- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Benim eşim karşı en başta bu olaya ben yapmam yapanıda yadırgarım.selam kızlar,
bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar
artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
Erkekler içinse evet kadın bayağı şaşırabilirYani polemik istemiyorum alinti yapan sizsiniz. Bizde olan oyuncaklarin neler oldugunu kime neye gore normal oldugunu bilmiyorsunuz bu sekilde cikisinizin sebebini goremedim.
Belki erkekler icin anal halka var odamizda belki turlu bdsm oyuncaklari siz nasil butun oyuncaklari herkese gore normalmis gibi bir cikis yaptiniz dogrusu ben buna sasirdim.
O nasıl k.peder? Dolapta ne aramış? Onun rezilliği.Bende yurtdışındayken k.valide k.peder geldi ilk defa evi geziyorlardi k.peder pat yatak odasına girdi dolabı açtı içindede çamaşırlari yikamistim ortalikta kalmasın diye dolabin içine koymuştum rezillik ya onun ayıbı yani
yatak odanız için yabancı tabikibir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
Ayıp bişey bnim kendi annmin bile izinsiz girmez. Ağırlığını köy bence o gelince kitle vardır biseyler benceselam kızlar,
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
Kapiyi kilitleselam kızlar,
Vay anasını, o neymiş öyle ilk defa duydum. Merakıma yenildim.Yani polemik istemiyorum alinti yapan sizsiniz. Bizde olan oyuncaklarin neler oldugunu kime neye gore normal oldugunu bilmiyorsunuz bu sekilde cikisinizin sebebini goremedim.
Belki erkekler icin anal halka var odamizda belki turlu bdsm oyuncaklari siz nasil butun oyuncaklari herkese gore normalmis gibi bir cikis yaptiniz dogrusu ben buna sasirdim.
Hahah ben de ilk duydugumda cok sasirdim ama bazi heteroseksuel erkeklerin bile zevk aldigi biseymisVay anasını, o neymiş öyle ilk defa duydum. Merakıma yenildim.
Töbeee kıyamet alameti resmen.Hahah ben de ilk duydugumda cok sasirdim ama bazi heteroseksuel erkeklerin bile zevk aldigi biseymis
Bir bilsem ne aradığınıO nasıl k.peder? Dolapta ne aramış? Onun rezilliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?