Yatağımda yatamıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum

sana bişey yapacağından korktuğun insana nasıl abi diyebiliyorsun nasıl bi ailesiniz siz bu nasıl bir çarpıklık ya

Abim istemiyor ben de istemiyorum onunla yatmak mesela gece regle oldum ve çıktı arkama ya da bir yerim açıldı bir de abim bazen sarhoş geliyor o şeyle bir şey yapmayacağı ne malum

ay yok artık kardeş bu ya sarhoş diye korkuyorsunuz birşey yapacağından dimi doğru anladım? bi kendinize gelin lütfen ya ayrı odaya cıkın. abinizi siz tanıyorsunuz ama kardesine yeltenecek kadar da sapık degildir umarım inanasım gelmiyor yani

Yuh.
Abinizin size tecavüz edeceğini mi düşünüyorsunuz?

Abinizin size tecavüz edebilme ihtimalini düşündürecek bir şeyler oldu mu? Yoksa zihin kirliliğiniz mi bunlar?

Belli bir yaştan sonra farklı cinsiyetteki kardeşler ayrı odalarda yatmalı.
Bunu öncelik olarak ailenizin düşünmesi gerek.
Odalarınızı ayırmalilar.
Sarhoşken bisey yapacağı korkusu ile değil, ikinizin de daha rahat etmesi için.

Arkadaşlar sarhoş insan naptığını bilemez sonuçta normalde sorun yok zaten asla da böyle bir şey yapmaz her gece de içmez

Sarhoşken abinizin karakteri mi değişiyor?
Bu yaz gününde usuyorsaniz da elektrikli battaniye kullanın

İlk kısmı anladım da sarhoş abinin sana bişey yapacağını düşünmek pek normal değil
Ya abinde potansiyel görüyosun ya da sen mantıklı düşünemiyosun bence bu konuda

İyimisiniz iyice okuyun bence iç çamaşırla yatan ben değilim @unexpected önce iyice okumayı öğrenin sonra gelin :)

Belli bir yaştan sonra insanın kendi mahremiyet alanı olmalı, odalarınız ayrı olsa güzel olur tabii ki.
Fakat her evde bu imkan olmuyor ya abin ya sen oturma odasında kalabilirsiniz,zaten sadece yazın kalıyormuş.
Yalnız abinizin karakterinden eminseniz böyle bir ithamı dile dökmeseydiniz keşke.
İnsan sarhoş olunca anasını,bacısını tanımıyor olmuyorki.
Benim abim de eve çok sarhoş geldi,hatta o ara ikimizde sınava çalışıyoruz diye dedemgile taşındık sessiz ve disiplinli bir ortam oluyordu,aynı odada kaldık.
Aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ama biz genelde öyle durumlarda kahve içer, müzik dinler,dertleşirdik.
Sizi rahatsız edici bir durum varsa elbet dikkat edin,yoksa sarhoş adam ne yapacağı belli olmaz falan diye kötü ithamlarda bulunmayın.Abin o senin,abin.

Ne alaka ya sadece sarhoşken normalde asla yok böyle bir şey
ne dediğinizin farkındamısınız abiniz içince kardeşini tanımıyor mu yani ? nasıl bir sarhoşluk o öyle benim erkek kardeşimde arada içer gelir aklıma böyle bir şey gelmedi zaten bu dediğiniz sarhoşluk değil başka bişey insan abisinden böyle birşey bekliyorsa bu çok farklı birşey güven problemidir abiniz sorunludur vs. yoksa her sarhoş olan anasına bacısına saldırmaz yani

bacım sen bi dr a görünsen artık

Hayır o anlamda değil sarhoşlardan korkarım ben ve abim de sarhoş olunca biraz garip davranıyor

Üşümeniz belki bir hastalıktan kaynaklanıyor olabilir. Anlayışlı karşılanacak bir şey. Ama abiniz hakkındaki düşünceniz hiç normal değil. Ya sizde bir problem var ya da abinizde. Sarhoş abisi ile aynı odada uyayan tek insan siz değilsinizdir.

Kimse beni düşüncemden dolayı yargılayamaz kendinize gelin sarhoş bu birini boğazlasa haberi olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…