- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
Canım.insaniz öyle değil mi unuttuk diyelim ? Salonda olur mu bilemem de ben salon tarzı seylerde o tarz şeylere karşıyım yatakodasi sonuçta pat diye girilmesi hoş değil en azından odan müsait mı diye sorulması gerekiyor çocuk değil ki kaldı ki sadece KV de değil kp ne işi var.
Bu arada ben odamı toplayp eşim babasını ebeveyn banyosunda tokadı küvette yikanamadigi için karşı değilim ben girilmesine sorulmadan girilmesi ki bu kime gidelim seni gidilsin edepdir yani
benimki de giriyor hem de gizli gizli,
ebevyn banyomun çekmecelerini kurcalamış son geldiğinde,
gayet açık yazayım o çekmecede, ped, tampon, prezervatif vs var,
ebeven banyosuna kızım bile girmediği için çekmeceye kilit takmayı akıl edememiştim (!)
düpedüz terbiyesizlik bence birinin yatak odasına girmek dolabına sağına soluna bakmak.
fantazi gereçlerimiz için çelik kasa yaptırmayacağımıza göre illa ki odanın biyerlerindeler,
görme isteğindeki amaç nedir çözemiyorum cidden.
En nefret ettiğim sey. Çekmece karistirilmasi. Karşımda açık çantada olsa içi gozukmicek şekilde agzini kapatirim okadar rahatsiz olurum :S.benimki de giriyor hem de gizli gizli,
ebevyn banyomun çekmecelerini kurcalamış son geldiğinde,
gayet açık yazayım o çekmecede, ped, tampon, prezervatif vs var,
ebeven banyosuna kızım bile girmediği için çekmeceye kilit takmayı akıl edememiştim (!)
düpedüz terbiyesizlik bence birinin yatak odasına girmek dolabına sağına soluna bakmak.
fantazi gereçlerimiz için çelik kasa yaptırmayacağımıza göre illa ki odanın biyerlerindeler,
görme isteğindeki amaç nedir çözemiyorum cidden.
Benim demek istediğim buydu aslında müsait mi diye sorulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok sonuçta ben annemin odasına girmedim müsait olup olmadığını bilmeden
En nefret ettiğim sey. Çekmece karistirilmasi. Karşımda açık çantada olsa içi gozukmicek şekilde agzini kapatirim okadar rahatsiz olurum :S.
neden şart? orası özel alansa herşey heryerde olabilir... neyin mecburiyetidir bu?Benim yatak odam misafir geldiği zaman kapısı açıktır bilemiyorum girebilirler yatağa oturmadıkları yatmadıkları takdirde sorun yok. Hatta biz büyük banyomuzu kullanmıyoruz o banyoda duşa kabinin içinde çamaşır kurutuyorum çamaşırlığım orada açık hep . Bu yüzden annem ve kv bizde kalmaya geldikleri zaman ebeveyn banyosunda duş aldılar. Bunda birşey Yok bence. Kv ler geldiğinde yatak odanın toplu düzenli olması lazım bence
selam kızlar,
bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar
artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
neden şart? orası özel alansa herşey heryerde olabilir... neyin mecburiyetidir bu?
Evde misafir olduğu zaman heryer derli toplu olmalı bence o yüzdenneden şart? orası özel alansa herşey heryerde olabilir... neyin mecburiyetidir bu?
orası heryer değil ama yatak odası... misafir varken derli toplu olma kuralı mı var? isteyen derler toplar,isteyen don sutyen ortada bırakır.Evde misafir olduğu zaman heryer derli toplu olmalı bence o yüzden
Evde misafir olduğu zaman heryer derli toplu olmalı bence o yüzden
ben zaten bizim toplumun bu herşeyi merak ve didikleme ve de üstüne kritik ve dedikodu yapma huyunu anlamıyorumTürk toplumunun cogunda kapi kapatilmaz ev gezmek diye bir adet var ama konu sahibinin kayinvalidesi cok garip geldi bana.
Ben kendi fikrimi söyledim kendi uyguladığım gördüğüm şey Burdur . Ben her yerin kapısını açıyorum ayrıca aralıkların Işık'ları yanar misafir varken. Girilebilir ama karıştırıyorsa orada bir sorun var ayrıca neden giriyo onu anlayamadımorası heryer değil ama yatak odası... misafir varken derli toplu olma kuralı mı var? isteyen derler toplar,isteyen don sutyen ortada bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?