aslaaa girmezz.selam kızlar,
bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
kayınvalideniz yatak odanıza rahatça girip çıkıyor mu ? sormadan etmeden dalması normal mi ?
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer
artık iyice gözüme başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artıkodanı kilitle
odanı kilitle
yine yetersiz bir koca vakası. çok sinir olursan bi gün siz yatarken annen odanıza giriversin. o zaman seninki anlar yabancıyıbir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
acaba ne var yatak odasında merak ediyorum çıkamıyor ordan kadınOrası özel bir alan kesinlikle girmemeli. Ama giriyorsa nazikce uyar halâ devam ederse kapıyı kilitle.
Benim kaynanada kayınbabada geldiklerinde muhakkak odaları gezerler.
En son geldiklerinde kayınbaba benim odamdan çıkıyodu karşılaştık çekindi birden.
Ne halt aramaya girdiyse söylesen suç olur.
Girmeleri hata ama bunu koca adam ve kadınların kendileri bilmeli
Farklı şehirlerdeyiz senede 2 3 kere geliyolar nasıl söylerim bilemedimBence söyleyin ya
Farklı şehirlerdeyiz senede 2 3 kere geliyolar nasıl söylerim bilemedim
Yatak odasına çok anlam yüklüyorsunuz.
Anne müsait olamayabilirdim iccamasirmi görmeni istemem bir anlık dalgınlıkla ortada bırakmış olabilirim diyebilirsiniz hele ki kp
Pardon
Seksi bir şey niye ortalıkta?
Eğer haya edep noktasına gireceksek evde yalnızken de ortalıkta olmaması lazım. Pat diye düşüp ölünse eve onlarca insan gelecek.
Dediğim gibi çok anlam yükleniyor. O seksi şey her neyse oturma odasında da olabilir.
Tuttu ortalikda seksi bir şey var ne kdr doğru ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?