YATAK ODASI

hahhaha valla normal don atlet giyerim pek egzantirik şeylerim de yok
Senin kv kafayı yemiş pelincim korunma yöntemlerini bile sorması oha dedim pesss biz bayramda memleketimize gidemedik kv ye sebeblerimi anlattım kurban kesicez para ancak vs. Bana inanmamış galiba hamileyim ona söylemiyoruz ve yola çıkamıyoruz sanmış. Görümceme sordurdu hamile mi acaba diye kendi bile soramadı. Seninki çıldırmış saf biraz galiba

Benim babam ve kp de daha 1 kere girmemiştir. Kapıdan bile bakmazlar. Annem ve kv de işleri düşmedikçe girmezler.. Anca belki namaz için yer yoksa o zaman.

Gerçi bu aralar oğlum oyun yapıp çok girdiği için kv de girmek zorunda kalıyordur. Geçen eve gelince bana dolaptan kıyafet çekmiş dedi geri asmamış bile karıştırmış olmayayım diye düşünmüş. Oğlum yatakta tepinmek istiyor onu bile söyledi yatakta zıpladı diye..

Bu gerçekten çok rahatsız edici. Benim kayınvalidemde bir sürü uygun yer varken yatak odamda namaz kılmaya bayılır. Yazın memlekete gittiğimizde sabah gelip daha ben banyodayken yatağımı düzeltir. Bende konuştum, bundan hoşlanmadığımı söyledim. Oradı benim mahremim dedim bir daha yapmadı. Sizde konuşun, eşiniz ve diğerleriyle.

Benim kendi öz be öz babam annem bile kızım odanız müsait mi? diye sormadan girmezler. Kayınpederim kayınvalidem hiç girmez...

Biraz densizler sanırım, direkt kendilerini uyar. Orası senin mahremin, iç çamaşırın olur ortada veya başka birşey olur bunu görmeleri hiç hoş değil...

Eşinize anlatın bu durumu.ben rahatsız oluyorum,lütfen annene soyle gibi.güzelce anlat.hoş bir durum değil

ya maalesef çok saf, algılayamıyor bazı şeyleri,
mesela alıp eline inceledi kesin, ve bunu çaktırmayacak şekilde koymayı da akıl edemiyor
mesela benim annem olsa, yapmaz da, diyelim yaptı öyle bir terbiyesizlik, arkasında tek bir iz bırakmaz bu kadıncağız suçunu örtbas etmeyi bile düşünemiyor

Safta ondan yazık

İyi de eşin çağırmış

Yani birisi beni bir yere çağırırsa o evin sahibi, müsait mi diye sormam, aklıma bile gelmez

Eşin çağırmış Adam gelmiş

"Yok oğlum ben gelmeyeyim, orası yatak odası, gelin rahatsız olur" mu deseydi

Olayda tek sorumlu eşiniz

Rahatsızsınız eşinize bunu anlatın güzelce

Zira bence sorun yok bir başka konuda bugün uzun uzun yazdım

Yatak odasının kutsallığı yok o da evdeki diğer odalar gibi oda işte

Benim yatak odamın kapısı hep açık
Biri geleceği zaman asla dağınık bırakmam
Siz rahatsız oluyorsunuz ozaman açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin bilirse girmez

bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
Anlasınlar kapıyı kapat kesınlıkle esıne de hoşlanmıyorum burası bızım ozelımız de. Ben kendı annemler de gelse kayınvalıdeler de gelse hep kapatırım odamın kapısını

Aa o kutumu diyip alsaydın keske, açıp bak bu seksi donlar falan var, yılbaşında fantezi yapicaz oğlunla deseydin ayy bende sinirlendim hic sevmem ya birsey lazimsa verirmisin galan derim. Kuzenim bile şu cekmecede der bende acabilirmiyim diye tekrardan sorarim

Annem bile bir sey gostermem gerektiginde ancak odama girer rahat kimseyi sevmem ben de kendilerinin odasina girmem.

hahahha öyle bişey desem abovvv der düşer bayılır muhtemelen
hafla merak zihne zarar ama işte algılayamıyor.
ben annemin bile çekmecesni dolabını açmam, görmek istemediğim şeylerle karşılaşmak istemem

Üff tam cinnetlik

Her gelişinde ne ariyor odalarda yarabbim.. bir dahaki sefere desene hayırdır anne ilk defa gelir gibi her defasinda ev geziyosun diye. Yeni alinan eden bisey varmi diye bakiyor herhalde

Ayy yok artik butun odalara bakmasi ne mana acaba oyle sacmalik mi olur. Yatak odasinin kapisini annesi giller gelecegi zaman daginiksa benden once esim kapatir. Sormadan odaya kayinpederi soksa fazlaca tepki verirdim

Anne müsait olamayabilirdim iccamasirmi görmeni istemem bir anlık dalgınlıkla ortada bırakmış olabilirim diyebilirsiniz hele ki kp

Tuttu ortalikda seksi bir şey var ne kdr doğru ?

Ortalikta seksi birseyin ne işi var? Ben daginik bir insan sayilirim, oyle asiri titizde degilim ama cikarttigim donu ortada birakacak veya kullandigim seksi seyi cikarip ortada birakcak kadar pis degilim. Odaya biri girmese bile bu kadar pasakli olmamak lazim.
Ayrica kv kp sehir disindan geliyorlarmis yan evden cikip gelmiyorlar insan iki toplar.
Benim yatak odamin kapisi acik durur genelde. Cekmece, dolap karistirmadigi surece kimse sıkıntı etmem. Yatak odasida normal bir oda neticede.

Katılıyorum. Yatak odası gereksiz kutsallaştırılıyor. İnsan çıkardığı donu kirliye atmaz mı canım

Ben o kadar takmazdım bunu. Özel alan tabi ama avize bakmaya girmiş karıştırmaya değil.

Ayrıca eve misafir geliyor insan yatağının yorganını düzeltmezmi çok zor birşey değil bu.

Bence siz biraz dağınıksıksınız biri görecek diye rahatsız oluyorsunuz. Ya takmayacaksınız yada toplu olacaksınız. Yatak odası olsa da özel şeyler ortada bırakılmaz. Ortada olmazsa biri giricek diye endişe etmezsiniz.

Tabi onlar siz yokken kafalarına göre giriyorsa sıkıntı bir durum kapatıverin çocuk varsa kilitleyen onu bahane edip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…