Bilemiyorum benim için her yer toplu durmalı. Bazen müsait oda olmuyor annem kv namaz kılabiliyo yatak odasındaEvde ki misafir salonda oturma odasında mutfak durur ya yatakodasina attım herşeyi burada belki etrafı toparlamak için böyle şey mı olur her yer toplu olacak diye bir kaide yok sonuçta
Evde misafir olduğu zaman heryer derli toplu olmalı bence o yüzden
eğer haberli akşam yemeğine gelmiş misafirse dediğiniz olabilir,
ama benimkiler gibi şehir dışından gelip bikaç gun kalan ailelerde bu pek mümkün olmuyor,
ben sabah 7 de kalkıp, duş alıp hızlıca hazılanıp, çocuğu uyandırıp hazırlayıp evden çıkıyorum,
tabi ki donumu çıkarıp yere atmıyorum ama ebevyn banyomu falan toparlayıp çıkmam mümkün olmuyor,
en basiti sütyenimi elde yıkayıp ordaki havluluğa asıyorum,
sonra işten bir geliyorum çekmecedeki şeylerin yeri değişmiş, banyoda öylece astığım havlu katlanmış falan,
hiç hoş değil, irrite edici...
Bakın o durumda evet haklısınız . Demek meraklı karıştırıyor o durumda haklısınız konu sahibide haklı. Benim kv bende kaldı 1 hafta bizde aynı siz gibi farklı şehirlerde yaşıyoruz ilk defa annemle geldiler. Ben yaşadığımı anlatıyorum . Benimkiler öyle meraklı karıştırmazlar . Duş almak için girdi kapıyı kitledi doğal olarak eğer karıştırdıysa ben fark etmedim bilmiyorum ki eğer öyle birşey yaptıysa kendi ayıbı bueğer haberli akşam yemeğine gelmiş misafirse dediğiniz olabilir,
ama benimkiler gibi şehir dışından gelip bikaç gun kalan ailelerde bu pek mümkün olmuyor,
ben sabah 7 de kalkıp, duş alıp hızlıca hazılanıp, çocuğu uyandırıp hazırlayıp evden çıkıyorum,
tabi ki donumu çıkarıp yere atmıyorum ama ebevyn banyomu falan toparlayıp çıkmam mümkün olmuyor,
en basiti sütyenimi elde yıkayıp ordaki havluluğa asıyorum,
sonra işten bir geliyorum çekmecedeki şeylerin yeri değişmiş, banyoda öylece astığım havlu katlanmış falan,
hiç hoş değil, irrite edici...
Bilemiyorum benim için her yer toplu durmalı. Bazen müsait oda olmuyor annem kv namaz kılabiliyo yatak odasında
Hayır. Ama daha önce çalışıyordum ve aynı durum o zaman içinde geçerliydi. Sehbam tozlu olabilir ama herşey yerli yerinde olurduÇalışıyor musunuz?
yani olay bu,
ben 5 yaşında çocuga izinsiz kimsenin odasına girilmeyeceğini, çekmecelerin kurcalanmayacağını öğretebiliyorum ama 60 yaşında kadın bunu akıl edemiyorsa ben bunda art niyet ararım.
ki benim kayınvalidemle hiçbir sorunum yok ama son iki gelişinde de böyle vakalar yaşadığımız için artık gelmesini istemez oldum.
mutfakta yemek yapıyorum baktım bu yatak odasında komidinin çekmecesini kurcalıyor,
ne yapıyorsun dedim çorabım ıslandı çorap bakıyorum dedi (oğlunun çorabını)
söylesen verirdim çoraplar orda değil dedim, verdim.
kurcaladığı çekmecede de yılbaşı için hediye aldığım kutulu kırmızı donlar vardı
merakından nasıl çatladıysa bi de bana diyor ki o süslü kutularda ne var,
senlik bişey değil karıştırma dedim ne diyim koca kadına,
ama uyuz olmuştum bak hatırladım yine sinirlendim
bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
Oha senin ki çığır açmış resmen !
Bakın o durumda evet haklısınız . Demek meraklı karıştırıyor o durumda haklısınız konu sahibide haklı. Benim kv bende kaldı 1 hafta bizde aynı siz gibi farklı şehirlerde yaşıyoruz ilk defa annemle geldiler. Ben yaşadığımı anlatıyorum . Benimkiler öyle meraklı karıştırmazlar . Duş almak için girdi kapıyı kitledi doğal olarak eğer karıştırdıysa ben fark etmedim bilmiyorum ki eğer öyle birşey yaptıysa kendi ayıbı bu
Senin kv çok fenaymış neyi merak ediyo acaba ya. İç çamaşırlarını filan mı şuan merak ettim Pelinyani sırf bu sebepten evime gelmesini istemiyorum artık,
üstelik hem eşim hem ben konuştuk bu durumu, anlamıyor anlamak istemiyor,
eşim de kırbaç, kelepçe falan alıp atıcam yatağın üstüne artık utanır da girmez belki diyor
Hayır. Ama daha önce çalışıyordum ve aynı durum o zaman içinde geçerliydi. Sehbam tozlu olabilir ama herşey yerli yerinde olurdu
Oha ya
İnsan yanlışlıkla görse bile kıpkırmızı olur gerisin geriye kapatır. Bir de soruyor mu terbiyesiz? Hastalık resmen..
Ne oluyor yani gelininin kırmızı donunu, oğlunun prezervatifini görünce.
Bilemiyorum ben akşam toplayıp yatıyordum. Yatağı kapatıyordum sabah neyseAnlaşıldı.
Herhalde sabah 2 ayağınız 1 pabuçta evden çıkıp yatağı bile kapatamayacak zaman bulamadığınız gün, kv veya emsalleri "akşam size geleceğiz" diye aradığında koştur koştur eve gitmediniz.. Eve gittiğinizde de ev toplama ve yatak toplamak için cebelleşirken bir taraftan mutfakta yemeğe girişmediniz çünkü sizin eviniz HER ZAMAN çok tertipli ve düzenliydi..
Neyse ki konu sahibi gibi kv kp sahibi değilim..
Anlaşıldı.
Herhalde sabah 2 ayağınız 1 pabuçta evden çıkıp yatağı bile kapatamayacak zaman bulamadığınız gün, kv veya emsalleri "akşam size geleceğiz" diye aradığında koştur koştur eve gitmediniz.. Eve gittiğinizde de ev toplama ve yatak toplamak için cebelleşirken bir taraftan mutfakta yemeğe girişmediniz çünkü sizin eviniz HER ZAMAN çok tertipli ve düzenliydi..
Neyse ki konu sahibi gibi kv kp sahibi değilim..
Senin kv çok fenaymış neyi merak ediyo acaba ya. İç çamaşırlarını filan mı şuan merak ettim Pelin
ya benimki böyle epey saf bişey, kızsan kızılmıyor, küssen küsülmüyor,
ama ne olursa olsun bizim için çok sinir bozucu,
ben kendi anneme bile korunma şeklimi bilmemneyimi anlatmamış bir kadınım, kaynanam didik didik, türüne kadar öğrendi
bi de kutularda ne var diye kayınpederimin yanında soruyor, gerçekten algısı sorunlu...
yani iç çamaşır çekmecesinde kırmızı süslü kutularda ne olablir
belli ki birilerine hediye almışım aynı kutudan bikaç tane olduğuna göre... sana ne yani offf
ben her misafir gelecek haberi aldığımda rekora koşuyorum beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?