- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
Yuh.Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
Abinizin size tecavüz edebilme ihtimalini düşündürecek bir şeyler oldu mu? Yoksa zihin kirliliğiniz mi bunlar?Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
Ne alaka ya sadece sarhoşken normalde asla yok böyle bir şeysana bişey yapacağından korktuğun insana nasıl abi diyebiliyorsun nasıl bi ailesiniz siz bu nasıl bir çarpıklık ya
İlk kısmı anladım da sarhoş abinin sana bişey yapacağını düşünmek pek normal değilAbim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
Böyle bir yakıştırma yapmanız çok çirkin.Arkadaşlar sarhoş insan naptığını bilemez sonuçta normalde sorun yok zaten asla da böyle bir şey yapmaz her gece de içmez
İyimisiniz iyice okuyun bence iç çamaşırla yatan ben değilim @unexpected önce iyice okumayı öğrenin sonra gelin :)Üşüyorsanız iç çamaşırla yatmayın. Beyin bedava
Hem üşüyorum diyorsunuz hem de iç çamaşırla yatıyorum diyorsunuz. Abinizle ilgili düşüncenizi yazmıyorum bile. Ailece garip olmalısınız.
ne dediğinizin farkındamısınız abiniz içince kardeşini tanımıyor mu yani ? nasıl bir sarhoşluk o öyle benim erkek kardeşimde arada içer gelir aklıma böyle bir şey gelmedi zaten bu dediğiniz sarhoşluk değil başka bişey insan abisinden böyle birşey bekliyorsa bu çok farklı birşey güven problemidir abiniz sorunludur vs. yoksa her sarhoş olan anasına bacısına saldırmaz yaniNe alaka ya sadece sarhoşken normalde asla yok böyle bir şey
bacım sen bi dr a görünsen artıkAbim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
Hayır o anlamda değil sarhoşlardan korkarım ben ve abim de sarhoş olunca biraz garip davranıyorne dediğinizin farkındamısınız abiniz içince kardeşini tanımıyor mu yani ? nasıl bir sarhoşluk o öyle benim erkek kardeşimde arada içer gelir aklıma böyle bir şey gelmedi zaten bu dediğiniz sarhoşluk değil başka bişey insan abisinden böyle birşey bekliyorsa bu çok farklı birşey güven problemidir abiniz sorunludur vs. yoksa her sarhoş olan anasına bacısına saldırmaz yani
Nasıl bir düşünce bu. Sizin adınıza ben utandımAbim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?