Yatağa çağırmalı mıyım?

Aynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..
A ben bunu görmeden yorum yapmıştım, değiştiriyorum yorumumu tamamen.
Ne kadar haklı olduğunu düşünürse düşünsün asla buna hakkı yok, asla! Ne demek ağız burun dağıtmak!?
Siz de lütfen hakaret etmemeyi ve küsmeyi, ama sessizce küsmeyi öğrenin artık. Kadının sessizliği erkek için daha korkutucudur, daha güçlü bir yaptırımı vardır, bunu unutmayın. Öfkenizi kusmayın artık, biraz tutun kendinizi. Olumlu bir adım da atmayın. Umarım yatağa çağırmamışsınızdır da. Şu an düşüneceğiniz son şey yatağa çağırmak olsun. Bir süre küs ve kesinlikle sessiz kalın bence.
Sonra da karşılıklı sakinleştiğinizde alın karşınıza beraber terapiye gitmeyi önerin.
Kabul etmezse siz kendiniz yardım alın ama sırf kendiniz için, ruh halinizi onarmak için, şu öfke sorununuzu çözmek için, en çok size zarar bu kontrolsüz öfke. Öfke kontrolünü öğrendiğinizde çok daha güçlü olacaksınız.
Bu süreçte eli havaya kalktığı an, hakaret etmeden, sessizce gerekirse, çıkın siz babanızın evine gidin. Asla şiddeti hoş görmeyin.
Ayrıca ölüm gibi düşünceleri de hemen atın aklınızdan ne olur. Ne kadar büyük olursa olsun bir kavga ile hayatın sonu gelir mi hiç? Hiç bir şey sizden ve canınızdan kıymetli olamaz, asla.

Son düzenleme:
Çağırma tabiiki, kendi geliyosa gelsin sen çağırma. Geldiğindede babana yaptığı saygıszlığı vur yüzüne ve sende onun anne babasına aynısını yapacağını söyle bu ne terbiyesizliktir, koskoca adama kızının terbiyesini benmi vereyim senmi vereceksin denirmi küstah adam ! Kusura bakma konu anne baba olunca çok sinirleniyorum

Hangi konu sebebiyle arkadasinin nisanlisini savunuyo sizi hakki bulmamasi dogru mu

Günaydın.
Büyük ihtimalle benim yorumlarımı beğenmediğin için engelli listendeyim.
Sıkıntı yok benim için.
Ben yazarım, ister oku ister okuma. İster uygula ister uygulama.
Sen bir mazoşist kadınsın. Bunun farkında değilsin en azından ailen farkedip seni tedavi ettirse gençliğine, güzelliğine, mutluluğuna, sağlığına yeniden kavuşursun.

Yatağa çağırma sakinleşince kendi gelir zaten gelmezse iyicene sakinleşince oturup konuşursunuz ondan sonra gelir ben dilinden konuş adama önce kendinden başla sonra eşinin hatalarına gec

Çok özür dileyerek yaziyorum. Normalde kimseye boyle yorum yapmam ama birbirinizi tamamliyor gibisiniz.
Ne kadin kocasina ne koca karisina hakaret etmemeli.
Bir erkege sen adammisin denmez hele baska erkekle asla kiyaslanmaz. Keza erkekte kadina sen kadınmisin diyip baska kadinla kiyaslayamaz.
Birbirinizi sevmeyin bence. Cunku sevmek karsilikli hakaret etmek degil.

Ve karilarini sinirle baba evine goturup orada hakaretler yagdiran erkeklerden nefret ederim.

Ya dikkat etmelisiniz artik yada bu yola devam etmemeli.

Cok sasirdim ve cok uzuldum acikcasi. Konu ne olursa olsun hakli haksiz farketmez asla ailelere tasinmamasi lazim. Siz evinizde kavga da etseniz halledebilirdiniz, simdi daha mi iyi oldu sanki? Ayrica sizin aileniz yaninda esinizin uslubu da dikkatimi cekti, ne demek bidahakine terbiyesini seni verirsin ben mi? Benim esim babama asla bole bir cumle kuramaz ve hicbir damat bunu kuramamali. Ne demek bidahakine kizini terbiye edicem dovcem haberin olsun der gibi. Aileleler bunu unutmuyor hele ki kiz aiesi aman kizima biseymi yapar diye uzuluyor ve siz yarin iyi olsaniz da onlar hep esinize acaba olarak bakacak. Konunuza gelirsek bence haklisiniz her es karisinin ya da kocasinin toplum icinde arkasinda olmali. Yalnizken elestirebilirsin ama insanlara karsi o izlenimi vermemelisin. Sen esinin arkasinda olmazsan kimse esine saygi duymaz ben bunu bilir bunu solerim. Bence bir sure daha uzak durun ki esiniz hala gurur pesinde,cocukluk ediyor bence

Anne babanıza götürmesi doğru adam bıkmış drmekki haklı bence kocaman sizinle mi uğraşacak yani

Aileyi çağırmak ne ya ,ne ailemde gördüm ne çevremde .
Bir sorun varsa beraber çözersiniz,çocuk mu eşiniz her tartışmada götürüyor

Dogru degil tabiki fakat grnelde olan su birbirinizi seviyorsunuz ozluyorsunuz bu sebeple hatanizi gormeden kendinize ceki duzen vermeden ozur dileyip ya da sevisip barisiyorsunuz.Sonra yine ayni krizler devam ediyor.Tamam ben hataliyim demek hatani gormek degildir bence.
Mesela ben cok kiskancim ben bunu kabul edip ayni tavirla devam edersem olmuyor iliski yipraniyor.
Birbirinize sesinizi yukseltmeyin birbirinizi dinleyin gerekiyorsa tartismaya kurallar koyun ve olur olmaz bosanma lafi etmeyin adam tamam bosanalim dese buraya gelip dert yanarsin ama laf senden cikiyor.Bunlara izin vermeyin.
İnsallah sinir aninda kendinize hakim olabilirsiniz ve mutlu huzurlu bi evliliginiz olur iki dunyadada
Ramazan geliyo bence insanin kendini yenilemesi icin güzel firsat

Yemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmu :KK43:
Bunu herkesin icinde mi yapti yani bir ortamdaydinizve esin seni degil arkadasinin nisanlisina mi haklisin dedi.
Eger durum oyleyse sen haklisin her ne olursa olsun asla ve asla baskasinin yaninda seni ezdirmemesi gerekir. Eve gelip istedigini soyleyebilir ama baskasinin yaninda sizi korumali

Siz onu ezmeye çalışmışsınız, o da sizi. Restinizi görmüş.bu son olsun deyin karşılıklı dizginleyin kendinizi.

Selam arkadaşlar,

Acil akıl istiyorum sizden.
Kocamla çok kötü kavga ettik konu kabul ediyorum çok saçma ve ben çok uzattım. Sinirli bir yapım olduğu için her ne kadar yanlışda olsa hakaret ediyorum üzerime gelindiğinde. Eşimde bu zaafımı bildiği için bende "sen benim arkamda durmazsın zaten arkadaşın nişanlısının arkasında durur o adam ama sen benim arkamda durmadığın için adam değilsin" dedim kabul ediyorum yanlıştı ama beni çok sinirlendirdi.. Beni ite kaka babamgile götürdü haklı haksız tartışıldı eşim haklı çıktı saçma bir konuyu uzattın OdunHatun denildi.. Bende zaten siz alkışlayın eşimi diye getirdi eşim bizi buraya dedim yoksa aramızda halledemezmiydik sizce? Babamı annemi üzdü boşuna kaç kere arabadan indim gitmicem aramızda halledilcekse edilsin dememe rağmen arabayla önümü kesti gelceksin fln dedi.. Boşanırım dememe ragmen götürdü konuşuldu fln ben biraz dik kafalılık yaptım o biraz kırıcı konuştu. Derken bu çekti gitti. Babamda bu böyle giderse ben kızımı yollamam dedi..
Gitmiceksin oturacaksın dedi. Bende bunu eşime yazdım değermiydi? Boşansalımmı! Ciddiyim fln yazdım seviyoruz ama olmuyor fln yazdm. Eşimde bende seni deli gibi seviyorum ama hatalarını görmezden gelemeiyprum artık dedi fln sonra dayanamadı eşim aldı beni biraz daha tartıştıkdan sonra..

Şimdide evdeyiz ama ayrı yataklardayız o hala ben haklıyım gururlarında.. Sizce napmalıyım? Böyle her küçük kavgada ailelere gidilmesi doğrumu?

Ben haksızım kabul ediyorum ama babamlara gitmek haksızlığın en büyüğü değilmi? Dizginleştirmeliymişim anca ailem hakkımdan gelirmiş. Sonra babama şey demesi kızına terniyesini birsahakine senmi verirsin benmi veriyim? Diye sorması? Ya bilmiyorum yemin ederim Allah korkusu olmasa ölmek istiyorum hiç bu kadar ölümü düşünmemiştim.

Anlattiginiz sey resmen rezillik, sizin kocaniza ettiginiz hakaret/ler, kucuk olaylari kavga haline getirmeniz evli yetiskin insanlar olarak bunu 3. 4. kisilere kadar tasiyip evinizin mahremini ortya dokmus olmaniz, ve hatta esinizin de size karsi (en az sizin ona karsi oldugunuz kadar) saygisiz konusmalari (sen mi veririsin ben mi terbiyesini..) hepsi tam bir rezillik.
2 yetiskin insan kendine bunca rezilligi nasil yakistirir tum kirli camasirini rezilligini ortaya doktukten yuz goz olduktan sonra o anne babanin, kv kp rin yuzune birdaha birsey olmamis gibi riyakar riyakar nasil bakilir ben hic bilmiyorum.

Sayet aklinizi basiniza alacaksaniz (benim yapim sinirli sekerim) bahaneleriyle kendinizi kotrol etmeyecekseniz karsilikli agziniza geleni soyleyim anne baba kapilarina dayanacaksaniz hem kendinizi rezil etmeye hem o insanlari yipratmaya devam edecekseniz hemen yarin bosanin derim.

Ha bize bu rezillik yetti birbirimizi herkesi yiprattik bundan sonra elimizi dilimizi tutacagiz sacma seyleri buyutmeyecegiz, kavga da etsek 4 duvarimiz icinde cozecegiz diye birbirinize soz verip bu konuda efor sarfedip birazcik ozverili olabilecekseniz birbirinizden ve anne babanizdan ozur dileyerek temiz bir sayfa acabilirsiniz.

Bence ikinizde de suç var.
Karşına alıp konussan her şeyi sakince oda anlatsa bir daha böyle saçmalık yapmasaniz. Yada varsa imkan yemege gidilebilir yada hafta sonu kacamagi olabilir.

Ailenin haberi olmasaydı keşke ama olmuş artık hatalı olduğunu düşünüyosan alttan almalısın.uzatmanın anlamı yok.

Bu adamın eli kasiniyor. Seni birgün fena dovecek demedi deme

Back
X