- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
A ben bunu görmeden yorum yapmıştım, değiştiriyorum yorumumu tamamen.Aynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..
Ne kadar haklı olduğunu düşünürse düşünsün asla buna hakkı yok, asla! Ne demek ağız burun dağıtmak!?
Siz de lütfen hakaret etmemeyi ve küsmeyi, ama sessizce küsmeyi öğrenin artık. Kadının sessizliği erkek için daha korkutucudur, daha güçlü bir yaptırımı vardır, bunu unutmayın. Öfkenizi kusmayın artık, biraz tutun kendinizi. Olumlu bir adım da atmayın. Umarım yatağa çağırmamışsınızdır da. Şu an düşüneceğiniz son şey yatağa çağırmak olsun. Bir süre küs ve kesinlikle sessiz kalın bence.
Sonra da karşılıklı sakinleştiğinizde alın karşınıza beraber terapiye gitmeyi önerin.
Kabul etmezse siz kendiniz yardım alın ama sırf kendiniz için, ruh halinizi onarmak için, şu öfke sorununuzu çözmek için, en çok size zarar bu kontrolsüz öfke. Öfke kontrolünü öğrendiğinizde çok daha güçlü olacaksınız.
Bu süreçte eli havaya kalktığı an, hakaret etmeden, sessizce gerekirse, çıkın siz babanızın evine gidin. Asla şiddeti hoş görmeyin.
Ayrıca ölüm gibi düşünceleri de hemen atın aklınızdan ne olur. Ne kadar büyük olursa olsun bir kavga ile hayatın sonu gelir mi hiç? Hiç bir şey sizden ve canınızdan kıymetli olamaz, asla.
Son düzenleme: