Yatağımda yatamıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama abim normalde pamuk gibidir asla böyle bir şeyi yoktur sarhoşlardan korkuyorum sadece isterseniz banlayın

Abinle aynı odada kalma zaten.. geri kafalı değilim ama en başta rahat edemezsin bir kere gece rahat uyuyamazsin biyerim açılımı diye düşünmekten.. rahat giyinip soyunamazsın.. koca evde başka oda( mı ayrı burda) yok

Kesinlikle üstün vs. açıldı
Benim kardeşimle 1 yaş var aramda aynı odada kalmayı ilkokul 5 te mi bırakmıştık tabi evde oda sayısı artmıştı

Sonunda beni anlayan biri maalesef ev 3 artı 1 başka oda yok mecbur oturma odasındayım

Kesinlikle üstün vs. açıldı
Benim kardeşimle 1 yaş var aramda aynı odada kalmayı ilkokul 5 te mi bırakmıştık tabi evde oda sayısı artmıştı
Olması gereken o zaten bence de
Hani etşk olup olmamasını bir kenara bırakalım insan rahat edemez hele ki yaz aylarında

Kimse beni düşüncemden dolayı yargılayamaz kendinize gelin sarhoş bu birini boğazlasa haberi olmaz
Düşüncen çirkin bir iftiradan ibaretse tepki alman normal. Pamuk gibi adam içince boğazlayan, tecavüz eden bir abiye dönüşüyorsa ya o pamuk gibi değil ya da siz normal değilsiniz. Aile kavramını yerle yeksan eden bir sürü olaylar yaşandı malesef ki. İftira mı gerçek mi Allah bilir orasını. Yatağınızda yatamıyorsanız abinizle konuşun, buradaki kadınların çözüm sunabileceği bir durum değil.

sana bişey yapacağından korktuğun insana nasıl abi diyebiliyorsun nasıl bi ailesiniz siz bu nasıl bir çarpıklık ya
sana bişey yapacağından korktuğun insana nasıl abi diyebiliyorsun nasıl bi ailesiniz siz bu nasıl bir çarpıklık ya

Ben de o kadar sasirdim ki nutkum tutuldu.Bir de 12 kisi begenmis.Dedim ki acaba ben mi anormalim kendimden süphe ettim ya.

Valla sarhoştan bende korkarım o yüzden hak verdim sana... sarhoş olunca kendini kaybeden insanlar oluyor her bünye sağlam değil... ya sen salon da kanepe de yat yada abin ama aynı oda da kalmayın

Valla sarhoştan bende korkarım o yüzden hak verdim sana... sarhoş olunca kendini kaybeden insanlar oluyor her bünye sağlam değil... ya sen salon da kanepe de yat yada abin ama aynı oda da kalmayın
Sonunda beni anlayan biri galiba ben yatıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…