lütfen ,hem sözlü hem fiziki şiddete karşı savunmanız olsun ezdirmeyin kendinizi ailenizin tavrına ağzım açık kaldı ayrıca şuan çocuğunuz yok sanırım boşanma durumunu düşünün bence...

Aileniz adına o kadar üzüldüm ki, o kadar emek ver, büyüt, evlendir, seni yerin dibine soksun, ne size ne de esinize üzüldüm, ikiniz de bunu haketmissiniz...sadece anne babanıza uzuldum...rahat bir nefes almalari gereken zamanda kreş çocuğuyla uğraşır gibi sizinle uğraşıyorlar, sorununuz neyse artık çözün, yardım alın olmadı bosanin ama ailenize bunu yasatmayin

Büyük konuşmayayım ama bu olaydan sonra o adamın evine girmezdim. İğrenirdim, aynı yatagı geç aynı evde soluyamazdım.

"kızının terbiyesini sen mi verirsin ben mi vereyim" şu bile yeterli sebep boşanmama.
Utanmaz herif.

Yazının başı ve sonunu hiç bağdaşlaştıramadım , ne alaka ölmek istemekle :) nyse konuya gelelim : siz hakaret etmeyin oda her kavgada aileye gitmesin.böyle bir anlaşma yapın.kim bozarsa anlaşmayı haksız olan o olsun..

Aynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..

Olayın ailelere yansitilmasi kesinlikle hos değil ama belki kendi ailesi gibi görüp , çok çaresiz kalmıştır ve gitmissinizdir sinir harbiyle.
Buraya hiç takılmayın. Babamın evine git demek gibi değil bu. Aileleri uzmussunuz boş yere sadece.

Ancak " kızına terbiyeyi sen mi ben mi veririm " cümlesi haddinden fazla ağır olmuş. Hem size hem ailenize karşı .Bundan sonra ağzını burnunu dağıtırım daha da çirkin daha da ağır.

Ne diyeceğimi bilemedim. Aranızı bilemek istemiyorum ama tabiki cagirmayin.

Haklı da olsan haksız da olsan farketmez seni ailenin evine götürmek nedir yahu.yazık annen baban ne kadar üzülmüştür siz barışır unutursunuz ama aileniz unutmaz.şimdi onlar hep düşünüyolardır kızımıza hep böylemi davranıyo hep saygısız mı diye.ben olsam gelmezdim kalırdım babamın yanında

Selam arkadaşlar,

Gun geçtikçe lackalasiyorsunuz, eski konularini biliyorum, karsilikli siddet ve hakaret vardi.. Ya aklinizi basiniza alin, ya da alin.. Insanlari da uzup durmayın..

Yemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmu :KK43:

Ay bence gtme ya asıl hayvanlıgı o yapmıs sen sadece agır knusmussun ama o haketmış!!!

Yerınde olsam gtmezdım

Benım mal adamımda bana byle bısı yapmıstı buyuk olay cıkardım eve gelınce tpladım valızı gdyrdum bırakmadı agzma gelenı syledım valla o yızden senı ıyı anlıyrum

Erkek veya kadın tplum ıcınde esının arkasında durmalı haksız olsa bıle esını savunmalı snra basbasa kalınca desın ben senı savundum ama sen haksızdın bunu bıl bıdaha yapma dıye

Bahanelerıde hazır neymıs objektıflermıs baslarım byle objektıflıge :sinirli:

Selam arkadaşlar,

Bakış açınızı degistirmek ölmekten daha kolay olsa gerek...Evliliklerde zaman zaman alttan alip, gönülleri hoş tutmak gerek. Şimdi gidin kedi gibi Eşinizin koynuma girin ve sıkıca sarılın. Emin olun bunların hepsi ölümden kolay canim.

Beni anlatmışsın sinirlendiğimde hakaretlerim havada uçuşuyor küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Nasılda sakin bir yapım vardır oysaki günde bin kişiyle muhattap olup sesimi yükseltmeyen ben iş sevgilime gelince çılgına dönüyorum. Canını acıtmak istiyoruz yada verdiğimiz değerden dolayı çok sinirleniyoruz herhalde. Ailene gitmeniz saçmaymış eşinde kötü biri değil bence oda dayanamamış muhtemelen sus diye götürmüş ailene ama uzatmayın sizi bize çok çok benzettim

Back
X