Evet oturup konuşacak sabrı gösteremıyor sozumu kesıyor dınlemekten kaçıyor , malesefff8 senelik eşine neyden rahatsız olduğunu söyleyemeyecek kadar uzak mısınız?
Evet oturup konuşacak sabrı gösteremıyor sozumu kesıyor dınlemekten kaçıyor , malesefff
Olay boşanalım ayrılalıma getırıyor bu seferde, duydugum ve bıldıgım kadarrıyla yatak ayırma boşanalım dıyen taraf genellıkle bayan olur, ama bızım evde erkek dıyor ,o sana isteklerine beklentilerine saygi duymuyorsa onun beklentilerini de sen gerceklestrme. her konuda olabilir bu.
sizi surekli bosanirim diye tehdt ediyorsa sz de bundn korkuyorsaniz bunu kullanmasi gayet normal.Olay boşanalım ayrılalıma getırıyor bu seferde, duydugum ve bıldıgım kadarrıyla yatak ayırma boşanalım dıyen taraf genellıkle bayan olur, ama bızım evde erkek dıyor ,
Şimdiye kadar yapmadım yatagımı ayırmadım, sırf onun yaptıgını yapmamak için , belkı yanlış yaptığını farkına varır dıye ama nafıle..Alın karşınıza iki medeni insan gibi konuşun eşinizle. Bu hareketlerinden rahatsız olduğunuzu söyleyin. O da istiyorsa kendine çeki düzen verir. İşine gelmiyorsa siz de onun yaptığını yapın. Herhangi bir kavganızda siz yatağınızı ayırın bu sefer. Bakalım tepkisi ne olacak.
Aynen boşanalım kelımesıne cok kullanıyordu, hamıleyken bende tamam ozaman boşanalım dedım cocuguma ben bakarım dedım şok oldu, bır daha demedı, bu sıralarda, yuksek sesle bagırıyor konusuyor, bende bagırmaması ıcın ıcın uyarıyorum bu seferde ayrı yaşalım bıraz ayrı kalalım gıbı şeyler soyluyorsizi surekli bosanirim diye tehdt ediyorsa sz de bundn korkuyorsaniz bunu kullanmasi gayet normal.
Ayrı yaşayalım dedıgı zaman kabul edıcem, 2 defa dedı, 3.de tamam dıcem,Bosanalim dediğinde kabul et bakalım, lafının arkasında duracak kadar ada'm mi? Bulmuş işinin kolayini. Bu sekilde keyfinde herif!!
Kabul et tabi. Defolsun nereye gidiyorsa gitsin. Sende rahat rahat kafanı dinle. Belki de senin içinde çok iyi olur bu süreç. Evliliginle ilgili bazi kararlari alirsin.Ayrı yaşayalım dedıgı zaman kabul edıcem, 2 defa dedı, 3.de tamam dıcem,
Yani bu kolay çözum , yapabılabılır tabıkı, ama yapıcı bır çözum degılkı,Bence o yatağa geri döndüğünde bu sefer de siz ayırın yatağı.Siz geçin başka odada uyuyun.Anlasın o zaman sizi.
Hayatında bir başkası olabilir mi bu adamın sence? Bir araştırsan..Şimdiye kadar yapmadım yatagımı ayırmadım, sırf onun yaptıgını yapmamak için , belkı yanlış yaptığını farkına varır dıye ama nafıle..
Onuda düşündüm, ama asosyal bırısı, yanı erkek arkadası bıle yokkı. Benım cok arkadasım var görüştüğüm sevdiğim sosyalım, ama o işten eve , evden işe. Bide bilgisayarda oyun oynuyor sureklı, onlıne bır oyun degıl, tek başına oynuyor, bagımlısı oldu 1 yıldan berı. Kafam boşalıyor dagılıyor dıyor. Ayrıca onada sınır oluyorum dua edıyorum bılg bozulsun oyun silinsin dıye...Hayatında bir başkası olabilir mi bu adamın sence? Bir araştırsan..
Teşekkurler, sen öfkenı kontrol edemıyorsun, gel bırlıkte gidelim yardımcı olayım terepıste gıdelım Psikiyatri gidelim dedım, ben hasta degılım dıyor bıdaha bana hastasın deme dıyor.Olgunlaşmamış bir davranış
İletişim eksikliğinin nedenini bulun bir uzmandan yardımda alabilirsiniz
Evlilik tek tarafın özverisi sabrı ile yürüyen bir yapı değilki anlıyorum evliliğiniz için çabalıyorsunuz fakat bu sizin için öok yıpratıcı bir durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?