- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malumBelli bir yaştan sonra ergen bireylerin kardeşte olsa aynı odada kalmaması taraftarıyım.
Kötü birşey olduğundan değil, mesela ben abimle gece aynı odada yatarken rahat edemem, ben iç çamaşırlarıyla yatıyorum abimin yanında öyle yatamazdım yani.
Abinle aynı odada kalma sende, ya o ya da sen biriniz kanepede yatın.
Oturma odasında çekyattaYani zaten kiz erkek olgun meltevede ayrilmali demem malesef. Şimdi siz nerde kaliyonuz anlamadim ben.
Isitamiyormusunuz.Oturma odasında çekyatta
Açın o zamanTam deli kızsın ben de eşim olmadığında karanlıktan korkuyorum diye konu açacağım
hayır şahsıma ait olan odam soğukIsitamiyormusunuz.
Maalesef yokIsıtıcı falan bisiler yapin bilemedim yaz ayında isi yalitim yok galiba disarda.
Zor canim malesef simdj biside diyemiycem battane onercem oda tehlikeli yorganla talip malesef.Maalesef yok
Abinle aynı oda da yatma zatenEvet yine geldi deli kızınız :) sıkıntım şu ben yatağımda yatamıyorum sebep ne derseniz odayı abimle paylaşmak ve gece camı açıp odayı buz gibi yapmaları kışın çok rahatım oda bana kalıyor abim gidiyor oda sıcacık oluyor küçükken hep oturma odasında yatardım şimdide aynı ben bu odayı nasıl ısıtıcam
Dipnot:Abinle neden aynı odada kalmıyorsun diyenler kimseyle odamı paylaşmayı sevmiyorum
Ne bileyim bacaklarım üşüyorAbinle aynı oda da yatma zaten
Bu havada ne soğugu kız
Hahaha yok ya kanım soğuk heralde bacaklarım ve vücudum üşüyor kendi odamda oturma odasında sadece bacaklarım üşüyorAntartikada mi yaşiyorsun
Corap giyim yorgan al ustunedeHahaha yok ya kanım soğuk heralde bacaklarım ve vücudum üşüyor kendi odamda oturma odasında sadece bacaklarım üşüyor
Bunu anneme dedim bir kere kudurdun dedi gittiYorgan al üstüne
E haklı kadın bu havadaBunu anneme dedim bir kere kudurdun dedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?