yatak ayırma

prenses88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
1.905
81
163
Selam hanımlar ,süreklı düşündüğüm ama bir turlu çözemedıgı bır konu var .Eşim evlendıgımız yıldan berı, zaman zaman küstügünde yatagını ayırır cocuk gıbı, (bır ıkı gun falan)sonrada bır ozur dılemeden gerı doner yataga bırsey yokmuş gıbı devam eder hayatına, problem cozme gıbı bırsey yok yanı.. ama bu sefer 8 gunden berı ayrı yatıyor,, ve ben artık yatak ayırmasına , bağırmalarına bır dur demek ıstıyorum! Bu zamana kadar sustum .ben haklı iken de sustum, resmen kaderıme razı oldum .hep dedıgını yaptım ama evlılıkte bır arpa boyu yol katedemedık..Ben bır daha yatagını ayırmasını bana bagırmasını yuksek sesle konuşmasını ıstemıyorum.
Onunla konuşmak ıstıyorum yatak ayırma konusunu! Ama nasıl konuşacagımı nasıl davranacagımı sızlere danışmak ıstıyorum, danışacağım yakın arkadasım yok malesef , aılemı uzmek ıstemedıgım ıcın eşimin bu tutumlarını anlatmıyorum..
Lütfen fikirlerınıze ihtıyacım var , tecrubelerınızı ve bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım...

Son düzenleme:
o sana isteklerine beklentilerine saygi duymuyorsa onun beklentilerini de sen gerceklestrme. her konuda olabilir bu.

Alın karşınıza iki medeni insan gibi konuşun eşinizle. Bu hareketlerinden rahatsız olduğunuzu söyleyin. O da istiyorsa kendine çeki düzen verir. İşine gelmiyorsa siz de onun yaptığını yapın. Herhangi bir kavganızda siz yatağınızı ayırın bu sefer. Bakalım tepkisi ne olacak.

Olay boşanalım ayrılalıma getırıyor bu seferde, duydugum ve bıldıgım kadarrıyla yatak ayırma boşanalım dıyen taraf genellıkle bayan olur, ama bızım evde erkek dıyor ,
sizi surekli bosanirim diye tehdt ediyorsa sz de bundn korkuyorsaniz bunu kullanmasi gayet normal.

Şimdiye kadar yapmadım yatagımı ayırmadım, sırf onun yaptıgını yapmamak için , belkı yanlış yaptığını farkına varır dıye ama nafıle..

sizi surekli bosanirim diye tehdt ediyorsa sz de bundn korkuyorsaniz bunu kullanmasi gayet normal.
Aynen boşanalım kelımesıne cok kullanıyordu, hamıleyken bende tamam ozaman boşanalım dedım cocuguma ben bakarım dedım şok oldu, bır daha demedı, bu sıralarda, yuksek sesle bagırıyor konusuyor, bende bagırmaması ıcın ıcın uyarıyorum bu seferde ayrı yaşalım bıraz ayrı kalalım gıbı şeyler soyluyor

Bosanalim dediğinde kabul et bakalım, lafının arkasında duracak kadar ada'm mi? Bulmuş işinin kolayini. Bu sekilde keyfinde herif!!

buarada vakıt ayırıp yardımcı oldugunuz için tesekkur ederim, bir çözum bulmak ıstıyorum , saygılı bır insanım, eşim bagırdıgı zaman ben bagırmam , cok sinirli öfkelı bır ınsan, ofkelendıgı zaman alttan alırım. Ben cok verıcıyım, evlılıgı yuruten tarafta benım zaten. Ona kalsa boşanalım ayrılalım ayrı yaşayalım falan.
Bukadar kolaymı bu sebeplerden evlılıgın bitmesi, hep evlılıgın devamı ıcın okudum araştırdım , ugrastım. Ona kalsa sabredıyormuş bana, cocuklugu genclıgı ıyı geçmemiş, evlenırken herturlu aılesını akrabasını araştırmak gerekıyor , yenı evlencek olanlara tavsıyem, bır erkegın mutlaka mutlu aıledemı yetişti cocuklugu nasıl dıye araştırmaları gerekıyor..

Bence o yatağa geri döndüğünde bu sefer de siz ayırın yatağı.Siz geçin başka odada uyuyun.Anlasın o zaman sizi.

Hayatında bir başkası olabilir mi bu adamın sence? Bir araştırsan..
Onuda düşündüm, ama asosyal bırısı, yanı erkek arkadası bıle yokkı. Benım cok arkadasım var görüştüğüm sevdiğim sosyalım, ama o işten eve , evden işe. Bide bilgisayarda oyun oynuyor sureklı, onlıne bır oyun degıl, tek başına oynuyor, bagımlısı oldu 1 yıldan berı. Kafam boşalıyor dagılıyor dıyor. Ayrıca onada sınır oluyorum dua edıyorum bılg bozulsun oyun silinsin dıye...

Olgunlaşmamış bir davranış
İletişim eksikliğinin nedenini bulun bir uzmandan yardımda alabilirsiniz
Evlilik tek tarafın özverisi sabrı ile yürüyen bir yapı değilki anlıyorum evliliğiniz için çabalıyorsunuz fakat bu sizin için öok yıpratıcı bir durun

Teşekkurler, sen öfkenı kontrol edemıyorsun, gel bırlıkte gidelim yardımcı olayım terepıste gıdelım Psikiyatri gidelim dedım, ben hasta degılım dıyor bıdaha bana hastasın deme dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…