yatak ayırma

Bosanacaksa biraz sinsi hareket etmen lazim once calisman ve onunu gormen lazim
Bosanma masrafina gelene kadar kizinin ihtiyaclari icin mahkeme zaten nafaka baglayacak ama gene de guvencen bir gelirin olmali bence hemen is bakman lazim
Boşandıktan sonra ki nafakayı dusunmuyorum şuan, boşanmadan önce evden ayrıldı diyelım yada boşanma kararı aldık, o sure zarfında birikmişi olmayan bayanlar ne yapıyor.eşler bir mıktar harclık bırakıpmı gıdıyor ? İnanın hıc bır bılgım yok , sıze komık yada nekadar saf ça bır soru gelebılır

sana bağırması da bir şiddet bence.
tüm kadınlar aynı şeyi yapmazlar ki.. eşin harçlık vermiyor mu, onlardan biriktirseydin bu zamana kadar.
bundan sonra da iş bulup öyle ayrılırsın ayrılacaksan

Hiç zannetmiyorum para bırakacağını hele ki boşanmak istemeyen adamlar asla böyle bir şey yapmaz. Erkeklerin boşanma durumundaki ilk yaptırımı genelde mali konular oluyor.

Buarada eşim le sızın soyledıgınız gıbı bırebır konustum, yanıma geldı hıc konusmadan hıc bırsey olmamış gıbı benımle bırlıkte olmak ıstıyor, dur dedım oncelıkle bızım problemlerımız var , problmelerı çözmeden olmaz dedım, yatak ayırmada nedır dedım, ben senın eşinim dedım, sınırlendı bozuldu ve gıttı salona yattı tekrar ..
Sonra yanıma geldı gel konuscaz dedı,, tabı bana soz hakkı vermedı ama genede ben arada konuştum, cok degıstın , biliçlenmişin sen ermişin sen pedegogları dınleye dınleye evlılıgımızı cıkmaza goturuyorsun , olgunlasmak boyle olmaz ,falan fistan , cantamı alır gıderım , ayrılalım falan fılan, yanı cok uzun konustuk, benı tehtıt ettı şiddetle ,..neyse sonrasında , cınsellıkgımı kullanıyorsun şimdide dıyor! hayır hıc bır zaman kullanmadım cınsellıgı , ama ıcım kırgın ıcımden gelmıyor gönlumu al ve bana soz ver yatak ayırmayacagın konusunda dedım, oda soz veremem dedı ,
Bende salona gıttım , ıyı dusun sana yarım saat muddet verıyorum eger gelmessen yataga , bır daha ayrı yatarız dedım, ama sonuç yınede sabaha kadar salonda yattı...

Öncelikle Benim evlilik konusunda sizin kadar tecrübem Yok fakat bu olaydan sonra bence sizde kararlı olup yatağınıza almayın derim eşinizin gerçekten pişman olduğunu hissedene kadar..

Öncelikle Benim evlilik konusunda sizin kadar tecrübem Yok fakat bu olaydan sonra bence sizde kararlı olup yatağınıza almayın derim eşinizin gerçekten pişman olduğunu hissedene kadar..
Canım zaten salonda yatıyor, ben soz veremem yatak ayırmamaya dıyor , yanı aynı şeylerı yapmaya devam edicekmıs, bız bayanlar ne kadar uyumluyuz degılmi inatlaşmayız ama erkekler oyle degıl malesef

Canım zaten salonda yatıyor, ben soz veremem yatak ayırmamaya dıyor , yanı aynı şeylerı yapmaya devam edicekmıs, bız bayanlar ne kadar uyumluyuz degılmi inatlaşmayız ama erkekler oyle degıl malesef
Evet maalesef erkekler çok bencil ve sinsi oluyorlar..

Okurken öideme kramplar giriyor. Erkekler neden kadınlara kötü davranır. Kadınlar bu davranışları hiç haketmiyorlar.

bence boşanmayı kabul edin ve evden ayrılın bakın neler oluyor.

Yeterince güzellikle yaklastiysan geriye sadece cinnet geçirmek kalmış. Bir gün sinirlenip ben senle bunun icin mi evlendim yeter bıktım artık çocukça kusmelerinden diyerek parçala kendini yık ortalığı bence dinsizin hakkinda imansiz gelir. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin..

Ayyyy boşanalim mi diyor sürekli iyi yapmışsın azından kesmissin. Ayrı yaşayalım dediğinde gerek yok bence bosanal daha iyi bu böyle nereye kadar de bakalım. Hic hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…